-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κόκκινα στις 7.000;
Ναι, και 1871,4 χλμ
18.714!
Το 4 γιατί είναι κίτρινο;
Μάλλον 1871,4 γιατί απλά έχει γυρίσει (τουλάχιστον μία φορά) ο χιλιομετρητής!
*Σημείωση:*Νομίζω ότι εκείνης της εποχής τα αμάξια δεν μέτραγαν εκατοντάδες στο χιλιομετρητή, δηλαδή δεν μπορούσαν να μετρήσουν πάνω από 99.999km
-
Σαν καινούργιο είναι!
Ασε δε που έχει και στροφόμετρο, τρελλό αξεσουάρ για εκείνη την εποχή!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Κόκκινα στις 7.000;
Ναι, και 1871,4 χλμ
18.714!
Το 4 γιατί είναι κίτρινο;
Μάλλον 1871,4 γιατί απλά έχει γυρίσει (τουλάχιστον μία φορά) ο χιλιομετρητής!
*Σημείωση:*Νομίζω ότι εκείνης της εποχής τα αμάξια δεν μέτραγαν εκατοντάδες στο χιλιομετρητή, δηλαδή δεν μπορούσαν να μετρήσουν πάνω από 99.999km
Εγώ λέω ότι έχει γυρίσει 3 ή 4 φορές ο χιλιομετρητής, δηλαδή έχει 301.871,4 χλμ.
-
Με γειες Γιώργο! Άντε να πληθαίνουμε οι παππούδες Ιάπωνες!
160B εδώ στην Ελλάδα και σε τόσο καλή κατάσταση...εντύπωση μου κάνει!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με γειες Γιώργο! Άντε να πληθαίνουμε οι παππούδες Ιάπωνες!160B εδώ στην Ελλάδα και σε τόσο καλή κατάσταση...εντύπωση μου κάνει!
To sunny σου πόσα χλμ έχει?
Έχω και εγώ ένα Cherry αντίστοιχης χρονολογίας.
-
Με γειες Γιώργο! Άντε να πληθαίνουμε οι παππούδες Ιάπωνες!160B εδώ στην Ελλάδα και σε τόσο καλή κατάσταση...εντύπωση μου κάνει!
Έμαθα να οδηγώ σε 160Β, το είχε θείος και ήταν ο μόνος που με εμπιστευόταν στα...13 μου. Ήταν έτσι 4πορτο αλλά πιο κουπέ όμως...
Συγκεκριμένα αυτό http://www.ratdat.com/mycars/myolddatsuns/red_610.jpg
Ήταν κάποιο facelift?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πιτσιρίκι είναι...181Κ μόνο σε 21 χρόνια! Να φανταστείς, επειδή στρώνει ακόμα, πάνω από 5.000 στροφές δεν το πάω! Τώρα θα ψηθεί τούρμπισμα και χειροποίητη ανάρτηση Chirlaghizzi για να γίνει ορεινός κάτοικος!
-
Πιτσιρίκι είναι...181Κ μόνο σε 21 χρόνια! Να φανταστείς, επειδή στρώνει ακόμα, πάνω από 5.000 στροφές δεν το πάω! Τώρα θα ψηθεί τούρμπισμα και χειροποίητη ανάρτηση Chirlaghizzi για να γίνει ορεινός κάτοικος!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συγκεκριμένα αυτό http://www.ratdat.com/mycars/myolddatsuns/red_610.jpgΉταν κάποιο facelift?
Toυ θείου σου ήταν το Datsun 610 (1971), ενώ του Γιώργου είναι το 810 (1976). Περισσότερο facelift μπορείς να το πεις εμφανισιακά πάντως!
Τα 160Β είναι αρκετά σπάνια για Ελλάδα, μιας και εδώ ακόμα και το Violet (140B, μια έκδοση ενδιάμεση με κωδικό 710) ήταν αρκετά ακριβό.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τελικά το πήρες για «κατσίκι» ε;πόσο εάν επιτρέπεται ...κάνα 200αρι ευρώ;
Εδωσα το παπάκι του 98 και το πήρα.
(το οποιο δεν εποιανε πάνω απο 300 στα χάλια που είχε)Σε πολύ καλή κατάσταση είναι μέσα, ε;
Καλούτσικο είναι
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
τελικά το πήρες για «κατσίκι» ε;πόσο εάν επιτρέπεται ...κάνα 200αρι ευρώ;
Εδωσα το παπάκι του 98 και το πήρα.
(το οποιο δεν εποιανε πάνω απο 300 στα χάλια που είχε)Σε πολύ καλή κατάσταση είναι μέσα, ε;
Καλούτσικο είναι
-
Καλησπέρα παιδια...Οι ιταλοί φιλοι μου μην με γιουχάρουν...
Μολις απoκτησαμε μια BMW 330Ci κάμπριο αν και σε λιγο καιρο θα αντικατασταθει με αγνωστης προελευσης τουτου.Οχι ακομα φωτογραφιες γτ ενα στυλο πλακωθηκε με την ψηφιακή και της έβγαλε τα μάτια.
Παιδια ψαχνω επειγόντως ιταλικο μικρο με 1000-1500 ευρώ για την 4ετή διαμονη σε τρίπολη.
ότι βρειτε pm se:
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Παιδια ψαχνω επειγόντως ιταλικο μικρο με 1000-1500 ευρώ για την 4ετή διαμονη σε τρίπολη.ότι βρειτε pm se:
Αν παίρνεις Sei με τόσα, όρμα.
edit: Τώρα είδα την υπογραφή σου. Αφού έχεις ήδη ένα Sei, γιατί ψάχνεις;
-
-
γιατί 2 Corsa; Ανάλογα την διάθεση...;
-
ενα εγω ενα ο αδερφος μου.
βασικα και τα δυο εγω μπενει φανταρος μεθαυριο. -
Ο Βολβός εκπλήρωσε ευσυνειδήτως τα καθήκοντα του , γράφοντας 113Κ μέσα σε 34 μήνες, χωρίς να ζητήσει ούτε λαμπάκι ο φουκαράς
Αφού δε μπορούσε να πουληθεί 'σκοτώθηκε' αντί 15,5 χιλιάδων (την πάτησα άσχημα στο θέμα αυτό , έπρεπε να το δώσω νωρίτερα )και στη θέση του αγοράστηκε το παρακάτω* 'σκοτεινό αντικείμενο του πόθου'* -
αυτό το εσωτερικό της alfa...
-
Mε γειες με γειες!!
γιατί δεν έχεις μπεζ πατάκια; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
- 'σκοτεινό αντικείμενο του πόθου'*
Κούκλα η Alfa
Οι κυρίες μου
C180 Elegance
Lancer Cedia MX-S
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!