-
Μια φορά έκλεισαν τα μάτια μου στο τιμόνι, 1km πριν φτάσω στον προορισμό μου. Πρέπει να ήταν για 1 - 2 δεπτερόλεπτα, αλλά όταν τα άνοιξα και διαπίστωσα οτι περνούσε δίπλα μου από το άλλο ρεύμα αυτοκίνητο και έφθανα σε στροφή, ταρακουνήθηκα.
Από τότε όταν ένοιωσα τόσο κουρασμένος σε βραδυνή οδήγηση, σταμάτησα σε πάρκινγκ και έκλεισα τα μάτια μου για ένα εικοσάλεπτο ωστε να μπορέσω να συνεχίσω...
-
Έχω ακούσει ότι αν έχεις το πόδι στο γκάζι όταν αποκοιμηθείς (συχνό όταν κάνεις cruising) λόγω της χαλάρωσης και του βάρους του ποδιού, το γκάζι πατιέται πιο βαθιά...
Όπως και να'χει πάντως, λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά να σε στείλουν για ...μόνιμο ύπνο, όπότε θέλει προσοχή και εγρήγορση!
-
Εγώ πάντως το μόνο καινούριο που έμαθα διαβάζοντας αυτό το τόπικ (πλην των ευκόλως εννοούμενων) είναι οτι τα Α4 είναι απίστευτα βαρετα αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εγώ πάντως το μόνο καινούριο που έμαθα διαβάζοντας αυτό το τόπικ (πλην των ευκόλως εννοούμενων) είναι οτι τα Α4 είναι απίστευτα βαρετα αυτοκίνηταΠροσωπικα παντως, δεν κοιμαμαι οταν οδηγαω...
Οδηγαω οταν κοιμαμαι...
Στους ονειρεμενους δρομους της φαντασιας μου, μπορω να πηγαινω τελικιασμενος, να στριβω με 'οσα' ,βρισκω παρκινγκ κατευθειαν, δεν υπαρχουν φαναρια, στοπ, λακκουβες,ασυνειδητοι χαροι οδηγοι , ταξι, λεωφορεια, κινηση κτλ. Επισης, παντα εχω γεματο ρεζερβουαρ, παντα το αμαξι λαμποκοπαει, ποτε δεν χαλαει, ποτε δεν τριζει, ποτε δεν με εχει πιασει λαστιχο. Χωρια που εχω τη δυνατοτητα να διαλεξω οποιο αμαξι θελω απο το ευρυχωρο γκαραζ μου... -
Χτες Αθηνα-Ξανθη ξεκουραση 2 ωρων και ξανθη-αθηνα στα καπακια!! αυτα ειναι, ουτε και ξερω πως γυρισα μαλλον στον αυτοματο
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Χτες Αθηνα-Ξανθη ξεκουραση 2 ωρων και ξανθη-αθηνα στα καπακια!! αυτα ειναι, ουτε και ξερω πως γυρισα μαλλον στον αυτοματοΤέτοιες διαδρομές για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μόνο με αεροπλάνο (είναι βέβαια αρκετά πιο ακριβά).
Χαράς το κουράγιο σου...
-
ναι,κοιμάμαι συχνά.εξάλλου λίγο πριν το σπίτι μου υπάρχει τεράστια ευθεία με 2+2 λωρίδες και το μόνο που κάνω είναι να έχω το χέρι στο κάτω μέρος του τιμονιού ώστε να μην γυρίσει κατα λάθος ούτε προς αριστερά,ούτε προς δεξιά.
-
Άντε καληνύχτα λοιπόν
-
Εχω πιασει τον εαυτο μου οταν ταξιδευω βραδι(πολυ συχνα)μερικες φορες κλεινουν τα ματια μου και για να ξυπνισω βαζω τιγκα μουσικη η ανοιγω τα παραθυρα αν κανει κρυο η βαζω το A/C αν κανει ζεστη!
-
Ύπνος και οδήγηση