-
Καλημέρα σε όλους.
Έχω παραγγείλει από τις αρχές Δεκεμβρίου 2024 το νέο Peugeot 2008 από αντιπροσωπεία της Λάρισας. Σχετικά με την παραλαβή με είχαν ενημερώσει ότι θα παραλάμβανα εντός Ιανουαρίου 2025. Στα μέσα Ιανουαρίου λοιπόν μου είπαν πώς το αυτοκίνητο βρίσκεται στο πλοίο και σε 10 ημέρες αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν ότι βρίσκεται στο Τελωνείο και σε λίγες ημέρες θα παραλάβω. Τέλος, σήμερα που πήρα να ρωτήσω μου είπαν ότι αναμένουν να τους το στείλουν από το Τελωνείο τις επόμενες ημέρες και ότι καθυστέρησαν γιατί ήρθαν 2 πλοία μαζί.
Γνωρίζει κανείς τι ισχύει με το Τελωνείο; Πόσες ημέρες μπορεί να χρειαστούν; Τι διαδικασία γίνεται εκεί πέρα και γιατί καθυστερεί πάνω από εβδομάδα; Επίσης μου είπε πως δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους και να του πουν πότε θα το στείλουν. Απλώς θα παραλάβει ένα mail όταν φτάσει αυτή η μέρα. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Το γνωρίζω, είμαι λίγο ανυπόμονος αλλά πέρα από τον ενθουσιασμό μου υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Σε περίπτωση επίσης που καθυστερήσει στο Τελωνείο 3 εβδομάδες ή και 1 μήνα, μπορεί να κάνει κάτι η αντιπροσωπεία ή εγώ για να επισπευσθεί η διαδικασία; -
Στο τελωνείο δεν μένει "γενικά"
Υπάρχουν αναφορές για καθυστερήσεις από την εταιρεία logistics που κάνει την μετέπειτα διαδικασία.Υπομονή.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποια είναι η μετέπειτα διαδικασία; Και όταν λες καθυστέρηση, μπορεί να είναι και μήνας π.χ.;
-
@kalifasidis said in ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποια είναι η μετέπειτα διαδικασία; Και όταν λες καθυστέρηση, μπορεί να είναι και μήνας π.χ.;
Φιλε μου , οπως σου ειπαν, η εταιρια Logistics ειναι που καθυστερει συνηθως. Βεβαια στην περιπτωση σου, δεν ειναι σιγουρο οτι ευθυνονται αυτοι κι οχι το τελωνειο . Παντως εχουν ακουστει και καθυστερησεις πανω απο μηνα (για αμαξια που ειναι ηδη στην Ελλαδα)
Κοιτα κι αυτο το θεμα να παρεις μια ιδεα
https://forum.4troxoi.gr/topic/102852/ferstlogistics-και-οχι-μόνο?_=1738933391780 -
@alexandros-k said in ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ:
@kalifasidis said in ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ:
Φιλε μου , οπως σου ειπαν, η εταιρια Logistics ειναι που καθυστερει συνηθως. Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι ευθυνονται αυτοι κι οχι το τελωνειο . Παντως εχουν ακουστει και καθυστερησεις πανω απο μηνα (για αμαξια που ειναι ηδη στην Ελλαδα)
Κοιτα κι αυτο το θεμα να παρεις μια ιδεα
https://forum.4troxoi.gr/topic/102852/ferstlogistics-και-οχι-μόνο?_=1738933391780Άφιξη από Ιαπωνία 8/11 παραλαβή 24/12 βγάλε τα συμπεράσματα σου.... βέβαια πρέπει να πω οτι μου έδωσαν τις τελευταίες 8 μερες αυτοκίνητο δικό τους για να τά λέμε ολα...
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ