-
@dettol said in Kona vs 2008 vs troc:
για καποιο λογο σας θυμηθηκα Δεν εχει σημασια ποιο ειναι το οχημα
Παντως εγω δεν τα σκεπάζω και πάντα σκονισμένη ειναι η εκαστοτε βασιλισσα του γκαράζ μου!
-
@iceman7 said in Kona vs 2008 vs troc:
Παντως εγω δεν τα σκεπάζω και πάντα σκονισμένη ειναι η εκαστοτε βασιλισσα του γκαράζ μου!
Εγώ δεν τα βάζω καν στο γκαράζ....χαχα. Βαριέμαι.
-
Σαν εμφανιση μεσα-εξω μου αρεσει 2008>kona>troc. Εχω διαβασει για τα προβληματα με τον ιμαντα του 2008 αλλα διαβασα οτι στα καινουρια ειναι ok.
Απο τα τρια εχω οδηγησει μονο το troc στην εκδοση life χειροκινητο. Στα αλλα δεν υπαρχουν για τεστ drive. Επισης οδηγησα το arkana πριν το facelift και το puma(ετσι και ετσι το αρκανα , το puma ωραιο αλλα δεν μου αρεσει μεσα)
Ηλεκτρικο δεν θελω για δικους μου λογους αν και εχω δικο μου παρκινγκ. Η αληθεια ειναι οτι εχει τοσα μοντελα που ειμαι λιγο χαμενος. Πανω απο 31Κ δεν θελω να δωσω .
-
33 χρονών με μπάτζετ έως 31k χωρίς να σε απασχολούν ιδιαίτερα οι χώροι, απλά κλείνεις το 120 m design. Άσε τα (ψευδό)SUV για αργότερα.
-
@mphysiker said in Kona vs 2008 vs troc:
33 χρονών με μπάτζετ έως 31k χωρίς να σε απασχολούν ιδιαίτερα οι χώροι, απλά κλείνεις το 120 m design. Άσε τα (ψευδό)SUV για αργότερα.
Ειναι στο budget ή με 2 extra παει παραπανω;
-
@founichan said in Kona vs 2008 vs troc:
Είναι στο μπάτζετ και δεν θέλει έξτρα, αφού έχει πολύ καλό εξοπλισμό σε αυτή την έκδοση. Και δεν συγκρίνεται με τις άλλες μπούρδες!
-
Θεωρώ ότι από τη βασική κιόλας με τα 29000 είναι πλήρες, αλλά αυτό είναι και κάπως υποκειμενικό.
Από εκεί και πέρα ναι, με τα έξτρα μπορεί να εκτοξευτεί η τιμή. -
@mphysiker said in Kona vs 2008 vs troc:
Θεωρώ ότι από τη βασική κιόλας με τα 29000 είναι πλήρες, αλλά αυτό είναι και κάπως υποκειμενικό.
Από εκεί και πέρα ναι, με τα έξτρα μπορεί να εκτοξευτεί η τιμή.Θα παω αυριο να το δω
Kona vs 2008 vs troc