-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ναι. Ήταν χειρότερες πρίν. Παλιό αμάξι που δεν πλενόταν τακτικά και σωστά. Από φθινόπωρο θα τις κάνω πειραματόζωο αν βρώ χρόνο. Θα παίξω με ότι πιο δυνατό έχω και μάσκα βιοχημικού πολέμου
IRON X δοκίμασες??? Με λίγο τρίψιμο υποτίθεται ότι καθαρίζει τα πάντα!!
-
Ναι Φάνη, της bilt hamber. Έβγαλε πραμα κοκκινες γίνανε οι ζάντες.. Έχει ψηθεί η μπίχλα για τα καλά
-
Λοιπόν παίδες σήμερα μίλησα με έναν συγγενή μου ο οποίος μέχρι προ μιας δεκαετίας προμήθευε με αναλώσιμα πολλά πλυντήρια αυτοκινήτων σε αρκετές πόλεις.
Τον ρώτησα ποιες μάρκες παίρναν. Αυτή που έφευγε πολύ ήταν η Voulis. Η επόμενη ήταν η Wurth. Γενικά, οι πλυντηριάδες την wurth την θεωρούσαν κορυφαία και θεωρούσαν πως ό,τι προϊόν κι αν πάρεις από αυτήν θα έχει σίγουρα καλό αποτέλεσμα.Σχόλιά μου:
- Ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι ο πλυντηριάς θα πληρώσει να αγοράσει meguiar's ή έστω sonax;.
- Εδώ βλέπω δύο αντιφατικά θέματα. Είτε εμείς είμαστε θύματα της διαφήμισης και της αμπελοφιλοσοφικής παραπληροφόρησης, είτε οι πλυντηριάδες είναι χύμα και δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δηλαδή ναι μεν τα ακριβότερα καθαριστικά παρέχουν περισσότερη προστασία, αλλά όχι τόση όση διαφημίζουν.
-
Όταν λέμε πλυντήριαδες εννοούμε τα Πακιστανόπλυντήρια και το συνοικιακό πλυντήριο που κάνει λίγο καλύτερη δουλειά? Νομίζω το δεύτερο θα πάρει wurth και meguiars για να το κάνει λεζάντα και να προσελκύσει κόσμο, ίσως στις επαγγελματικές σειρές να είναι VFM σε σχέση με τα οξέα που βάζουν οι Πακιδες.
Και εμένα ο δικός μου ξεκίνησε αποκλειστικά με maguiars στις αρχές του τώρα είναι με μια εγγλεζικη που κάνει τις κεραμικές! -
Ουδεμία σχέση η προσέγγιση ενός καταναλωτή σε προιόντα σε σχέση με έναν επαγγελματία. Αν είχα κατάστημα θα κοίταζα όλες τις εναλλακτικές. Θα με ενδιέφερε η αποτελεσματικότητα ώστε να κάνω τη δουλειά μου, ο αντιπρόσωπος πόσο καλός είναι σε τιμές, τεχνογνωσία, αξιοπιστία, διαθεσιμότητες και χρόνους παράδωσης.
Βλέπεις και συνεργεία με ταμπέλες Castrol πχ αλλά το βαρέλι με το λάδι ουσιαστικά δε ξέρεις τι μάρκα έχει μέσα. Οι εταιρίες που βγάζουν τέτοια προιόντα είναι πραγματικά πάρα πολλές. Μερικές στοχεύουν στην λιανική και για αυτό τις γνωρίζουμε και άλλες αποκλειστικά σε επαγγελματίες για αυτό και μας είναι άγνωστες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν αξιόλογα προιόντα. Με τέτοιο δίκτυο χονδρικής η wurth δε μου κάνει εντύπωση που την προτιμούν..
Άλλη προσέγγιση έχει ενα πλυντήριο των 5-10 ευρώ μέσα-όξω ένα σκασμό αμάξια την ημέρα και άλλη ένα πιο ακριβό που στο χαιδεύει με μαλλί νανο-παρθένας
-
Δε μιλάμε για Πακιστανούς, αλλά για πολλά μικρά πλυντήρια αυτοκινήτων.
Όσον αφορά την wurth, δε νομίζω ότι είναι κακή μάρκα. Απλά το γεγονός ότι καταπιάνεται με πολλά (κυρίως υλικά οικοδομών) της ρίχνει το προφίλ. Αν λάνσαρε τα προϊόντα της, τα ίδια προϊόντα, με μια άλλη επωνυμία, "ειδική" τάχα για το αυτοκίνητο, οι καταναλωτές θα το έβλεπαν αλλιώς.
Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι εταιρείες, είναι εταιρείες χημικών. -
Να τα πλασάρει με την ονομασία nanomastoras
Με σήμα ένα σλιπάκι και ένα σκαμπό.
Ε;;; Καλό;;;
Και εγώ την wurth δεν την έχω και πολύ σε υπόληψη
-
χαχαχα καλό ! Αν και δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω πολλά προιόντα της (άσχετα με περιποίηση) μια χαρά μου φαίνεται η wurth..
-
Εγώ είχα περάσει συνέντευξη πριν 17 χρόνια και δεν με πήρα οπότε τώρα κάνω μποϊκοτάζ .
Δεν φταίω εγώ όμως μου έκαναν μια ερώτηση για δύο αναπτήρες έναν ακριβό και έναν φθηνό και αυτός ήθελε να του πουλήσω τον φθηνό ενώ εγώ του έλεγα τον ακριβό, γιατί και δεν θα χαλάει και θα κρατήσει και καλό όνομα η εταιρεία, δεν του άρεσε ομως -
Απλό είναι, ήταν αντικαπνιστης. Ότι και να ελεγες...όχι θα έλεγε
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Απλό είναι, ήταν αντικαπνιστης. Ότι και να ελεγες...όχι θα έλεγε
Χαχα αυτός όμως μου το έδωσε το παράδειγμα όχι εγώ. Βέβαια ούτε εγώ ήθελα να πάω εκεί για δουλειά ούτε αυτός να με πάρει οπότε τζάμπα η συναντηση
-
Δεν πηγαίνατε για ουζακια; Εγώ αυτό θα του έλεγα. Αφού ρε μάγκα το βλέπεις και το βλέπω πως...δεν...πάμε εδω πιο κάτω να τσιμπήσουμε τίποτα;
-
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάποια υπηρεσία detailing στην Κοζάνη ή στις Σέρρες? Έχω βρει 2-3 μαγαζιά, στην κάθε πόλη, που ασχολούνται με το κομμάτι της κεραμικής, δεν έχω βρει ωστόσο πολλές κριτικές για τη δουλειά τους, ούτε γνωρίζω τα προϊόντα που χρησιμοποιούν (magic stick, nanolex, ceramic bond, etalon, sonax κλπ.)... Αν ναι ας μου στείλει σε pm την εμπειρία του αν δεν θέλει να πει δημόσια.
Κάποιοι είδα ότι παρέχουν και υπηρεσία εξωτερικού πλυσίματος με νανοσαμπουαν, αλλά ότι σχετικό άρθρο βρήκα, ήταν προϊόν Google translate και δεν κατάλαβα και πολλά. Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει?
Έχω διαβάσει πολλά άρθρα τους τελευταίους μήνες και έχω μπερδευτεί σε μεγάλο βαθμό να είμαι ειλικρινής...
Κάποιοι φανοποιοι με προετρεψαν να αποφύγω την κεραμική, καθότι "φθείρει" το χρώμα και σε περίπτωση λαμαρινοδουλειας (βαφή κλπ) έχει ζόρι. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Μήπως απλά μετά από κάθε πλύσιμο να χρησιμοποιώ κάποιο κερί της αγοράς που προσφέρει μια τυπική διάρκεια μερικών μηνών καλύτερα, ή να το πάω για ολικό ppf να τελειώνουμε -
Τι αμάξι? Πως και σου ήρθε να ασχοληθείς με κεραμικές κτλ? Οι φανοποιοι σου λένε βλακείες.. Θα επανέλθω αλλά πες και εσύ πως το σκέφτηκες το όλο εγχείρημα
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τι αμάξι? Πως και σου ήρθε να ασχοληθείς με κεραμικές κτλ? Οι φανοποιοι σου λένε βλακείες.. Θα επανέλθω αλλά πες και εσύ πως το σκέφτηκες το όλο εγχείρημα
Το καινούργιο peugeot 308. Προς το παρόν το αυτοκίνητο το έχω παρκαρισμένο έξω και ξεκίνησα να ψάχνω για τρόπους προστασίας του, πχ από κουτσουλιές, ήλιο κλπ...Αν και τελικά από τα όσα βίντεο που είδα, η κεραμική μάλλον δεν έχει καμία προστασία σε uv...
Βέβαια, είμαι σε αναζήτηση πάρκινγκ, οπότε εν τέλει ίσως δεν χρειαστεί να κάνω κάτι, αν βρω κλειστό χώρο στάθμευσης...
Σε γενικές γραμμές ψάχνω τρόπους ώστε να "προστατέψω" το χρώμα του όσο καλύτερα μπορώ και έπεσα πάνω σε άρθρα/βίντεο για κεραμικές, ppf, απλά κερωματα μετά το πλύσιμο, νανοτεχνολογιες, sealant, πλυσιμο με νανοσαμπουαν /πηλό κλπ... -
Έχω την αίσθηση πως οι κεραμικές έχουν ικανότητα προστασίας από uv
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έχω την αίσθηση πως οι κεραμικές έχουν ικανότητα προστασίας από uv
Η αλήθεια είναι ότι έχει πάρα πολλά ονόματα στο χώρο, οπότε ίσως όντως να υπάρχουν μάρκες που καλύπτουν.. Απλά έτυχε να δω δοκιμές σε διάφορα προϊόντα που ενώ το διαφήμιζαν, τελικά δεν έκαναν τίποτα! Οπότε για κάποιον σαν και μένα που δεν τα γνωρίζει καλά, θέλει προσοχή που θα δώσει τα χρήματά του...
-
Ε που είναι ο μάστορας, άργησε και αυτός. Αλλά με καμιά γκομενα θα είναι αραχτός. Ετσι, να μην είναι οι εμπειρίες του κουτιού γιατι αυτός θα γίνει του detailing ο γκουρού.
-
This post is deleted! -
Σόρυ, έπεσε κάμποση δουλειά όλη μέρα και ακόμα έχω άλλες τόσες προσωπικές. Παρόλα αυτά γράφω από παραλία έτσι για να ζηλεύετε
Christos vi vi es άρα θες κάτι σαν προστασία. Δεν έχεις ιδιαίτερο νταλκά με detailing κτλ
Έχεις ρωτήσει κόστη για κεραμική ή και ppf? Μπορεί να σου φανούν ακριβά. Αν έχεις σκοπό να το πλένεις μόνος σου και να περνάς και κάποιο κερί τακτικά είναι ενα καλό σενάριο. Αλλιώς μήπως να έβρισκες ένα καλό πλυντήριο αυτοκινήτων αν υπάρχει στην περιοχή σου
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ