-
Clarkson: ''Call me stupid, but I like it''
http://driving.timesonline.co.uk/tol/li ... 642403.ece -
Εμένα πάντως η παραγγελία από Ιταλία έφτασε σήμερα σε ένα μήνα από δυόμιση που μου είχαν πει. Από εβδομάδα το παραλαμβάνω σε μπλε. Μαμάτο με την ηλιοροφή τελικά. Έχει και για τους πίσω τζάμι που δεν ανοίγει, η δε μπροστινή μεριά ανοίγει όλη λες και είσαι σε cabrio.
-
Τι άλλα extra έβαλες? Καλορίζικο βεβαίως βεβαίως!!!
-
Μπράβο φίλε μου,το πιο όμορφο αυτοκίνητο της κατηγορίας αγόρασες!
Καλά και τυχερά χλμ....θα αναμένουμε εντυπώσεις
-
γραψε εντυπωσεις
-
και φωτος και βιντεο...
-
Thanks παιδιά.
Ηλιοροφή 1000 -
skoupas, μήπως έβαλες και αυτόματο κλιματισμό; γιατί στο site λέει ότι έρχεται με air condition...
-
Στο sport είναι στάνταρ ο αυτόματος διζωνικός κλιματισμός.
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=918
-
Χτες έπεσε στα χέρια μου ένα T-JET των 150 ίππων.
Δεν το πίεσα ιδιαίτερα, δεν ήθελα εξάλλου, ήταν ξένο, αλλά μου άρεσε.
Μου φάνηκε ευκολοδήγητο, στιβαρό, με καλή κύλιση και είχε ροπή αρκετή να κινηθείς σβέλτα. Δε μου έδειξε όμως τα 150 άλογά του-το βάρος δεν κρύβεται... Και βεβαίως σπορ δεν ήταν, αλλά είμαι σίγουρος οτι θα μπορούσε οποιοσδήποτε να κινηθεί σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς σε ένα στροφιλίκι με δαύτο.
Το εσωτερικό του μου έδωσε την αίσθηση του πολύ ποιοτικού, αίσθηση που είχα αποκομίσει και στη διεθνή έκθεση που είχα μπει μέσα.
Το συγκεκριμένο μάλιστα που οδήγησα ήταν σαν το μπορντώ που υπήρχε στην έκθεση, με αυτές τις πανέμορφες δίχρωμες ζάντες. -
Τα σχετικά με το συμβάν κατά τη δοκιμή φρεναρίσματος του 'AutoTriti' μεταφέρθηκαν εδώ
(Moderator nass)
-
taurus
πώς συμπεριφέρεται σε χαμηλές στροφές (ως 2000); Παίρνει χαμπάρι ή θέλει γκάζι για να ξεκινήσει; -
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε... Υπήρξαν παράπονα σχετικά?
-
πέτυχα στον δρόμο μου ενα βυσσινυ με 17αρες Abarth. Eye catching κυριολεκτικα... ξεχωριζε! Πολυ αρμονικο, πολυ ομορφο...
-
Και που να το δεις και σε μπλε
-
Να έβγαινε και σε άσπρο...
-
Ο χρήστης ** corsair* έγραψε:*
πέτυχα στον δρόμο μου ενα βυσσινυ με 17αρες Abarth. Eye catching κυριολεκτικα... ξεχωριζε! Πολυ αρμονικο, πολυ ομορφο...Εδω υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος
Πάρε ένα να δούμε που θα σε παρκάρει Πάτα φρένο όσο μπορείς -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Να έβγαινε και σε άσπρο...Άσπρο Glory και είναι παστέλ απόχρωση!
-
Να έβγαινε και σε άσπρο...
και με μπλε φαρο απο πανω....
-
Το μπλε λεει.. Εχει ενα 150 sport η Φιατ στην Αλεξ για test drive.. Λετε να παω καμια βολτα? Αλλα σιγα την βολτα που θα κανω
Fiat Bravο 2007