-
harisma23 wrote:
Έχω χρησιμοποιήσει έναν εξαιρετικό μάστορα για PDR που ήρθε στο σπίτι μου στο Μαρούσι και μου διόρθωσε 4 μικρά βαθουλώματα (κανένα δεν είχα κάνει εγώ) με άψογο αποτέλεσμα και πολύ λογική τιμή. Αν θες περισσότερα, στείλε μου μήνυμα για να σου στείλω τηλέφωνα
harisma23, έχω κι εγώ δύο μικρά μπροστά δεξιά στον προφυλακτήρα και λίγα χιλιοστά πάνω από τον προφυλακτήρα.
Δε θέλω να το πάω σε μαγαζί PDR να το αφήσω τώρα με τον κορονοιό. Θα μπορούσα να σου στείλω κι εγώ mail,μήπως μπορεί να'ρθει και προς τα δω κάποια στιγμή;
Στείλε μου μήνυμα, για να σου περάσω τα στοιχεία επικοινωνίας του μάστορα, χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση.
-
Διαβάζω αυτά που γράφατε πριν από τέσσερα χρόνια και έχουν πάρει πολύ προς τα επάνω οι τιμές. Για ένα βαθούλωμα, ούτε τεράστιο ούτε ιδιαίτερα βαθύ, μου ζήτησαν 150 ευρώ + ΦΠΑ. Όσο ζητάνε και οι τύπου Paintbull/ChipsAway για επισκευή και βάψιμο.
-
@trader said in Βαθουλώματα - PDR:
Διαβάζω αυτά που γράφατε πριν από τέσσερα χρόνια και έχουν πάρει πολύ προς τα επάνω οι τιμές. Για ένα βαθούλωμα, ούτε τεράστιο ούτε ιδιαίτερα βαθύ, μου ζήτησαν 150 ευρώ + ΦΠΑ. Όσο ζητάνε και οι τύπου Paintbull/ChipsAway για επισκευή και βάψιμο.
Aν ζητανε τοσο για βαθουλωμα που ουτε υλικα χρειαζεται οπως η βαφη ουτε τιποτε, τοτε ειναι για γελια και για κλαματα μαζι.
-
@driver-m said in Βαθουλώματα - PDR:
@trader said in Βαθουλώματα - PDR:
Aν ζητανε τοσο για βαθουλωμα που ουτε υλικα χρειαζεται οπως η βαφη ουτε τιποτε, τοτε ειναι για γελια και για κλαματα μαζι.
Όσο η τοπική έχει πάει.
Έκανα πρόσφατα στο μαζντογιαρις ένα βαθούλωμα στο κάπω. 90+φπα -
Αυτό στο Ηράκλειο συνεχίζει να ισχύει για να πάω?
Έχω ένα πολύ μικρό βαθουλωμα στην πορτα οδηγου, 1εκ max που απλά με εκνευρίζει να το βλέπω.
Σε φανοποιο μου ζήτησε 200 και να βάψει όλη την πόρτα. Δεν είναι τα 200 τόσο όσο το μείνει το αμάξι 2 μέρες εκεί και να αποσυναρμολογισει την πόρτα (δεν ξερω πως θα το κανει)
Βαθουλώματα - PDR