-
Κι εδώ το αντίθετο
-
Εγώ το περιμένω Φεβρουάριο... Προέρχομαι από jeep patriot 2.4 κυβικά. Έτσι και δω τέτοιες καταναλώσεις , θα βάλω τα κλάματα από συγκίνηση...
-
@sal-0 said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ το περιμένω Φεβρουάριο... Προέρχομαι από jeep patriot 2.4 κυβικά. Έτσι και δω τέτοιες καταναλώσεις , θα βάλω τα κλάματα από συγκίνηση...
Και εγώ Φεβρουάριο!!!!!! Ελπίζω να μην καθυστερήσει άλλο!! Το παράγγειλα 3 Αυγούστου!!!
-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Και εγώ Φεβρουάριο!!!!!! Ελπίζω να μην καθυστερήσει άλλο!! Το παράγγειλα 3 Αυγούστου!!!
Εμένα με παραγγελία τέλος Αυγούστου, η παράδοση απο Φεβρουάριο, πήγε Μαιο. Τι στο καλό γίνεται;
-
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Εμένα με παραγγελία τέλος Αυγούστου, η παράδοση απο Φεβρουάριο, πήγε Μαιο. Τι στο καλό γίνεται;
Τι έκδοση;;
-
Τι έκδοση;;
active hybrid
-
Τι έκδοση;;
active hybrid
Και εγώ active hybrid περιμένω από ιανουαριο με πήγαν Φεβρουάριο!! Δεν ξέρω τι να πω......
-
Ζήτα απο τον αντιπρόσωπο που το παράγγειλες τον κωδικό παραγγελίας (DCS). Ρώτα μετά την Toyota Hellas με βάση αυτόν το κωδικό σε τι στάδιο είναι η παραγγελία. Εμένα με προπαραγγελία τέλη Μαϊου απο Σεπτέμβρη με πήγαν τέλη Νοέμβρη.
-
Νομίζω ότι όλοι έχουμε φύγει 2 μήνες πίσω από τις προπαραγγελιες..Αυτοί που παραλαμβάνουν τώρα λογικά είχαν αρκικο χρόνο παράδοσης τέλη Σεπτεμβρίου.. Έχω από παραγγελία Οκτωβρίου με χρόνο παράδοσης μέσα Δεκεμβρίου πήγα για τέλη Φεβρουαρίου και ελπίζω να μην αλλάξει κάτι..
-
Αν δε ανοίξουν γραμμές παραγωγής στην Τσεχία δε βλεπω προκοπή
-
Νομίζω ότι όλοι έχουμε φύγει 2 μήνες πίσω από τις προπαραγγελιες..Αυτοί που παραλαμβάνουν τώρα λογικά είχαν αρκικο χρόνο παράδοσης τέλη Σεπτεμβρίου.. Έχω από παραγγελία Οκτωβρίου με χρόνο παράδοσης μέσα Δεκεμβρίου πήγα για τέλη Φεβρουαρίου και ελπίζω να μην αλλάξει κάτι..
Συγνώμη κατάλαβα σωστά;;; Παραγγειλες οκτωμβριο του 2021 και σου είπαν ότι θα παραλαβής Δεκέμβριο του 2021...;;;;;;;;;
-
Για την ακρίβεια τέλη Σεπτεμβρίου 2021 παρήγγειλα και μου είπαν μέσα Δεκεμβρίου 2021 .. Φαντάζομαι ήταν προπαραγγελιες της αντιπροσωπείας...
-
Για την ακρίβεια τέλη Σεπτεμβρίου 2021 παρήγγειλα και μου είπαν μέσα Δεκεμβρίου 2021 .. Φαντάζομαι ήταν προπαραγγελιες της αντιπροσωπείας...
Όχι ρε φίλε!!! συγνώμη αλλά σε κορόιδεψαν!!!!! άλλοι έχουν παραγγείλει Ιούλιο και ακόμα δεν έχουν παραλάβει!!!!!
-
Τελη Ιουλιου Active Hybrid και μου ειπαν για μέσα Ιανουαριου.
Τωρα με πηγαν για 10 Μαρτίου. -
@kpaiss said in Toyota Yaris Cross:
Τελη Ιουλιου Active Hybrid και μου ειπαν για μέσα Ιανουαριου.
Τωρα με πηγαν για 10 Μαρτίου.Πωωω, δηλαδή όσοι κάνουν τώρα παραγγελία, καλό καλοκαίρι 2023.
-
Όχι ρε φίλε!!! συγνώμη αλλά σε κορόιδεψαν!!!!! άλλοι έχουν παραγγείλει Ιούλιο και ακόμα δεν έχουν παραλάβει!!!!!
Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να ρωτήσω αν έχει αλλάξει κάτι.. θα περιμένω να με πάρουν αυτοί να ακούσω τα μαντάτα μου φαίνεται... Πάνω από τρίμηνο διαφορά πάντως σε αρχικό χρόνο παράδοσης αρχίζει και ζωρίζει το πράγμα...
-
Πριν περίπου ένα μήνα που είχα πάει να ρωτήσω σε 2 αντιπροσωπείες έλεγαν για 12 μήνες ακατέβατα.
-
Ναι αλλά εγώ υποτίθεται για αυτό πήρα το ρίσκο να παραγγείλω αμάξι που δεν έχω καν δει.. Με περιορισμό σε επιλογή χρώματος και έκδοσης την στιγμή που το επέλεξα.. Το έκανα υποτίθεται για έρθει πιο γρήγορα... Οκ 2 μήνες καθυστέρηση να το καταλάβω λόγω εποχής . Πιο πάνω δεν δικαιολογείται ..
-
Ναι αλλά εγώ υποτίθεται για αυτό πήρα το ρίσκο να παραγγείλω αμάξι που δεν έχω καν δει.. Με περιορισμό σε επιλογή χρώματος και έκδοσης την στιγμή που το επέλεξα.. Το έκανα υποτίθεται για έρθει πιο γρήγορα... Οκ 2 μήνες καθυστέρηση να το καταλάβω λόγω εποχής . Πιο πάνω δεν δικαιολογείται ..
Και εγώ το ίδιο ακριβώς φίλε!! Παράγγειλα αμάξι από το προσπεκτ Με πολύ ρίσκο υποτίθεται να το έχω ποιο νωρίς....... αρχίζει και ξεφεύγει το πραγμα.....
Toyota Yaris Cross