-
Βάψιμο ζάντας (πρόχειρο).
Με μαρκαδόρο ανεξίτηλο βάφεται η γρατζουνιά.
Δεν φαίνεται πολύ ύστερα και κρατά για πολύ καιρό.
-
Για να σοβαρευτούμε, η συγκεκριμένη επισκευαζεται πολύ εύκολα, ίσως και με τοπικό βάψιμο.
-
@georgemit said in Βάψιμο γρατζουνιάς ζάντας:
Για να σοβαρευτούμε, η συγκεκριμένη επισκευαζεται πολύ εύκολα, ίσως και με τοπικό βάψιμο.
Σοβαρη ειναι η αναρτηση.
Αναφερεται ως κατι προχειρο και απλο.
Καποια μερη ειναι βαμμένα τρια ετη τωρα. Δεν εχει ξεβαψει. -
Μετά από 1-2 πλυσίματα θα φύγει. Καλύτερη δουλειά θα γίνει κανονικό χρώμα και με πινέλο και μετά βερνίκι κρατώντας το κόστος πολύ χαμηλά (το πολύ 10€)
-
Βασικά με 30 - 40€ θα την επισκευάσει σε επαγγελματία και δε θα φαίνεται τίποτα.
-
@panos2171 said in Βάψιμο γρατζουνιάς ζάντας:
Μετά από 1-2 πλυσίματα θα φύγει. Καλύτερη δουλειά θα γίνει κανονικό χρώμα και με πινέλο και μετά βερνίκι κρατώντας το κόστος πολύ χαμηλά (το πολύ 10€)
Τρια ετη.
Δεν φαινεται πολυ. Ενταξει ειναι.
Σαφως και δεν ειναι αριστη επισκευη. -
Σιγά την ζημιά και σιγά την γρατζουνια. Ποτέ δεν ασχολούμαι με ζάντες. Αστες να γίνουν πολλές οι γρατζουνιες και μετά ένα διαμανταρισμα και είναι καινούργια η ζάντα. Σιγά τα αυγά , μην σκατε για χαζομάρες
Οι γρατζουνιες σε αμάξωμα οκ και μένα με ενοχλούν αλλά στις ζάντες ??? Όχι ρε παιδιά , μην ασχολείστε με τόσο ασήμαντα πράγματα .
-
Γρατζουνιά στη ζάντα; μαχαιριά στην καρδιά.
Όπως το βλέπει κανείς. -
Έχω πάψει κι εγώ να ασχολούμαι με τις γρατσουνιές στις ζάντες, απλά πλέον έχω στο νου μου να μην κολλάω σε πεζοδρόμια γιατί τις έχω κατάγ.....σει.
-
@panos2171 said in Βάψιμο γρατζουνιάς ζάντας:
Έχω πάψει κι εγώ να ασχολούμαι με τις γρατσουνιές στις ζάντες, απλά πλέον έχω στο νου μου να μην κολλάω σε πεζοδρόμια γιατί τις έχω κατάγ.....σει.
καλυτερα κολλημα σε πεζοδρομια και γρατζουνισμα ζαντων παρα να εξεχει και να εχεις απροοπτα στο αμαξωμα με τον κάθε ανιδεο που κυκλοφορει στους δρομους και αν σου κανει την ζημια δεν θα σου αφησει κανενα χαρτακι να σε αποζημειωσει η ασφαλιστική του. Προτιμω γρατζουνιες στις ζαντες
Βάψιμο γρατζουνιάς ζάντας