-
Ξέρω ότι η κίνηση γενικότερα στην Θεσσαλονίκη έχει γίνει ουσιαστικά ανυπόφορη αλλά το σημερινό ήταν πραγματικά η χαρά του μαζόχα....Γιαννιτσά-Κόσμος 2 ώρες και 10 λεπτά...φτάνω στον εξωτερικό περιφερειακό και η ουρά είναι 3χλμ από το Παπαγεωργίου. Μπαίνω δεξιά για Ευκαρπία, βρίσκω έναν δρόμο που ξέρω για Λαγκαδά αλλά η δεξιά λωρίδα ήταν κλειστή γιατί έσκαψαν για αγωγό. Με τα χίλια ζόρια και μέσα από στενά βγαίνω Λαγκαδά αλλά με κατεύθυνση προς Καβάλα. Αναστροφή στην αερογέφυρα και ελπίζω να πάω πιο γρήγορα πλέον....αμ δε, στο φαρδύ κομμάτι της Λαγκαδά σκέτη κόλαση, είχε χαλάσει αρματοφορέας με παπάκι επάνω και έκλεινε δυο λωρίδες....φτάνω στο συμμαχικό νεκροταφείο πάλι κόλαση, κλειστή η δεξιά λόγω έργων....εκεί λέω παραδίνομαι, έψαχνα για προποτζίδικο να ρίξω κανένα Λόττο....σε όλη τη διαδρομή πιο άνετα κινήθηκα στην Αγίου Δημητρίου (!!). Πήγα σπίτι και δεν ένιωθα το αριστερό μου πόδι..... ....ήρθε η ώρα για αυτόματο, την προπροηγούμενη Παρασκευή έκανα συνολικά 261χλμ....
-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Νομίζω ότι λόγω εύρους περιοχής και βάθους εκσκαφής στην Αθήνα τα αρχαία που βρέθηκαν ήταν πολύ λίγα, δεν νομίζω πχ το Χαλάνδρι να είχε τέτοια θέματα. Εδώ λόγω γεωγραφίας της πόλης ήταν σίγουρο ότι θα βρεθούν πολλά
Σιγά μην πήγαιναν οι αρχαίοι ημων πρόγονοι να μείνουν στο Χαλάνδρι, τι τους πέρασες, κακαρομα;
-
Πάντως ο Ευριπίδης ήταν κάτοικος Χαλανδρίου.
Δήμος Φλυας το αρχαίο όνομα του δήμου. -
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Πάντως ο Ευριπίδης ήταν κάτοικος Χαλανδρίου.
Δήμος Φλυας το αρχαίο όνομα του δήμου.Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας, ας μην τον κρίνουμε αυστηρά
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]