-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετανοείτε άπιστοι!
Ψηνει και τοστ με γαλοπουλα;Θελω δυο κομματια για τη γυναικα και την πεθερα...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Να πω πάντως με την ευκαιρία, ότι το συγκεκριμένο καγκουράμαξο είναι έτσι στα πλαίσια του πρωτοτύπου, και ότι φυσικά όταν κυκλοφορήσει ούτε τέτοιο καπώ θα έχει, ούτε τέτοιυς αεραγωγούς ούτε θα είναι καγκούρικο με κάποιον τρόπο.
@νδρέας
μην ανησυχεις στις καγκουροεταιρίες εχουν πιάσει από τώρα δουλειά και θα βάλουν διάφορα τέτοια
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μετανοείτε άπιστοι!
Ψηνει και τοστ με γαλοπουλα;Θελω δυο κομματια για τη γυναικα και την πεθερα...
Ούτε το καγκούρικο σ' αρέσει;
-
Μπλιαχ... Φαντασου δλδ...
-
σιγουρα! κι αν το ιδιο σχεδιο ειχε πανω κανα θυρεο των Visconti,τουμπες θα κανες
αλλα ειπαμε,τερμα πια τα ομορφα αμαξια απο την alfa
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
σιγουρα! κι αν το ιδιο σχεδιο ειχε πανω κανα θυρεο των Visconti,τουμπες θα κανεςαλλα ειπαμε,τερμα πια τα ομορφα αμαξια απο την alfa
μπααααααα θα συνεχισουν , μετα απο 10 χρονια βρηκαν στην C8 το σχημα που θα χρησιμοποιουν σε ολη τη γκαμα μεχρι να βρουν κατι αλλο σε 10 χρονια.
-
Σωστα,και για τα επομενα 20 (τουλαχιστον) χρονια θα εχουν οι ψωροΚορεατες κλπ αντιγραφεις υλικο........
Φιλε οζον,οσο για το θυρεο,βλεποντας το κατσαρολικο αυτο πιο πανω,βλεπεις πουθενα τη λεξη 'κομψοτητα' να κρυβεται; Μπααα....αρα;
-
Τοτε εισαι ο μονος λογικος σε ενα κοσμο τρελων
-
what a fucking troll
-
οποιος εχει τη μυγα ,να τη φερει πισω
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προφανώς μιλάμε για πρόσφατα αυτοκίνητα...και όχι αυτοκίνητα της προηγούμενης 10ετίας.Το στρίψιμο βεβαίως δεν είναι συνάρτηση της κίνησης...αλλά και του πλαισίου/ανάρτησης. Τα πισωκίνητα τελευταίας γενιάς είναι ένα κλικ επάνω από τα αντίστοιχα μπροστοκίνητα. Διαφορετικά...όλα τα supercars θα είχαν τη κίνηση μπροστά. Πολύ απλά...δε μπορείς να βγάλεις σωστά δύναμη στον μπροστινό άξονα.
Ελπίζω να έγινα πιο σαφής τώρα.
Συμφωνώ μαζί σου...κάποιους οι εξελίξεις τους έχουν προσπεράσει ήδη..
Η πίσω κίνηση είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή για μεγάλες ιπποδυνάμεις , ειδικά αν θέλεις να έχεις οδηγική ευχαρίστηση! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σωστα,και για τα επομενα 20 (τουλαχιστον) χρονια θα εχουν οι ψωροΚορεατες κλπ αντιγραφεις υλικο........Φιλε οζον,οσο για το θυρεο,βλεποντας το κατσαρολικο αυτο πιο πανω,βλεπεις πουθενα τη λεξη 'κομψοτητα' να κρυβεται; Μπααα....αρα;
οι ψωροΚορεατες, οι ψωροΙταλοί και νικητές..
Οι ψωρορατσιστοΈλληνες!!
-
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης...αυτοι φταινε που ειναι Κορεατες..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης...αυτοι φταινε που ειναι Κορεατες..Εσύ πρόσεχε γιατί τα μεγάλα μίση καταλήγουν σε μεγάλους έρωτες...
-
Βασικά, αυτοί φταίνε που τρώνε σκυλιά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν ειμαι εγω ρατσιστης...αυτοι φταινε που ειναι Κορεατες..
Εσύ πρόσεχε γιατί τα μεγάλα μίση καταλήγουν σε μεγάλους έρωτες...
Να μου κοπει απ τη ριζα σε περιπτωση που πω καλο λογο για Κορεα..
-
Επίσημο site με νέο υλικό για το νέο GENESIS COUPE!!
Αρκετές φωτό τις έχουμε ξαναδεί αλλά παρουσιάζονται όμορφα και μαζεμένες!http://www.hyundaimotors.com/vehicle/av ... Coupe.aspx
ΠΡΟΣΟΧΗ....θα ακολουθήσει και video σύντομα )
...και βεβαίως την βάση έμπνευσης του νέου COUPE που δεν είναι άλλη απο το νέο GENESIS sedan με το οποίο θα μοιραστεί πολλά κοινά μέρη.
-
Απο την επίσημη πρώτη παρουσίαση στο Λ.Α.
ένα νέο videaki απο την έκθεση του Λος Αντζελες.
-
άραγε αααααμα βγει στην παραγωγή... θα έρθει Ελλάδα ;;; και αν ερθει....θα έρθει με τον 3.8L ;;; ή πάλι 1.6L 105 hp
-
Ρε παιδια εχετε ιδεα ποσο θα κοστιζει στο Ελλαδισταν η Εισαγωγη του τριλιτρου? Χώρια που η πισψ κίνηση προσθετει καμποσο στο κοστος!
Τωρα κατι σχολια που αναφερουν οτι υπηρχε ποτε περιπτωση να εχει σχεδιασει το καγκουροNippon οχημα ιταλικος οικος θα πρεπει να διαγραφουν απ το τοπικ (ουτε και γω ειμαι ρατσιστης ) μοιαζει λιγο με τουοτα κουπε νομιζω!
NEO HYUNDAI COUPE