-
μοιάζει αρκετά ως πολύ με το πρωτοτυπο, έχω την εντύπωση τα πίσω φανάρια έχουν αλλάξει. σε κάποιους μοιάζει ένα υπερυψωμένο leon, για μένα δείχνει πιο επιβλητικο, επιθετικό, σύγχρονο σουβ που θα γεράσει ιδανικά.
μπροστά ουδέτερο σχετικά, φέρνει σε seat, οι γρίλιες δείχνουν όλες προς το χάλκινο σήμα. προβολακια πιο ψηλα από το νορμάλ φέρνοντας σε ,offroader. πλαγια πιο εντυπωσιακό, με χαρακτηριστικό φούσκωμα στην πίσω κολωνα. πίσω το πιο όμορφο για μενα.
450 λ αποσκευές μια χαρά για οικογενεια, να δούμε και χώρους για τους πίσω. μπλε επένδυση είναι έξτρα όπως και το ματς μπλε χρώμα φυσικά.
από μοτέρ θα ήθελα μεγαλύτερη γκάμα. ο υβριδικός του γκρουπ δείχνει δυνατός, αξιοπιστία θα φανεί.
-
μοιάζει αρκετά ως πολύ με το πρωτοτυπο, έχω την εντύπωση τα πίσω φανάρια έχουν αλλάξει. σε κάποιους μοιάζει ένα υπερυψωμένο leon, για μένα δείχνει πιο επιβλητικο, επιθετικό, σύγχρονο σουβ που θα γεράσει ιδανικά.
μπροστά ουδέτερο σχετικά, φέρνει σε seat, οι γρίλιες δείχνουν όλες προς το χάλκινο σήμα. προβολακια πιο ψηλα από το νορμάλ φέρνοντας σε ,offroader. πλαγια πιο εντυπωσιακό, με χαρακτηριστικό φούσκωμα στην πίσω κολωνα. πίσω το πιο όμορφο για μενα.
450 λ αποσκευές μια χαρά για οικογενεια, να δούμε και χώρους για τους πίσω. μπλε επένδυση είναι έξτρα όπως και το ματς μπλε χρώμα φυσικά.
από μοτέρ θα ήθελα μεγαλύτερη γκάμα. ο υβριδικός του γκρουπ δείχνει δυνατός, αξιοπιστία θα φανεί.
-
Πολύ εντυπωσιακό αμάξι απ' όλες τις απόψεις. Ίσως το ομορφότερο crossover. Θα προτιμούσα ωστόσο ο χώρος αποσκευών να είναι μεγαλύτερος από τα 450 λίτρα και να το βγάλουν και με πιο ταπεινούς κινητήρες. Ίσως, αργότερα, με το σήμα της Seat και όχι της Cupra, να το δούμε και ως 1.5 e-tsi με αναμενόμενα καλύτερη τιμή.
-
είμαι περίεργος να δω σε τι τιμή θα βγει. αν είναι κοντά στα 40,ίσως περιμένω να το ξανασκεφτώ. αν βγει σε τιμές 3008,ds7 απλά χαιρετώ.
επίσης, λογικά θα πηγαίνεις σε συνεργεία της seat, έτσι;
-
Νομίζω το ίδιο με εσένα
-
-
Πόσες μάρκες πια στο group? Πόση διαφοροποίηση να κάνουν?
-
https://www.autoblog.gr/2020/10/15/oi-times-tou-cupra-formentor-sthn-ellada/
Νομίζω οι τιμές είναι λογικές για ολοκαίνουργιο Crossover C κατηγορίας, με 310 άλογα, τετρακίνηση, DSG, πλούσιο εξοπλισμό (έχει τα πάντα) και εννοείται ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση...
-
χμμ, οπότε γύρω στο 40ρι το 1,5 όταν και όποτε βγει; με αυτόν τον εξοπλισμό που βλέπω, ίσως δαγκώσουν από τα xc40 στοχεύοντας νεανικό/καινούργια οικογενεια.
πάντως δίλιτρο βενζινη,τετρακίνηση, αγκαλιά τα βενζινάδικα. για λίγους και καλούς.
αμαξαρα.
-
Μόνο 19αρες ζάντες....μ@λ@κία....τουλάχιστον 21 ήθελε!
Γάτε που είσαι, ακούς? Που πάνε ωρές με ζάντες μικρότερες από 20αρες...!?!?
-
Μόνο 19αρες ζάντες....μ@λ@κία....τουλάχιστον 21 ήθελε!
Γάτε που είσαι, ακούς? Που πάνε ωρές με ζάντες μικρότερες από 20αρες...!?!?
To Xceed έχει 18', και δεν πλασάρεται ως sport!
-
Το είδα σήμερα το αυτοκίνητο.Εξωτερικσ ιδιαίτερο! Άγριο και εντυπωσιακο.Ειδικα για εμένα από την μέση κ πίσω δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Εσωτερικο ποιοτικο αλλά όχι αυτό που περίμενα για τα 45000+ .Καλή επιφάνεια άνω μέρος ταμπλό δέρμα αλλά πλαϊνά πλαστικα κ κάτω μέρος συν το τούνελ αρκετά σκληρα.Χωροι γι'αυτό που προσφέρει καλοί.Οι 19 αρχές εντυπωσιακές αλλά βλεπω να δεινοπαθεί στην Αθήνα κ στις λακούβες της
-
Το είδα σήμερα το αυτοκίνητο.Εξωτερικσ ιδιαίτερο! Άγριο και εντυπωσιακο.Ειδικα για εμένα από την μέση κ πίσω δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Εσωτερικο ποιοτικο αλλά όχι αυτό που περίμενα για τα 45000+ .Καλή επιφάνεια άνω μέρος ταμπλό δέρμα αλλά πλαϊνά πλαστικα κ κάτω μέρος συν το τούνελ αρκετά σκληρα.Χωροι γι'αυτό που προσφέρει καλοί.Οι 19 αρχές εντυπωσιακές αλλά βλεπω να δεινοπαθεί στην Αθήνα κ στις λακούβες της
Σε ποια έκθεση το είδες;
-
konstantinosnov wrote:
Σε ποια έκθεση το είδες;
Μακρής στην Λ Κηφισιάς
-
χμμ, οπότε γύρω στο 40ρι το 1,5 όταν και όποτε βγει; με αυτόν τον εξοπλισμό που βλέπω, ίσως δαγκώσουν από τα xc40 στοχεύοντας νεανικό/καινούργια οικογενεια.
πάντως δίλιτρο βενζινη,τετρακίνηση, αγκαλιά τα βενζινάδικα. για λίγους και καλούς.
αμαξαρα.
Εγώ θα έλεγα γύρω στο 30άρι το 1,5 αν όχι και φθηνότερο...
Τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσει αυτό.
-
Πιστεύω ότι θα αξίζει η υβριδικη με τα 245 αλλά από τιμή άγνωστο ακόμα.Σε ερώτηση μου περί τιμής κάπου εκεί στο 50-55000 ευρώ λόγω της υβριδικης τεχνολογίας μου είπαν.Το δίλιτρο αμαξαρα αλλά στις εποχές που ζούμε κ με τους κυβερνώντες που ο καθένας εμπνέεται διάφορα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει
-
1.5 TSI 150HP (110kW) manual-6 Start/Stop | DSG-7 Start/Stop
Maximum speed [km/h] 204 | 203
Acceleration 0-100 km/h (s) 8,9
Front suspension Independent type McPherson - coil springs - hydraulic shock absorber
Rear suspension Multilink axle, coil springs and hydraulic shock absorber
Steering System R-EPS Progressive steering
Turning diameter (m) 10.7 / 11.4
Brake system Dual hydraulic circuit and brake system diagonal split with electric brake booster
Front and rear brake type Front and rear ventilated disc brakes
Front brakes (mm) 312×25
Rear brakes (mm) 272×10
Rims 8Jx 18 ET40 / 8Jx19 ET40
Tyres 245/45 R18 96W / 245/40 R19 94W
Body Type A-CUV
Length/width/height (mm) 4,450 / 1,839 / 1,511
Wheelbase (mm) 2,680
Front/Rear track (mm) 1,585 / 1,559
-
Βρήκες τίποτα και για το υβριδικο;
-
....in
Αλλος ο αυθεντικος Lap, αλλοι οι Lap....ins...
-
'Joined 2007' χα χα χα!
konstantinosnov επειδή σε βλέπω έτοιμο για Formentor, ορίστε η ιστοσελίδα με την μπροσούρα και όλα τα σχετικά τεχνικά:
https://www.cupraofficial.com/cars/cupra-range/formentor.html
Για το υβριδικό δεν έχω δει κάπου λεπτομέρειες. Καλύτερα, εδώ είμαστε βρωμόγκαζοι...!
Cupra Formentor