-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Νissan... Qumqat...ναι ναι ...έλιωσα και με αυτό...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο Hamster είναι ένας wannabe Jeremy αλλά που τελικά λόγω του γιαπισμού που υποβόσκει τελικά θα αγοράσει μία 911 καθώς με έναν σμπάρο έχει πολλά τριγόνια.
το ατύχημα το έπαθε προσπαθώντας να γίνει σαν εμένα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Ο Hamster είναι ένας wannabe Jeremy αλλά που τελικά λόγω του γιαπισμού που υποβόσκει τελικά θα αγοράσει μία 911 καθώς με έναν σμπάρο έχει πολλά τριγόνια.
το ατύχημα το έπαθε προσπαθώντας να γίνει σαν εμένα
μπα μάλλον προσπαθώντας να γίνει το απαγορευμένο αντικείμενο του πόθου σου (roadrunner) .....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η εμπειρία μου με private tracker αφορά το BWGT. Οπότε κανείς δεν έχει upload. Οι δικαιολογίες όμως που διαβάζω ακόμα και εκεί για τύπους που δεν μπορούν να διατηρήσουν ένα ratio της προκοπής είναι τραγικές.
Προσωπικά με μια σύνδεση 2MB που μοιράζομαι με άλλους δύο υπολογιστές, κατάφερα χωρίς καθόλου κόπο να φτιάξω μια πολύ ασφαλή απόσταση ανάμεσα στο download μου και στο upload μου της τάξης των 50 GB
Άλλοι τα πάνε ΠΟΛΥ καλύτερα, ακόμα και άτομα με μικρότερες συνδέσεις. Οπότε, να επαναδιατυπώσω. Για trackers σαν και αυτός που έχω ήδη αναφέρει, όποιος εκμεταλλευτεί το παραπάνω κολπάκι είναι και μαλάκας, και 'γύφτος' και ότι άλλο σε κοσμητικό μπορείς να σκεφτείς.@νδρέας
+10MBps!
Εγώ έχω συνολικό ratio 1,115 παρόλο που έχω 20 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα down από up (10Mbps/512Kbps). Σε διαδεδομένα torrent (όπως λχ. τα πρόσφατα Top Gear) το αφήνω μέχρι να πάει 100%. Σε σπάνιες καλές ταινίες κλπ, seedάρω πολύ παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες...
Εμείς όμως με τις πιό ταπεινές 768 και 1mb, ξέρεις τι τραβάμε για να φτιάξουμε ratio?
Ενδεικτικά: Το utorrent σε γνωστούς ελληνικούς και ξένους private trackers με unlimited upload στην 1mbit μου κάνει συνολικά 10-12kb/sec upload.
Μερικές φορές και καθόλου, μιας και οι downloaders συνδέεονται με πιο γρήγορους απο μένα.
Όσον αφορά τους ελληνικούς τράκερ, το οτι κανείς δεν έχει upload φυσικά δεν ισχύει...
Oι χρήστες με τρελά ratios ειναι με συνδέσεις απο εστίες πανεπιστημίων/υπολογιστικά κέντρα σχολών ή με γρήγορες συνδέσεις ιδιόκτητων δικτύων...
Φίλος στην φοιτητική εστία της πάτρας έχει 2 terra downloads και 3,5 uploads logged στο utorrent...
Το σωστό θα ηταν το ratio να λαβαίνει υπόψιν του και την πραγματική ταχύτητα σύνδεσης του καθενός (αδύνατο να υλοποιηθεί φυσικά)...
P.S. Δεν το γνώριζα το κόλπο με το utorrent, γνωρίζω ομως το άλλο που χρησιμοποιείται το τελευταίο καιρό σε private trackers κι οι μικρές συνδέσεις παίρνουν το πούλο - BitTyrant, ψάξτε το...
-
Το μεγαλύτερο μέρος του ratio το έχω φτιάξει με 10 kbps upload (limited από το utorrent αφού όπως σου είπα τη σύνδεση των 2MB τη μοιράζομαι με άλλους δύο υπολογιστές και δεν υπάρχει λόγος να τους κόψω όλη την ταχύτητα).
Το τραγικό δεν είναι μια χαμηλή ταχύτητα. Το τραγικό είναι ο αριθμός των αρχείων που προσπαθείς να seedάρεις να μην έχει αναλογία με την ταχύτητά σου. Σε ένα μπορείς να seedάρεις αξιοπρεπώς; Σε ένα. Ούτε σε 3 ούτε σε 5 ούτε σε 10.
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να χτίσουν καλό ratio μπορούν. Στην αρχή με μικρά αρχεία που προβλέπουν ότι θα είναι δημοφιλή, στη συνέχεια με λίγο μεγαλύτερα κοκ Εννοείται ότι αναγκαστικά θα μείνει και ο υπολογιστής ανοιχτός όλο το βράδυ, για πολλά βράδια.
Εγώ στην αρχή είχα ξεαυτωθεί να κατεβάζω αγώνες ποδοσφαίρου/μπάσκετ και αφιερώματα στο NBA ενώ η σχέση μου και με τα δύο αθλήματα είναι ανύπαρκτη. Παρόλα αυτά μου προσέφεραν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έχω σίγουρο ratio (>1.5 χωρίς κανένα κόπο). Δεν είπε κανείς ότι ένας private tracker δεν θέλει και κάποιου είδους 'επένδυση'. Είναι ξεκάθαρο αυτό από τον τρόπο που λειτουργεί. Αλλά όποιος δεν γουστάρει ή δεν μπορεί να ψάξει αλλού.
Τώρα αν πιάσουμε αυτούς που δεν έχουν δικό τους pc ή θέλουν να κατεβάζουν από τη δουλειά συνεπώς μπορουν να έχουν ανοικτό pc από 8 έως 12 ώρες, δε νομίζω ότι η λύση είναι να κατεβάζουν ό,τι κατεβάζουν εις βάρος όλων εμάς που δεν είχαμε την κουτοπονηριά να 'κλέψουμε' upload. Ας ζητήσουν από κάποιον φίλο τους να τους κατεβάσει ό,τι θέλουν.
@νδρέας
-
Δυστυχώς στους ελληνικούς τράκερ ειδικά, ακόμα κι ενα απο τα τοπ 10 τόρρεντ να seed-άρω, το seeding μου ειναι σχεδόν ανύπαρκτο...
Και αυτό φυσικά γίνεται διοτι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν modded clients που κάνουν επιλεκτική χρήση των seeders (διαλέγουν τους γρήγορους)...
Φυσικά αυτό αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε αδιέξοδο...
Σε ξένους τράκερ τα πράγματα ειναι πολύ καλύτερα, ευτυχώς...
Το PC μου ειναι ανοιχτό 24/7, ειναι κρίμα να γινεται wasted το upload bandwidth..
Προφανώς και ειμαι κατά κόλπων σαν το leecher pack, αλλα τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω γιατι προέκυψε 'ανάγκη' γι αυτό...
-
Μόλις το είδα, και είναι 3:20 τα ξημερώματα και έχω δακρύσει από τα γέλια.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εμείς όμως με τις πιό ταπεινές 768 και 1mb, ξέρεις τι τραβάμε για να φτιάξουμε ratio?Να στέλνατε το .torrent σε αυτόν που σας το είχε ζητήσει από το Σάββατο για να είχατε τώρα ratio της προκοπής.. 21GB ανέβασε μόνο την Κυριακή.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εμείς όμως με τις πιό ταπεινές 768 και 1mb, ξέρεις τι τραβάμε για να φτιάξουμε ratio?
Να στέλνατε το .torrent σε αυτόν που σας το είχε ζητήσει από το Σάββατο για να είχατε τώρα ratio της προκοπής.. 21GB ανέβασε μόνο την Κυριακή.
Σέρνεσαι, σέρνεσαι στο χωριό! 24 mbit από χθές
-
Ότι του φανεί του Λολοστεφανή.
-
Ειδα το 6 με τον Stig στο μετρο, να ψαρωνει στο 'mind the gap' και στις κυλιομενες
Κι ο May ν' αναρωτιεται ποσο χρησιμο ειναι ενα GL500, που η πορτα του ζυγιζει οσο ενα σκουτερ
Και φυσικα τις αμαξαρες στον αεροδιαδρομο του Μαντσεστερ....
Νταξει, οι ανθρωποι ειναι θεοι -
εγω τα βλεπω sto break στη βιβλιοθηκη τα περναει αυτοματα στο iPhone ο υπολογιστης και σημερα που ειδα τα 2 τελευταια(περναω τους καλεσμενους) ελιωσα τοσο πολυ που εγινα ρεντικολο αναμεσα στους Ιταλους....
ελιωσα....
-
Στο επόμενο Top Gear.... Lewis Hamilton in our reasonably priced car... Άραγε τί τηλεθέαση θα έχει στην Αγγλία????
-
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στο επόμενο Top Gear.... Lewis Hamilton in our reasonably priced car... Άραγε τί τηλεθέαση θα έχει στην Αγγλία????Θα ειναι και ο μπαμπας του στο studio?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Στο επόμενο Top Gear.... Lewis Hamilton in our reasonably priced car...Yep. Και θα δειξουν και uncut απο τη συνενευξη στο topgear.com καποτε μεταξυ Δευτερας και Τεταρτης.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο επόμενο Top Gear.... Lewis Hamilton in our reasonably priced car... Άραγε τί τηλεθέαση θα έχει στην Αγγλία????
Θα ειναι και ο μπαμπας του στο studio?
Ελπίζω όχι... θα είναι ενδιαφέρον βίντεο, δε θέλω να μας χαλάσει το γλυκό!
-
-
Κοιτάχτε πώς τον κοιτάζει ο Stig... έχει μείνει και αυτός με το ύφος του μικρού...
Είμαι σίγουρος ότι σήμερα θα προσπαθήσει να δείξει ότι έχει χιούμορ και θα κάνει τουλάχιστον 2 κρύα και άνοστα αστεία.
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Κοιτάχτε πώς τον κοιτάζει ο Stig...
@νδρέαςΕσύ πού είδες πώς τον κοιτάζει???
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion