-
όντως! δηλ άπλωσε το χέρι του και θα του έπαιρνε τόσο πολύ χρόνο να κάνει μία χειραψία και μετά να πάει στον παππού του? δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας από ότι έχω δει. μάλλον έχουν προηγούμενα με ΣΕΓΑΣ και τώρα επειδή έγινε ντόρος στα ΜΜΕ πήγαν το μαζέψουν γιατί κάνει κακό και στους 2 αυτή η εικόνα.
-
Μπσ, εγώ τον πιστεύω γιατί μέχρι στιγμής έχει δείξει αυθορμητισμό κσι πόσο ακομπλεξάριστος είναι.
-
κι εγώ απλά ήταν κάπως να είναι και οι 2 στα 10 εκατοστά τα χέρια τους από το να κάνουν χειραψία και να μην κάνουν
-
Μπορεί να το έκανε επίτηδες για νσ διαβάζει αυτά που θα γραφτούν στην συνέχεια και νσ γελά
-
δεν επιζητά κανενός είδους προσοχή, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν του αρέσει που είναι διάσημος, θέλει να περνά απαρατήρητος. Τέλος πάντων να χαμε να λέγαμε.
-
Σίγουρα στα τέτοια του η προσοχή, όπως και στα τέτοια του να κάνει πλάτες στον Σεγας. Οτιδήποτε άλλο θα με εξέπλητε με βάση όσα έχει δείξει ως τώρα
-
Για να λέει ο μαστοράκος κάτι θα ξέρει που δεν το ξέρουμε εμείς και τα μάτια μας, μας ξεγελάνε. Μην του πας κόντρα...
-
Όταν δεν έχεις ξεκαθαρίσει ότι εισαι κορυφαίος μλκς και πρέπει να το δηλώσεις γραπτώς σε ένα μνημείο της φύσης που μετράει 45.000.000,με τον αρχαιότερο σταλακτίτη της Ευρώπης!
Είχε και άλλους πολλούς δυστυχώς! -
Ο ίδιος ο Τεντόγλου πάντως με την κίνηση του έβαλε στην θέση του κάθε λουλού που αναπαράγει φεικ ατζέντες επειδή έτσι τα φαντάστηκε
-
Ο καημένος ο Μάστορ ταυτίστηκε με τον κρατικό παράγοντα και τον πόνο που του προκάλεσε η ντρίμπλα απ τον παγκόσμιο πρωταθλητή στη χειραψία!
Και ξεκίνησε εκστρατεία να μας εξηγήσει πως δεν ήταν αυτό που νομίζαμε... Τι πιο φυσικό για έναν μάστορ, που θα έλεγε κι ο Εισαγγελάτος...ρε τί τραβάνε κι αυτοί οι δεξιόφρονες, τι κουβαλάει η ψυχούλα και το μυαλό τους... γι αυτό οι κραυγές απόγνωσης, τα ξεσπάσματα και οι προσωπικές επιθέσεις απ το πουθενά.
Όσο δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα στη ρίζα του, θα χειροτερεύει.Άλλωστε, ο ίδιος ο πρωταθλητής με την κίνησή του να προσπεράσει επιδεικτικά τον κρατικό παράγοντα, όντως έβαλε τη λουλου στη θέση της, κι ας μην είναι αυτό που νομίζουμε.
-
Είναι απόλυτα κατανοητό να σε γλεντάει ο Κούλης, φυσικό να σε γλεντάει και ο Μάστορ, αλλά να σε
γλεντάειαδειάζει και ο Τεντόγλου που πάς να τον κάνεις μεροκάμματο δείχνει υψηλό ρεζίλιence ακόμα και μετά τα ban -
Δεν ξέρω τι παίζει φέτος... Πολλά υποβρύχια βλέπω.
-
Μ αρέσει που μόλις απομακρύνθηκε για τεχνικούς λόγους ο πιτζιπιτζιδης, μας θυμήθηκε ο γλεντζές της παρέας.
Αλληλέγγυοι αμφότεροι!
Μη λείψει η δεξιόφρονη ψυχοπάθεια και παπ@ρολογία απ τη κουβέντα.
Οπότε εναλλάσονται στις βάρδιες...Δεν μ αρέσει που δεν τον πάει ο γάτος καμιά βόλτα στα βουνά με τα βιτάρα, να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος να ξελαμπικάρει, υπήρχε λόγος που είχαν τα σανατόρια εκεί ψηλά...
-
Δε μου αρέσει όπως τη στήσανε στον Πίπη με το Ντίνο τον λαγό
Άλλωστε μόνο ένας Πίπης είναι αντίμετρο σε εκφραστές αριστερών σκουπίδιων ψεκασιών που μας διασκεδάζουν.
Μου αρέσει που δεν έχω χρόνο να ζώ στο φόρουμ μίζερος σαν να είναι το τελευταίο μου ριζόρτ. Ωραίο και το βουνό αλλά το καλοκαίρι οι παραλίες της Άνδρου είναι όνειρο με θέα το νησί απέναντι κατά το σούροπο..
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μ αρέσει που μόλις απομακρύνθηκε για τεχνικούς λόγους ο πιτζιπιτζιδης, μας θυμήθηκε ο γλεντζές της παρέας.
Σύνδρομο καταδίωξης λέγεται.
-
Α μπράβο μάστορα, άραξε στην Άνδρο εσύ να αγναντεύεις το πέλαγο με την Peina Koulianta στο χέρι, κι εγώ από δω λαδωμένος από κοντοσούβλι στο Μούρεσι, να μην κάθομαι κι απαντάω σε ψυχάκηδες δεξιόφρονες που πάνε κι έρχονται κι εμφανίζονται ξαφνικά... προσπέρασε ότι διαβάζεις, όπως ο Τεντογλου τον Επίσημο στην άφιξη.
-
Σίγα μη δώκω και συνέντευξη τύπου για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης σαν τον Τεντόγλου από άσχετους λόου λάιφερς , εννοείται ότι πάμε παρακάτω. Να είσαι φρόνιμος και θα εμφανίζομαι αραιά , να μη σου κάθεται και το κοντοσούβλι, λιγδερός στην μπάκα
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Άλλωστε μόνο ένας Πίπης είναι αντίμετρο σε εκφραστές αριστερών σκουπίδιων ψεκασιών που μας διασκεδάζουν.
Μου αρέσει που δεν έχω χρόνο να ζώ στο φόρουμ μίζερος σαν να είναι το τελευταίο μου ριζόρτ. Ωραίο και το βουνό αλλά το καλοκαίρι οι παραλίες της Άνδρου είναι όνειρο με θέα το νησί απέναντι κατά το σούροπο..
Mastora δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα,όπως τα θυμασαι.Καταρχάς θεωρώ απαράδεκτη την απάντηση του ntinara εννοείται.Δεν υπήρχε όμως κανένα στήσιμο,το αντίθετο έγινε.Ο pp που φυσικά ΔΕΝ ειναι αλλά προφανέστατα εχει τον ίδιο κειμενογράφο με τον ppg737 ,τον σταθερά τολμηρά ,τον Χίο και τον Κώστα Πρέκα,αντί να μην απαντήσει καθόλου ,η τουλάχιστον ας διαφωνούσε με κάθε άλλο τρόπο,έκανε μια μια εμετική ανάρτηση που θα ταιριαζε μόνο σε ένα τελειωμένο ρατσιστομουτρο .Αυτός ήταν και ο λόγος που έφαγε μπαν.Ο άλλος απαντησε εξίσου άσχημα χωρίς λόγο. Σε κάθε περίπτωση αν το αντίμετρο σε όσα ανεβαίνουν και που φυσικά δεν συμφωνω σε όλα είναι ο pp τότε ο πήχης είναι απελπιστικά χαμηλά!!!!
Στα λέω εγώ που αν και δεν γνωριζόμαστε,ξέρεις ότι είμαστε σε διαφορετικά άκρα πολιτικά,που όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για να συζητήσουν η να κάνουν χαβαλέ φυσιολογικοί άνθρωποι! -
Tην στήσανε στον καημένο τον Πίπη και τον ανάγκασαν να κάνει ρατσιστικό ποστ οι αριστεροί μωλέ μωλέ
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Mastora δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα,όπως τα θυμασαι.Καταρχάς θεωρώ απαράδεκτη την απάντηση του ntinara εννοείται.Δεν υπήρχε όμως κανένα στήσιμο,το αντίθετο έγινε.Ο pp που φυσικά ΔΕΝ ειναι αλλά προφανέστατα εχει τον ίδιο κειμενογράφο με τον ppg737 ,τον σταθερά τολμηρά ,τον Χίο και τον Κώστα Πρέκα,αντί να μην απαντήσει καθόλου ,η τουλάχιστον ας διαφωνούσε με κάθε άλλο τρόπο,έκανε μια μια εμετική ανάρτηση που θα ταιριαζε μόνο σε ένα τελειωμένο ρατσιστομουτρο .Αυτός ήταν και ο λόγος που έφαγε μπαν.Ο άλλος απαντησε εξίσου άσχημα χωρίς λόγο. Σε κάθε περίπτωση αν το αντίμετρο σε όσα ανεβαίνουν και που φυσικά δεν συμφωνω σε όλα είναι ο pp τότε ο πήχης είναι απελπιστικά χαμηλά!!!!
Στα λέω εγώ που αν και δεν γνωριζόμαστε,ξέρεις ότι είμαστε σε διαφορετικά άκρα πολιτικά,που όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για να συζητήσουν η να κάνουν χαβαλέ φυσιολογικοί άνθρωποι!Anton επειδή τα θυμάμαι μια χαρά θα σου πώ ότι δε διαφωνώ σε όσα γράφεις για τον Πίπη. Αλλά επειδή η νοημοσύνη μας είναι κρίμα να υποτιμάται, αυτός ο Ντίνος είναι τόσο αληθινός όσο το άλτερ έγκο του ο Πίπης που "ενοχλούσε". Για αυτό άλλωστε στοχοποιήθηκε από τους βδελυρούς. Με τον Τεντόγλου εύχομαι να είσαι εντάξει
Σίγουρα έχουμε αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις αλλά το άκρα που χρησιμοποίησες δεν με βρίσκει σύμφωνο. Όποιος ανήκει σε αυτά και το διατυμπανίζει άλλωστε από εμένα δέχεται την ανάλογη αφόδευση και εξευτελισμό που του αξίζει.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]