-
Άγγελε, τα έχεις μπλέξει με τα Γαλλικά που σηκώνουν άκομψα πίσω ρόδες... ένα σπόρ αυτοκίνητο πρέπει να πατάει με τα 4 κάθε στιγμη....
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Έχεις δει τη ναυαρχίδα ( , μην πεις κουβέντα, Νίκο, σ΄έφαγα! ) χωρίς μηχανή... χωράει να περάσει μικρό παιδί από κάτω!!!Ξύνεις πληγές έτσι;
Φυσικά χωράει μικρό παιδί . Αυτό λέγεται προστασία πεζών! Περνάει από κάτω και σώζεται
-
Όλα τα αμορτισέρ είναι λαδιού διπλής ενέργειας, συνήθως ενεργούν κατά 30% στην συμπίεση και κατά 70% στην αποσυμπίεση. Τα αερίου / λαδιού είναι λαδιού διπλής ενέργειας με άζωτο υπό πίεση που αποτρέπει τον αφρισμό του λαδιού όταν ζεσταίνονται από την υψηλή ταχύτητα κίνησης των τροχών, πχ 10 χλμ χωματόδρομο.
Μέσα στο αμορτισέρ υπάρχει το έμβολο και οι βαλβίδες του λαδιού που επιτρέπουν στο λάδι να περάσει από το ένα άκρο του αμορτισέρ στο άλλο επιβραδύνοντας την κίνηση του εμβόλου και κατά συνέπεια την κίνηση του αμαξώματος, υπάρχουν αμορτισέρ μονού και διπλού τοιχώματος, αμορτισέρ ρυθμιζόμενα κατά την αποσυμπίεση, υπάρχουν αμορτισέρ που ρυθμίζουν την συμπίεση και την αποσυμπίεση Bound - Rebound.
Όλα όμως είναι με λάδι και είναι διπλής ενέργειας και η δουλειά που κάνουν είναι να επιβραδύνουν την κίνηση του ελαστικού μέρους της ανάρτησης, είτε είναι σούστες, είτε ομοκεντρικά τοποθετημένα ελατήρια, είτε είναι ελατήρια σε διπλά ψαλίδια, είτε είναι ράβδοι στρέψης.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Άγγελε, τα έχεις μπλέξει με τα Γαλλικά που σηκώνουν άκομψα πίσω ρόδες... ένα σπόρ αυτοκίνητο πρέπει να πατάει με τα 4 κάθε στιγμη....Η απάντησή μου στο Classic Renault Forum
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το δικό μου είναι έτσι:
Εσένα είναι περισσότερο καθισμένο;
Ναι , το δικο σου ειναι ισιο σχεδον . Καλυπτει το μισο προφιλ του ελαστικου , σαν να το φορτωσα εναμισο τονο . Δεν τολμω να φανταστω τι σαπιλα εχει εκει κατω . Αν ηταν δικο μας απ την αρχη δε θα χε τετοιο χαλι . .
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Όλα τα αμορτισέρ είναι λαδιού διπλής ενέργειας, συνήθως ενεργούν κατά 30% στην συμπίεση και κατά 70% στην αποσυμπίεση. Τα αερίου / λαδιού είναι λαδιού διπλής ενέργειας με άζωτο υπό πίεση που αποτρέπει τον αφρισμό του λαδιού όταν ζεσταίνονται από την υψηλή ταχύτητα κίνησης των τροχών, πχ 10 χλμ χωματόδρομο.Μέσα στο αμορτισέρ υπάρχει το έμβολο και οι βαλβίδες του λαδιού που επιτρέπουν στο λάδι να περάσει από το ένα άκρο του αμορτισέρ στο άλλο επιβραδύνοντας την κίνηση του εμβόλου και κατά συνέπεια την κίνηση του αμαξώματος, υπάρχουν αμορτισέρ μονού και διπλού τοιχώματος, αμορτισέρ ρυθμιζόμενα κατά την αποσυμπίεση, υπάρχουν αμορτισέρ που ρυθμίζουν την συμπίεση και την αποσυμπίεση Bound - Rebound.
Όλα όμως είναι με λάδι και είναι διπλής ενέργειας και η δουλειά που κάνουν είναι να επιβραδύνουν την κίνηση του ελαστικού μέρους της ανάρτησης, είτε είναι σούστες, είτε ομοκεντρικά τοποθετημένα ελατήρια, είτε είναι ελατήρια σε διπλά ψαλίδια, είτε είναι ράβδοι στρέψης.
Επιτέλους ξεστραβώθηκα στο θέμα αμορτισέρ. Πολύ εκτιμώ αυτές τις αναλύσεις! Ευχαριστώ!
-
Μετά από αυτό που είδα σήμερα με το Νάσο, νομίζω το έχω δει όλα: ΑΕΡΟΤΟΜΗ σε Audi 100!
-
Ακυρο τελειως
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μετά από αυτό που είδα σήμερα με το Νάσο, νομίζω το έχω δει όλα: ΑΕΡΟΤΟΜΗ σε Audi 100!Πρέπει να ήταν τελείως ''Αυστραλός'' ο τύπος
-
Οχι τετοια πραγματα παιδια
Εδω σε Μαντα και παλι με σκεψη
-
Σκόπευα πριν περάσω στα πρώτα.... εξωτικά Audi να συμπληρώσω την παρουσίαση του 100 C1 από τον Ιέρωνα με κάποια επιπλέον στοιχεία, φωτογραφίες και μπροσούρες. Επειδή όμως δεν βρήκα ακόμη το χρόνο να το κάνω και επειδή εσχάτως έχουμε πήξει στο Μερσεντικό εδώ στο υποφόρουμ ορίστε μερικές φωτό να ξεχαρμανιάσουμε:
Audi 100 Coupe S:
-
Πολύ καλό όντως
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σκόπευα πριν περάσω στα πρώτα.... εξωτικά Audi να συμπληρώσω την παρουσίαση του 100 C1 από τον Ιέρωνα με κάποια επιπλέον στοιχεία, φωτογραφίες και μπροσούρες. Επειδή όμως δεν βρήκα ακόμη το χρόνο να το κάνω και επειδή εσχάτως έχουμε πήξει στο Μερσεντικό εδώ στο υποφόρουμ ορίστε μερικές φωτό να ξεχαρμανιάσουμε:Audi 100 Coupe S:
ωραιο προφιλ νικολα
-
Τι όμορφο προφίλ
Βεβαίως, βεβαίως
και τι ωραίο στύλ
Βεβαίως, βεβαίως
-
Και μία ανοιχτή έκδοση από την Crayford που δεν ευτύχησε ιδιαίτερα. Ελάχιστα αυτοκίνητα παράχθηκαν :
Από μπροσούρα της Crayford:
-
Μου αρέσεσει πολύ το κουπέ .Οτί έχουμε πήξει στις Mercedes είναι αλήθεια
-
Το κουπέ το είχα ξαναδεί αλλά το είχα ξεχάσει τελείως...
Το roadster ούτε που ήξερα ότι υπήρχε!! -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Το roadster ούτε που ήξερα ότι υπήρχε!!Όχι άδικα. Της Crayford κυκλοφόρησαν ελάχιστα. Βασίστηκαν στα δίπορτα μοντέλα που επίσης δεν κυκλοφόρησαν πολύ. Υπήρχε και κάποιος άλλος καροσσερίστας που έκανε λίγα κομμάτια αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Νομίζω πάντως τώρα που προσέχω τις φωτογραφίες που έβαλα ότι το πράσινο σκούρο (emerald Green) δεν είναι της Crayford γιατί έχει πολύ μικρότερη κουκούλα.
-
Μαύρο κουπέ κατοστάρι, έξω από μαγαζί με ανταλλακτικά στη Δάφνη. Παλιά το έβλεπα στο κουκάκι. Αμετακίνητο για πολυ καιρό.
Classic Audi Forum