-
Πανέμορφο και σε πολύ λογική τιμή δεδομένου ότι είναι καινούριο μοντέλο με τόσο καλό εξοπλισμό.
-
Η Mazda νομίζω οτι είναι απο τις πλέον τίμιες Ιαπωνικές εταιρίες. Δίνει πολλά (σχεδιασμό, ποιότητα, σπορ γονίδια, ασφάλεια, αξιοπιστία) με πολύ λογικό αντίτιμο.
-
Πολύ καλό αυτοκίνητο. Μαζί με το Mondeo είναι τα κορυφαία στην κατηγορία για μένα.
-
Η Mazda νομίζω οτι είναι απο τις πλέον τίμιες Ιαπωνικές εταιρίες. Δίνει πολλά (σχεδιασμό, ποιότητα, σπορ γονίδια, ασφάλεια, αξιοπιστία) με πολύ λογικό αντίτιμο.
και επαυξανω λεγοντας οτι αν κανουμε μια αναδρομη σε ολα τα μοντελα που εχει βγαλει η μαζντα θα δουμε οτι ειναι και πολυ ξεχωριστα και καποιες φορες μπροστα απο την εποχη τους!!
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
και επαυξανω λεγοντας οτι αν κανουμε μια αναδρομη σε ολα τα μοντελα που εχει βγαλει η μαζντα θα δουμε οτι ειναι και πολυ ξεχωριστα και καποιες φορες μπροστα απο την εποχη τους!!
....με μοναδικό - ίσως- μειονέκτημα την παρωχημένη τεχνολογία σε κινητήρες.....
-
υπάρχει και 5πορτο
πολύ καλή η πίσω αεροτομή
-
Πιο σπορ το 5θυρο. Θα το χτύπαγα άνετα αν ήθελα μεσαίο (όπως και το προηγούμενο μοντέλο).
-
Πανέμορφο ΚΑΙ το 5θυρο, ΑΠΑΙΣΙΑ η πίσω αεροτομή, αλλά φαντάζομαι πως είναι προαιρετική.
-
Στο παλιό θα έπερνα ασυζητητί σεντάν.
Στο καινούργιο μου φαίνεται ότι το 5πορτο είναι πολύ πιο ωραίο.(και με αεροτομή)
Μήπως θυμίζει λίγο sportscoupe ? -
Το 5θυρο που βλέπετε στις φωτό δεν πρέπει να είναι και τόσο... αθώα έκδοση, αν κρίνω από το 'Altezza' που βλέπω στο πίσω μέρος, την αεροτομή και τις διπλές εξατμίσεις.
-
μα..ειναι γνωστο οτι αυτο θα ειναι κατα 90% το νεο μπς
....με μοναδικό - ίσως- μειονέκτημα την παρωχημένη τεχνολογία σε κινητήρες.....
οχι παρωχημενη σε καμμια περιπτωση!!να συμβαδιζει ναι![/url]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιο σπορ το 5θυρο. Θα το χτύπαγα άνετα αν ήθελα μεσαίο (όπως και το προηγούμενο μοντέλο).+1
-
Atenza ονομάζεται το 6άρι στην αγορά της Ιαπωνίας. Η έκδοση στις φωτό είναι κατά πάσα πιθανότατα η 2,5lt sport.
-
Eίναι προφανώς με το σπορ πακέτο αντίστοιχο του SAP του 2. Μπαίνει σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις.
Σήμερα το οδήγησα. Πραγματικά δε ξέρω τι να πρωτοπώ. Θεϊκό σε ακρίβεια τιμόνι, θεϊκό κιβώτιο, ανάρτηση που σε πληροφορεί για τα πάντα και κρατάει σε επαφή τους τροχούς πάσει θυσία
Ο 1.8 κινεί κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικά το 6 ενώ είναι ο πιο ελαστικός κινητήρας που έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχεις την αίσθηση οτι οδηγείς ένα μικρότερο σε διαστάσεις αυτοκίνητο ενώ σε αυτό βοηθά και η ευελιξία. Επίσης είναι οικονομικότατο. Με μια λέξη Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο. -
Γειά σας κι απο μένα παιδιά..Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, ελπίζω οχι πολύ κουτή. Το νέο mazda κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία ή Ευρώπη-Αγγλία κλπ?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Eίναι προφανώς με το σπορ πακέτο αντίστοιχο του SAP του 2. Μπαίνει σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις.
Σήμερα το οδήγησα. Πραγματικά δε ξέρω τι να πρωτοπώ. Θεϊκό σε ακρίβεια τιμόνι, θεϊκό κιβώτιο, ανάρτηση που σε πληροφορεί για τα πάντα και κρατάει σε επαφή τους τροχούς πάσει θυσία
Ο 1.8 κινεί κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικά το 6 ενώ είναι ο πιο ελαστικός κινητήρας που έχω δοκιμάσει ποτέ. Έχεις την αίσθηση οτι οδηγείς ένα μικρότερο σε διαστάσεις αυτοκίνητο ενώ σε αυτό βοηθά και η ευελιξία. Επίσης είναι οικονομικότατο. Με μια λέξη Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο.Πωπώ, δράμα το περιγράφεις!
Φοβάμαι μήπως γίνει βαρετό χωρίς αυτά τα μειονεκτήματα όμως!
-
Ο χρήστης RandomAccess έγραψε:
Γειά σας κι απο μένα παιδιά..Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, ελπίζω οχι πολύ κουτή. Το νέο mazda κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία ή Ευρώπη-Αγγλία κλπ?Ευχαριστώ προκαταβολικά
Σύμφωνα με πωλητή αντιπροσωπείας, στην Ιαπωνία. Δεν νομίζω να έχει άδικο.
-
οντως,στην Ιαπωνια!!
απο τις εναπομειναντες γιαπωνεζικες εταιριες που κατασκευαζουν ακομη εκει!! -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Αυτό είχε πάρει και μένα 'το μάτι μου' για το 6άρι αλλά επειδή ακόμη και το honda civic -εκτός τον ιάπωνα κινητήρα του βέβαια- κατασκευάζεται Αγγλία,τρόμαξα! -
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
οντως,στην Ιαπωνια!!
απο τις εναπομειναντες γιαπωνεζικες εταιριες που κατασκευαζουν ακομη εκει!!Ακόμη και το 2 το «επέστρεψαν»
Νέο Mazda 6