-
-
Αποκλείεται. Αν ήταν Έλληνες, ο οδηγός θα είχε το χέρι κρεμασμένο έξω από το τζάμι.
Επίσης στην φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει ποτηροθήκη με φραπόγαλο.
-
Πάντως ζώνες δεν φοράει κανείς, ενώ ο οδηγός φοράει φανελάκι.
-
Εγω λεω οτι ειναι photoshop
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντως ζώνες δεν φοράει κανείς, ενώ ο οδηγός φοράει φανελάκι.Μένει να δούμε την επόμενη φωτογραφία που θα τον δείχνει να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο φορώντας σανδάλια ή σαγιονάρες με το δίχαλο...
-
Το φανελάκι τι πειράζει??
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Το φανελάκι τι πειράζει??cult
-
Ζώα σήμερα γενικώς και αορίστως.
Και εγώ μέσα δυστυχώς.Μετά από μερικά πήγαιν-έλα μέσα στην εφορία και παρά το γεγωνός ότι για πρώτη φορά είδα ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ νεαρή εφοριακό να μας εξυπηρετεί άμεσα (ήμουν μαζί με τη σύζυγο όμως ) κατάφερα να φτάσω στη δουλειά μου με καθυστέρηση και όλο νεύρα λόγο της κίνησης...
Ως αποτέλεσμα αυτού έκανα 1 χοντρή μ@λ@κί@ όταν επιτάχυνα απότομα σε στενό με κόσμο να περπατάει δεξιά-αριστερά.
Το ψευτοσπινιάρισμα των ελαστικών αφενώς τρόμαξε μερικούς, αφετέρου φτάνωντας εγώ στο τέρμα του δρόμου, σε διασταύρωση, παραλίγο να διασταυρωθώ με άλλη ηλίθια που ερχόταν από αριστερά και θεώρησε ότι η προταιρεότητα της ανήκει.Στεναχωρήθηκα (κατόπιν εορτής) για τον κόσμο που τρομοκράτησα και που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα πρωί πρωί.
Και διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι ή πρέπει να είσαι απίστευτα γαϊδούρι ή να έχεις κτυπήσει κανένα χάπι πριν βγείς στο δρόμο.Σε καλή μεριά.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΖΩΟ ΖΩΟ ΖΩΟ ο κατοχος του γνωστου πλεον μπλε πεζω 307 με πινακιδες ΝΗΒ--22** που παρκαρωντας στην αρχη της καυταντζογλου σημερα το πρωι αναγκαζε ολα τα ΙΧ να κατευθυνθουν μεσω εγνατιας στο κεντρο...
εμποδιζε την αριστερη στροφη και ειχε το 12 δε μπορουσε να στριψει..Εσύ κοίταξε να φτιάξεις το σασμάν πριν ξεφτιλιστεί το συγχρονιζέ (το πιο πιθανό) και μη κοροϊδεύεις. Μέχρι τότε μη χρησιμοποιείς 3η.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Στεναχωρήθηκα (κατόπιν εορτής) για τον κόσμο που τρομοκράτησα και που δεν μου έφταιγαν σε τίποτα πρωί πρωί.
Και διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι ή πρέπει να είσαι απίστευτα γαϊδούρι ή να έχεις κτυπήσει κανένα χάπι πριν βγείς στο δρόμο.+1
Σε ποια εφορία είσαι;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε ποια εφορία είσαι;Εφορία Ν. Σμύρνης επί της Λ. Συγγρού, 1ος όροφος απέναντι από το ταμείο, όνομα Αγγελική, αγνώστου επιθέτου...
Εκτός από κουκλάρα μας εξυπηρέτησε σε dt και με το χαμόγελο στα χείλι.
Δεν βάζαν τέτοιες κοπέλες σε όλες τις δημοσίες υπηρεσίες, να δείς τότε αν θα μιλάγαμε για γραφειοκρατία... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σε ποια εφορία είσαι;
Εφορία Ν. Σμύρνης επί της Λ. Συγγρού, 1ος όροφος απέναντι από το ταμείο, όνομα Αγγελική, αγνώστου επιθέτου...
Εκτός από κουκλάρα μας εξυπηρέτησε σε dt και με το χαμόγελο στα χείλι. Δεν βάζαν τέτοιες κοπέλες σε όλες τις δημοσίες υπηρεσίες, να δείς τότε αν θα μιλάγαμε για γραφειοκρατία...Πολύ την χαλάει την 'πιάτσα' ... Βάζουμε ένα στοίχημα για το πότε θ' αρχίσει να χαλάει και αυτή ;...
-
adis4gr,funkyreverend: Θέλετε να μιλήσω και για εσάς τώρα;
-
Έγκλημα και τιμωρία.
Κοντά στο σπίτι μου, μάγκας βαρύς με ασημί golf (και με όρεξη για τσαμπουκά) περνάει στοπ το προλαβαίνω και δεν ακουμπάμε, και μόλις βρίσκομαι πίσω του και του κάνω σινιάλο σηκώνει το άγριο βλέμμα στον καθρέπτη του (είπαμε όρεξη για τσαμπουκά) και συνεχίζει να κινείται ενώ το βλέμμα του παραμένει σε εμένα μέσω του καθρέπτη.
Αποτέλεσμα να μη δει το εγκάρσιο χαντάκι που έχει δημιουργηθεί λόγω έργων αποχέτευσης σε συνδυασμό με την βροχή που έπεσε να έχει μετατραπεί σε 'τάφο'(υπολογισμένος για 15άρα) και να πέσει μέσα. Εμπρός δεξιά ζάντα, λάστιχο και δεν ξέρω αν είχε και τίποτα χειρότερο στην ανάρτηση, άχρηστα.
Αν βλέπατε πως μέσα σε μικρο δευτερόλεπτα άλλαξε από τσαμπουκάς σε καημένο.Απορία (άσχετη με το παραπάνω). Πόση μαλακία μπορεί να χωράει σε ένα smart; Δείτε πως κινείται η πλειοψηφία των οδηγών αυτών των μικρών και θα καταλάβετε τι εννοώ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πόση μαλακία μπορεί να χωράει σε ένα smart; Δείτε πως κινείται η πλειοψηφία των οδηγών αυτών των μικρών και θα καταλάβετε τι εννοώ.Επειδη δεν πιανει 200,πανε ολοι με το γκαζι στο πατωμα....
-
Ζώα οι μοτοσικλετιστές που ενώ προσπαθείς να στρίψεις από στοπ βγαίνουν στο πλάι σου και σου κόβουν επίτηδες την ορατότητα για να περάσουν πρώτοι. Ακόμα πιο μεγάλα ζώα όσοι το κάνουν αυτό με αυτοκίνητο (είναι λιγότεροι μάλλον γιατί χρειάζεται περισσότερο θράσος).
Ζώα οι παπάκηδες (τελικά πρέπει να είναι εντελώς ηλίθια στην πλειοψηφία της αυτή η φάρα) που ενώ στρίβεις αριστερά σε στενό προσπαθούν να σε προσπεράσουν από αριστερά την ώρα που στρίβεις, στριμώγνοντας το παπί ανάμεσα σε σένα και το παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Πραγματικά μπαίνω στον πειρασμό να τους συνθλίψω ανάμεσα σε μένα και το παρκαρισμένο αλλά λυπάμαι το αυτοκίνητό μου.
-
Μιας και λέτε για Smart.Mια μέρα στην οδό Ερμού στον Πύργο είχε κολλήσει ένα πίσω μου και μου φώναζε ο οδηγός του:Πάτα το λίγο ρε μεγάλε,πολύ σιγά πας. Του φωνάζω και εγώ:Μια χαρά πάω δεν είμαι σε πίστα.
Πήγαινα με 50 σε κεντρικό δρόμο του Πύργου μονής κατεύθυνσης.
-
Εχω ενα φιλαρακι, που εδω και χρονια κυκλοφορει με μηχανη. Ειναι αυτος που σας εχω αναφερει οτι αυτος και η κοπελα του (που κυκλοφορουν μαζι με την μηχανη) μου ειχαν πει 'πατα τον τον καριολη' με το TDM που ειχε αποφασισει να περασει κοκκινο με το ετσι θελω ενω ειχε ηδη σταματησει σε αυτο.
Με αυτον λοιπον, καθε τρεις και λιγο σχολιαζουμε τους μηχανακηδες και το ποσες και τι μλκιες κανουν. Και φυσικα και ο ιδιος τους τα χωνει.
Ε λοιπον χτες ανεβηκα μαζι του στην μηχανη και σε μια αποσταση Καμινια-ΟΛΠ, τα μισα απο οσα κοροιδευουμε μαζι τα κανει, ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ, και οταν του τα επισημανα ειχε και αντιρηση.
Ρε μπας και σας πειραζουν οι κραδασμοι στον εγκεφαλο?
-
Όλα τα προβλήματα μεταξύ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ξεκινούν από το γεγονός ότι επιτρέπεται να κινούνται οι δεύτερες ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Έτσι φαίνεται λογικό όταν καβαλάς τη μηχανή, να περάσεις τα σταματημένα αυτοκίνητα και να στηθείς μπροστά τους στο φανάρι. Φαίνεται λογικό να διεκδικείς χώρο στη λωρίδα που κινούνται τα αυτοκίνητα, δηλαδή να υποχρεώνεται (παράλογα) ο οδηγός να κινείται στην άκρη της λωρίδας για να κινείται πιο γρήγορα ο αναβάτης.
-
ΔΕΝ επιτρεπεται...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]