-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Καλησπέρα σας. Τρομερές οι πρώτες Μ3 και πολύ σπάνιες στην Ελλάδα σε σχέση με Ε36 (μετατροπές και μη..) και πιο μετά. Αλλά πως ξεχωρίζουν οι 3 κύριες (νομίζω) παραλλαγές; H ΜκΙ (ας πούμε) με 2.3/195PS από τις Εvo 2.5/215PS και 2.5/238PS (αν τα λέω σωστά). Στις φώτο κάποιες έχουν εισαγωγές αντί για προβ.ομίχλης και κάποιες κόκκινο τριμ στα προστατευτικά των προφυλακτήρων... τι παίζει;Καλησπέρα!
Πολλές οι μετατροπές(ελάχιστες 'καλές').....ελάχιστες οι γνήσιες.
Εισαγωγές αντί για προβολείς παίρνουν όλες.Οι evo διαφορετικά σπόιλερ....και η τελευταία έκδοση(sport evo) έβγαινε μόνο σε μαύρο και σε κόκκινο χρώμα.
Οι κόκκινες έχουν μαύρα τριμ στους προφυλακτήρες,και οι μαύρες κόκκινα.
Κάποια στιγμή θα επανέλθω με περισότερες λεπτομέριες για το χρώματισμό των μοτέρ καθώς και για αναλύτικότερες περιγραφές. -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ευχαριστώ και αναμένω..
Φίλε μου μέσα στην εβδομάδα θα γράψω όλα όσα ζητάς!
Sorry για την καθυστέρηση,αλλά έχω πήξει στη δουλειά..ειναι η εποχη σου τωρα παντελη!!!
-
Το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούργιο 3-3-1986 και από τότε συντηρείται με ευλάβεια.
Ξεκίνησα να κάνω μερικά μαζεματάκια στην Ε30,μιας και τα τελευταία χρόνια το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε σπάνια.
Για αρχή τοποθέτησα ένα μπλοκέ διαφορικό 25%,μια θολόμπαρα αλουμινίου,και έκανα και αλλαγή σαλονιού.
Είχε μπέζ σαλόνι απλό(δερματίνη)και έβαλα M-PACK και το έντυσα με μαύρο ύφασμα που μοιάζει με αλκαντάρα!!!
Δυστηχώς δεν έβρισκα τα πλαινά χερούλια,και αποφάσισα να βάψω τα υπάρχοντα με ειδικό σπρέι.Το αυτοκίνητο θα το ανεβάσω στις Σέρρες στο trackday του trackmiata!
-
+100000! Πολύ καλή δουλειά!!!
-
Αν και BMW αυτό είναι σχεδόν ( ) όμορφο!!!!
Πολύ καλή δουλειά, Παντελή!! -
-
-
-
Παντέλο,πολύ ωραία η Ε30!
...καλή συνέχεια!
-
Eυχαριστώ παίδες!
Σειρά τώρα έχουν οι ζάντες. -
-
[quote='JHON_STARLET']
-
-
-
-
-
καταπληκτικη η Neue Klasse σε κόκκινο
-
-
-
Να μην ξεχνάμε και αυτά από τα χρόνια της ανασυγκρότησης για την κάλυψη των αναγκών μετά τον πόλεμο.
CLASSIC BMW FORUM