-
Σύμφωνα με το γνωμικό, μεγάλος Μάστορας η κατσίκα! Και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία...
-
https://www.carandmotor.gr/nea/benzini-diesel-kato-1-eyro-eleytheri-ptosi-times
Το έβαλα και στις Γελοιογραφίες αλλά υποτίθεται εδώ είναι η θέση του.
-
Μάλλον κάνουν προπόνηση για την πρωταπριλιά.
-
Σκουπιδοsites. Μην ασχολείστε.
-
Αυτός ο ήχος όταν το πατάει είναι απο sci fi ταινία. Βάλτε το δυνατα να τον ακούσετε. Κατά τα άλλα απόλυτη ηρεμία.
Κάποτε σε 10-15 έτη θα φαίνεται παλιομοδίτικο και με 25Κ θα έχεις τα ίδια και παραπάνω
-
Αυτό μάλιστα!
Το ακούς και κατακ@υλώνεις!
ουάου και ξανά ουάου και αμεηζινγκόρτζιους λέμε... -
Μιλαει και η ντιζελοτρατα
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αυτός ο ήχος όταν το πατάει είναι απο sci fi ταινία. Βάλτε το δυνατα να τον ακούσετε. Κατά τα άλλα απόλυτη ηρεμία.
Κάποτε σε 10-15 έτη θα φαίνεται παλιομοδίτικο και με 25Κ θα έχεις τα ίδια και παραπάνω
Με 25κ σε 15 χρονια παιζει να μην αγοραζεις ουτε ηλεκτρικα παιχνιδια σαν το ami.
-
Οκ σωστά, με σημερινή αγοραστική δύναμη των 25Κ
-
εσείς τον πάτε τον πληθωρισμό του ευρώ για τουρκική λίρα...
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
εσείς τον πάτε τον πληθωρισμό του ευρώ για τουρκική λίρα...
Δεν είναι μόνο θέμα πληθωρισμού, είναι και (πολιτικών) επιλογών.
-
Βάζει η φυλλάδα της πλάκας, που κάποτε όριζε τις τιμές των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, συγκριτικό κόστους καυσίμων... βρείτε τί απουσιάζει.
-
Αφού ρε μπάρμπα δεν θα μπορείς να αγοράσεις. Το 2024 σταματα και η stellantis.
Νομίζω και η vw σε κάτι τελευταία 2λιτρα που είχε.
Περίμενε να δεις και πως θα πιέζουν οι κατακσευαστες να αυξηθεί η τιμή του diesel για να πουλάνε υβριδικά. Δεν υπάρχει καμία λογική να πριμοδοτείται φορολογικά ένα καύσιμο το οποίο δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα νέα οχήματα.
Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στην δευτερογενή αγορά, όταν η πρωτογενής σταματά τα DieselΌταν έλεγα από το 2019 ότι σταματά το diesel, κάποιοι κουτοπόνηροι με έβριζαν, και τι δεν μου έσυραν....περιμένετε και τις τιμές στην αντλία.... Λαπ σπικινγκ.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Βάζει η φυλλάδα της πλάκας, που κάποτε όριζε τις τιμές των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, συγκριτικό κόστους καυσίμων... βρείτε τί απουσιάζει.
Το έχει κάνει καιρό. Μιλάμε δεν αναφέρει μία κατηγορία που έκανε 17% πωλήσεις πέρυσι! Απίστευτο αισχος..
-
Αν αλλάξουν οι τιμές του ντήζελ στην αντλία θα κλάψει κόσμος με τις αυξήσεις τιμών σε όλα τα αγαθά καθώς όλες οι μεταφορές γίνονται με χρέπια ντήζελ 20ετίας. Δε θα πάρω, ευχαριστώ.
-
Όχι, διότι με έναν άρθρο μονάχα δέκα λέξεων σε έναν νόμο μπορεί να γίνει έκπτωση φόρου επί το τιμολόγιο.
Οποτε τα επαγγελματικά οχήματα προστατεύονται από την αύξηση.Όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες σε πολλους κλάδους
Solved
-
Ok αν μπορούν ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ να το λύσουν το θέμα κανένα πρόβλημα. Γιατί όμως δεν το κάνουν;
Εγώ προσωπικά δεν καίγομαι, βενζινοκίνητο έχω και πληρώνω ήδη χυδαίο φόρο για κάθε γέμισμα. Η αδερφή μου έχει diesel 208 του 2016 και μου έλεγε πόσο έχει ανέβει η τιμή από τότε που το πήρε. Αν θυμάμαι καλά έβαζε με 1,1 ευρώ χοντρικά, τώρα πρέπει να έχει πάει 1,5+.
-
Κάτσε ακόμα πουλάνε diesel δύο κατασκευαστές.
Όταν σταματήσουν, πως θα τους φανεί που μονάχα 3-4 χώρες στην Ευρώπη φορολογούν λιγότερο το Diesel από τις υπόλοιπες;
Θα λένε πως μας πιέσατε να βγάλουμε πιο οικολογικά οχήματα, και εσείς πριμοδοτείται το diesel; Είναι δυνατόν;
Όχι μονάχα θα πιέσουν να φτάσει η φορολογία στα ίδια επίπεδα με την Ευρώπη, αλλά σταδιακά θα πιέσουν όλη την Ευρώπη να καταστήσει ασύμφορη τη χρήση των diesel απέναντι στα αυτοκίνητα τους που θα είναι υβριδικά.
Διότι θα δημιουργηθεί το παράδοξο η δευτερογενής αγορά να καθορίζει τις τιμές της πρωτογενούς. Αυτό θα επιφέρει οικονομική καταστροφή στους κατασκευαστές.
Κουτοπόνηρος ο Έλληνας που θα θεωρεί ότι θα γλυτώσει αυτός. Κλασικη Βαλκάνια κουτοπονηρια. Γεμάτη η Ελλάδα με τέτοιους
-
This post is deleted! -
Μιλάμε για τιμές στην αντλία για τα ιχ, όχι για ποσότητα. Φυσικά ότι περισσέψει θα συνεχίσει να πωλείται σε πολλά φορτηγά
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά