-
Ίσως κάποιο να είχατε διαβάσει ένα παλαιότερο topic για μία απαράδεκτη κλήση που είχα δεχτεί στις αρχές Ιούλιου.
Έκανα σήμερα λοίπον ένα τηλέφωνο για να με ενημερώσουν από την Τροχαία Γλυφάδας για την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης ώστε να πάω μήπως και μπορέσω να βρώ το δίκιο μου! Υποσημείωση ότι δεν είχα δεχτεί την κλήση.
Ο 'κύριος' που μου απάντησε αρνήθηκε να με ενημερώσει λέγοντας ότι 'δεν είναι υποχρεωμένος' και αν δεν είχα 'φούριες ας πρόσεχα το όργανο όταν μου έκαβε την κλήση' και συνέχισε 'τώρα θα το χάσεις το δικαστήριο και θα σου έρθει τριπλάσια'!!!!!!!! Ακούστε αν είναι δυνατόν χαιρεκακία!!!!!
Τι αλλο να ειπωθει πλέον για το κομπλεξισμό αυτών των 'κυρίων';;; Επείδη όμως ό κύριος ήταν τόσο κομπλεξικός σε ερωτηση μου, μου έδωσε και το όνομα του, αρνήθηκε βέβεια να μου δώσει το μικρό του... ο 'κύριος' ΣΤΑΜΑΤΟΣ λοιπόν...
Είναι τελικά να μην λυπάτε κανείς για τα χάλια που
-
Ίσως κάποιο να είχατε διαβάσει ένα παλαιότερο topic για μία απαράδεκτη κλήση που είχα δεχτεί στις αρχές Ιούλιου.
Έκανα σήμερα λοίπον ένα τηλέφωνο για να με ενημερώσουν από την Τροχαία Γλυφάδας για την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης ώστε να πάω μήπως και μπορέσω να βρώ το δίκιο μου! Υποσημείωση ότι δεν είχα δεχτεί την κλήση.
Ο 'κύριος' που μου απάντησε αρνήθηκε να με ενημερώσει λέγοντας ότι 'δεν είναι υποχρεωμένος' και αν δεν είχα 'φούριες ας πρόσεχα το όργανο όταν μου έκαβε την κλήση' και συνέχισε 'τώρα θα το χάσεις το δικαστήριο και θα σου έρθει τριπλάσια'!!!!!!!! Ακούστε αν είναι δυνατόν χαιρεκακία!!!!!
Τι αλλο να ειπωθει πλέον για το κομπλεξισμό αυτών των 'κυρίων';;; Επείδη όμως ό κύριος ήταν τόσο κομπλεξικός σε ερωτηση μου, μου έδωσε και το όνομα του, αρνήθηκε βέβεια να μου δώσει το μικρό του... ο 'κύριος' ΣΤΑΜΑΤΟΣ λοιπόν...
-
-
Γιατι δεν περνας αυτοπροσωπως απο εκει?Απο το τηλεφωνο μπορει να σε αποφυγει(αληθεια,καταγραφονται οι κλησεις?), ενω αν πας ο ιδιος εκει τι μπορει να σου πει?Το πολυ-πολυ να κανεις και εκει φασαρια και να παρεις το ονομα του διοικητη για το δικαστηριο.Παντως εχω την εντυπωση πως ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να σου δωσουν τα στοιχεια τους για τετοιες(τουλαχιστον)περιπτωσεις.Ελπιζω παντως να ξεμπερδεψεις συντομα και 'ανωδυνα' την κληση(γιατι με τα ζωα που εμπλεξες ποτε δεν ξερεις,ειναι γεγονος..)
-
Ειναι ντροπή να φτάνουμε σε τέτοιο σημείο...
ήμουν κι εγώ παρόν στο γραφείο μαζι με τον Νίκο και παρακολουθούσα άναυδος , λόγω ανοικτής τηλεφωνίας, την συνομιλία μεταξύ τους....
Είμαι έτοιμος να κανω οτιδήποτε είναι δυνατό για το μάθημα του κ.ΣΤΑΜΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... -
Εγώ έκανα το λάθος ενα βράδυ να πάω στο venue στην βαρκιζα και ενώ πάρκαρα στην άκρη του δρόμου , ουσιαστικά μέσα στο νεροφάγωμα (όπως και πάμπολλα άλλα αυτοκίνητα) η τροχαία έκανε ενα ντου και αφαίρεσε τις καμια 50αριά πινακίδες (και τις δικές μου μαζί) επειδή όπως έγραφε στην κλίση είχα σταθμεύσει επι της εθνικής οδού. Το πόσο δίκαιη είναι αυτή η κλήση το αφήνω στην κρίση του καθενός, απλα πιστεύα εως τότε πρώτον πως δεν είναι παράνομο να σταθμεύεις στην άκρη του δρόμου ( και ουσιαστικά εκτός δρόμου) και πως ακόμα και αν ήταν δεν δικαιολογεί αφαίρεση πινακίδων.
Την άλλη μέρα πήρα τηλέφωνο την τροχαία γλυφάδας για να δώ τι πρέπει να κάνω για να ξαναπάρω τις πινακίδες και μολισ ρώτησα που είναι το τμήμα μου λέει την διεύθηνση και μου το κλεινει! δεν πρόλαβα καν να μιλήσω.
Ενα μπράβο λοι΄πόν στα παιδιά στην γλθφάδα για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους στην εξυπηρέτηση του πολίτη
-
Οταν ο κυριος Δημοσιος εχει αφεντικο το κο Διευθυντη Δημοσιο ο οποιος έχει ΓΓ Γραμματεα -Δημοσιου- Υπουργιου και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ στις καρεκλες τους απο το 1980 και δε τους κουναει κανενας ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ?
Καλα κανουν. Εφοσον ουτε στο Ιρακ δεν γερνανε οι Υπουργοι στους υπουργικους θρονους, εδω επιβραβευουμε απο το 1980 την ιδια ομαδα επιχειρηματιων και δημοσιων υπαλληλων τους για να μας αφεντευουν.
Αρα εφοσον ο Ελληνας εχει IQ ιθαγενη της Καραιβικης, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.
Αυτη η ελιτ που κυβερναει απο το 1980 τη ψηφιζει ο Ελληνας δεν εχουμε χουντα (ή μηπως έχουμε ?)Ας γελαμε με τους κουτοφραγκους Αμερικανους και Εγγλεζους που αλλαζουν κυβερνησεις σα τα πουκαμισα και τους εχουν τους πολιτικους 'στη τσιτα' Τι ξερουν αυτοι οι κουτοφραγκοι απο Ελληνικο πολιτισμο ? Εμεις μετα απο Σαμινα, Ρικομεξ, Νιοβης, Ροσινιολ, Τεμπη (η λιστα ατελειωτη) λεμε μπραβο σας ξαναψηφιζουμε για να τσεπωνουν οι Υπουργοι και οι 5 κρατικοδιαιτοι κεφαλαιουχοι που κινουν τα νηματα απο ποδοσφαιρο μεχρι εξωτερικη πολιτικη.
Εγω ειμαι Αμερικανος γεννημα-θρεμα, ζω και στις δυο χωρες αλλα λυπαμαι που εχω Ελληνικο DNA μεσα μου. Ναι σκοτωνουν Ιρακινους οι Αμερικανοι -και ειμαι εναντιον- αλλα οι Ελληνες σκοτωνουν Ελληνες καθε μερα και δε σηκωνεται φρυδι. Ποιος ασχοληθηκε με τους νεους νεκρους στη Ροσινιολ προχθες ?
Αρα εν κατακλειδι δεν εχει νοημα να κανουμε παραπονα για την Ελλαδα. Μας αξιζει να τα παθαινουμε.
Δε μιλω προσωπικα και βεβαια καταλαβαινω το φιλο marwax που θελει να εκφραστει, και καλα εκανε. Μιλω γενικα για τη κατασταση που βρισκεται ο τοπος
-
Όντως, βρίσκουν και τα κάνουν... Προσλαμβάνονται με ΜΕΣΟΝ, και μετά βγάζουν όλα τους τα απωθημένα στον κοσμάκη που έχει την ατυχία να βρεθεί μπροστά στο γραφείο/γκισέ τους (ή μάλλον ΘΡΟΝΟ).
Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω πως άλλο είναι να σκοτώνεις ή να σκοτώνεσαι λόγω εγκληματικής αμέλειας (δηλαδή βλακείας) και άλλο να δαιμονοποιείς ασθενέστερες, εξαθλιωμένες χώρες και να πας να σκοτώνεις αμάχους λέγοντας ότι εσύ είσαι ο... ΚΑΛΟΣ και μάχεσαι κατά της 'τρομοκρατίας', του 'άξονα του Κακού' και άλλες τέτοιες μούφες.
-
Ο χρήστης fstbmwm3 έγραψε:
...Ναι σκοτωνουν Ιρακινους οι Αμερικανοι -και ειμαι εναντιον- αλλα οι Ελληνες σκοτωνουν Ελληνες καθε μερα και δε σηκωνεται φρυδι. Ποιος ασχοληθηκε με τους νεους νεκρους στη Ροσινιολ προχθες ?...
Πολύ σωστός.
Και σε συνδυασμό με τις δίκες (?) για τους σεισμούς και το Σάμινα, των οποίων η έναρξη χρονίζει, πολύ με προβλημάτισες... -
giati den anafereste kai stous kompleksikous pou brizoun tous troxonomous?
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
...Ναι σκοτωνουν Ιρακινους οι Αμερικανοι -και ειμαι εναντιον- αλλα οι Ελληνες σκοτωνουν Ελληνες καθε μερα και δε σηκωνεται φρυδι. Ποιος ασχοληθηκε με τους νεους νεκρους στη Ροσινιολ προχθες ?...
Πολύ σωστός.
Και σε συνδυασμό με τις δίκες (?) για τους σεισμούς και το Σάμινα, των οποίων η έναρξη χρονίζει, πολύ με προβλημάτισες...Ακόμα και στη δικαιοσύνη, ή μάλλον ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εκεί, 'είναι πολλά τα λεφτά Άρη...'
-
Ο χρήστης Billy έγραψε:
giati den anafereste kai stous kompleksikous pou brizoun tous troxonomous?Τι εννοείς ακριβώς με αυτό;;; Αυτό το topic ανοίχτηκε με συγκεκριμένο θέμα και περιστατικό. Εγώ προσωπικά δεν είμαι της γνώμης όλοι στο τσουβάλι... αλλά όταν το τσουβάλι (τροχαία) βρωμάει στο 95% τότε... μιλάμε για όλο το τσουβάλι δυστυχώς!!!
Άλλο αστείο... έτσι για πλάκα τηλεφωνήστε στην τροχαία Αθηνών για πληροφορίες... αυτό που θα ακούσετε είναι αντίστοιχο με το παρακάτω!!!!!!
Χτυπάω 2 1 0 5 2 3 0 1 1 1 και περίμενω... προς έκπληξη μου σηκώνει το τηλέφωνο ο τηλεφωνητής του ψηφιακού κέντρου και με ενημερώνει για το μενού επιλογών!!! 'Πατήστε το 1 για πληροφορίες ατυχημάτων, πατήστε το 2 για πληροφορίες άδειας μοτοποδηλάτου...κτλ...' τελειώνοντας 'Πατήστε 5 για άλλες πληροφορίες και το γραφείο αξιωματικού υπηρεσίας'
Πατάω λοιπόν το 5... και ακούω 'Για πληροφορίες πατήστε το 0'... πατάω λοιπόν το 0 και τι ακούω;;;
Βγαινει η αυτόματη τηλεφωνήτρια και λέει 'Ευχαριστούμε ΓΕΙΑ ΣΑΣ' και κλείνει η γραμμή!!! Λέτε να κατάλαβαν ποιός είμαι και να μην ήθελαν να μου μιλήσουν;;;
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Χτυπάω 2 1 0 5 2 3 0 1 1 1 και περίμενω... προς έκπληξη μου σηκώνει το τηλέφωνο ο τηλεφωνητής του ψηφιακού κέντρου και με ενημερώνει για το μενού επιλογών!!! 'Πατήστε το 1 για πληροφορίες ατυχημάτων, πατήστε το 2 για πληροφορίες άδειας μοτοποδηλάτου...κτλ...' τελειώνοντας 'Πατήστε 5 για άλλες πληροφορίες και το γραφείο αξιωματικού υπηρεσίας'
Πατάω λοιπόν το 5... και ακούω 'Για πληροφορίες πατήστε το 0'... πατάω λοιπόν το 0 και τι ακούω;;;
Βγαινει η αυτόματη τηλεφωνήτρια και λέει 'Ευχαριστούμε ΓΕΙΑ ΣΑΣ' και κλείνει η γραμμή!!! Λέτε να κατάλαβαν ποιός είμαι και να μην ήθελαν να μου μιλήσουν;;;
Blepo h ekllinikh astinomia egksuxronizete. haha
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
Άλλο αστείο... έτσι για πλάκα τηλεφωνήστε στην τροχαία Αθηνών για πληροφορίες... αυτό που θα ακούσετε είναι αντίστοιχο με το παρακάτω!!!!!!Είχαμε πάρει με μια συνάδελφο στα τέλη Αυγούστου, έχοντας γυρίσει από διακοπές, για να μάθουμε τι ισχύει με το δακτύλιο. Πήραμε τις πληροφορίες καταλόγου πρώτα και μας έδωσαν το νούμερο (για την ακρίβεια μερικά νούμερα στη σειρά αν θυμάμαι καλά). Όταν πήραμε στην τροχαία δεν υπήρχε τηλεφωνητής με μενού, απλά το τηλέφωνο χτύπαγε.... και χτύπαγε.... και χτύπαγε (το αφήσαμε κανένα λεπτό, ξαναπήραμε, τα ίδια...) μέχρι που κάποιος το σήκωσε και το έκλεισε κατευθείαν!!!
Ήταν όλοι πνιγμένοι στη δουλειά προφανώς.
-
Προς ΙΚΕ:
Φιλος μου ειχε χασει τις πινακιδες ,ενω ειχε παρκαρει πανω στα χωματα διπλα απο την καντινα απεναντι απο το Riba's, μεσα στον παραδρομο. Απ' οτι καταλαβα και εσυ εκει ειχες παρκαρει. Και εκεινου του αφησαν κληση οτι ειχε παρκαρει επι της εθνικης οδου. Πηγε στο τμημα λοιπον και ειπε οτι εχει 5 μαρτυρες (ψεμμα μεγαλο, αλλα οντως ειχε παρκαρει στα χωματα, δηλαδη εκτος δρομου και μαλιστα στον παραδρομο και ΟΧΙ στην 'εθνικη οδο') και απαιτησε τις πινακιδες του πισω, αλλιως θα επεφταν πολλες μηνυσεις και κεφαλια. Ε το ιδιο απογευμα τον πηραν τηλεφωνο απο το τμημα και πηγε και παρελαβε τις πιινακιδες του.
Τσαμπουκα στον τσαμπουκα των τραμπουκων δημοσιουπαλληλισκων που εχουν την απαιτηση να ονομαζονται και αστυνομικοι.....Τρομαρα τους θελουν να τους βγαλουν και επικινδυνο και ανθυυγεινο το επαγγελμα....
-
kacey γίνεσε κακός τώρα... και βέβαια είναι ανθυγειινό το επάγγελμα τους... με τόσα τσιγάρα, καφέδες και αραλίκη σίγουρα θα τους πιάνετε η μέση!!!
Φίλε fstbmwm3 μην φοβάσε δεν παίρνω προσωπικά τίποτα. Και εγώ ήμουν εκτός Ελλάδας για σπουδές και δουλειά (7 χρόνια) Λονδίνο και τελικά σε πολλά πράγματα είμαι πίσω ενώ σε άλλα είμαστε μπροστά έτη φωτός. Αλλά ας μην γενικεύουμε πράγματα για την Ελλάδα. Είναι ποιό εύκολο να διορθώνεις ένα ένα τα κομμάτια παρά όλα μαζί.
Θα συμφωνήσω 100% τουλάχιστον στο θέμα της Χούντας των αστυνομικών και τις τροχαίας. Δεν λέω έχουν γίνει τεράστια άλματα μπροστά... αλλά είμασταν και είμαστε τόσο πίσω που δυστυχώς κάποια πράγματα έχουν τελματωθεί.
Στην Ελλάδα η αστυνόμευση συνεπάγετε και εξουσία... και όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν δώσεις αέρα στον χωριάτι... η Ελλάδα προχωράει μπροστά αλλά δυστυχώς κάποιοι την κρατάνε πίσω. Η αστυνομία στην Ελλάδα είναι για να τιμωρεί και τίποτε άλλο.
-
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
. . . Η αστυνομία στην Ελλάδα είναι για να τιμωρεί και τίποτε άλλο.Δυστυχώς, είναι μόνο για να μαζεύει κάνα φράγκο (ούπς, Ευρώ ήθελα να πώ), γιά τα 'δικά μας παιδιά'.
Και, δυστυχέστερα, αυτό είναι το μόνο που την αφήνουν να κάνει....... -
Ο χρήστης MarWax έγραψε:
kacey γίνεσε κακός τώρα... και βέβαια είναι ανθυγειινό το επάγγελμα τους... με τόσα τσιγάρα, καφέδες και αραλίκη σίγουρα θα τους πιάνετε η μέση!!!Eutixos den menoun sthn amerikh. Pos 8a antexan me tosa Donuts pou 8a katebazan ka8hmeronos.
-
Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν τόοοοσαααα post σχετικά με παράπονα για την μη σωστή εκτέλεση της δουλειάς της Ελληνικής Τροχαίας. Στην τελική εμείς τους πληρώνουμε και απαιτούμε να κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Πρίν από περίπου ένα μήνα έφαγα κλήση για ταχύτητα (102 σε όριο 80) στην Συγγρού. Δεν είπα όμως τίποτα, δεν έγραψα σε κανένα forum, δεν κλαύτικα πουθενα. Τόσο ήταν το όριο και το ξεπέρασα. Αλλα στην περίπτωση που περιγράφω σε αυτό το topic ή γελιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο!!
Πάντως για να είμαι σωστός και να λέμε και την άλλη πλευρα, γνώρισα σήμερα τον 1 και μοναδικό ίσως αστυνόμο που ήταν πρόθυμος να βοηθήσει!!! Αν είναι δυνατόν όμως να φτάνουμε σε σημείο να επαινούμε κάποιον που κάνει το αυτονόητο, δηλαδή την δουλειά του.
-
Δυστυχώς φίλοι το σημείο του Venue φέτος ήταν δράμα. Λίγες θέσεις παρκαρίσματος, γέμιζε νωρίς και, κυρίως, η αγαπητή τροχαία Γλυφάδας, πρόθυμη για είσπραξη [αν και υποπτεύομαι για εκβιασμό, χωρίς να το έχω ψάξει].
Νόμιζα πως οι περισσότεροι πια το ήξεραν, τις πρώτες 2 εβδομάδες είχε πέσει τρελό σύρμα, είχα δει να μαζεύουν ΟΛΕΣ τις πινακίδες των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων, κάπου 2 μαύρες σακούλες σκουπιδιών τη βραδιά...
Αλλά και πέρισυ το καλοκαίρι στον Άγιο Κοσμά, δεν ήταν καλύτερα. Το Venue/Privilege χρησιμοποιούσε το 'πεζοδρόμιο' [το χωμάτινο περιθώριο του δρόμου για την ακρίβεια] απέναντι από το μαγαζί ως χώρο στάθμευσης [δεν τους έφθαναν όσα έβγαζαν από το τεράστιο πάρκινγκ της εγκατάστασης...], φυσικά επί πληρωμή. Φίλος έχασε τις πινακίδες του όταν πάρκαρε εκεί και δεν τον είδε ο παρκαδόρος να πάρει τα κλειδιά, που φυσικά μετά το κατάλαβε και κάλεσε τα 'δικά μας παιδιά' της τροχαίας να τον τιμωρήσουν... μόνο αυτόν. Πολύ θα το ήθελα να είμαι στη θέση φίλου που όταν έχει πάρε-δώσε με τροχαία απλά γελάει και φεύγει, αλλά ας όψεται το μέσον.
Έχει να πει κανείς τίποτα για τροχαία;;
Τροχαία Γλυφάδας - Ο Κομπλεξισμός!!