-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
-Χώρεσα 8 άτομα στο Jazz μου, χωράνε τα πάντα μέσα λέμε
Χωρεσα πανω-κατω (εφτα ή οχτω,δε θυμαμαι ακριβως,πάνε εικοσι ολόκληρα χρόνιασ) τα ίδια ατομα σε Λάντα Νιβα (επαγγελματικο,χωρις πίσω καθίσματα) πριν πολλά-πολλα χρόνια.Οδηγούσα με ενα ξενο χερι να τυλίγει το λαιμο μου,και δυο ξενα πόδια πάνω στα πόδια μου.
Για να κανουμε πλάκα φυσικα εγινε.Οταν αρχισαμε να κατεβαινουμε ενας-ένας μπροστα στο 'καφε' που είχαμε στεκι,επεσε το γελιο της αρκούδας.-Το Golf IV 1.6 μου είναι πισωκίνητο σίγουρα, αφού πετάει κώλο(κοπέλα 20χρονη)
Αυτο το ακουσα να μου το λέει ανθρωπος που οδηγησε το καντετ μου μεσα στην πίστα.Βεβαια εκεινος δε μιλησε με σιγουρια,αλλα υποπτευότανε οτι ήτανε πισωκίνητο (τι ωραία που θα'τανε)
-
'Ο τίτλος στους οδηγούς κρίθηκε με συμφωνία κάτω από το τραπέζι'
Τάκης ΠουρναράκηςΑρχιζω να τον συμπαθω τον μπαγασα...
-
Εγώ αν γράψω ότι χώρεσα 8 άτομα στο Τιπο μου και αυτό ως φίδι θα πιάσει;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγώ αν γράψω ότι χώρεσα 8 άτομα στο Τιπο μου και αυτό ως φίδι θα πιάσει;Εγώ 7 ποδήλατα στο ξάντια. Επίσης χωρίς φίδι. 2 στη σχάρα οροφής, 3 στη πίσω σχάρα και 2 μέσα στην καμπίνα. Σαν όχημα του tour de france ήμουν :PPP
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν ξερω τον δρομο και την αποσταση αλλα για να το γραφεις εδω........Περίπου 65 χιλιόμετρα είναι, με κάπου εννιά να είναι από το κέντρο των Χανίων μέχρι την εθνική και τα υπόλοιπα 56 να είναι η 'εθνική' (φαντάσου διαδρομή για Σούνιο στο λίγο πιο φαρδύ και με πιο πολλές κακοτεχνίες).
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
-Μην ακούς μαλακίες για τα Hyundai, είναι πολύ πρώτα. Εγώ στο Coupe μου έβαλα κινητήρα από Tiburon και δεν μου κολλάει κανένας, τα γκομενάκια σωριάζονται κάτω όταν περνάω με την εξάτμα να κάνει βαβούρα και άμα λάχει παίζω κόντρα και με Evo -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Το να χάνει 50 άλογα από στρόφαλο σε τροχό είναι μέγιστο φίδι πάντως...off topic alla 50 aloga apoleies sta 400 einai apolyta fysiologiko noumero gia pisokouna...
On topic
Marathonas-Glyfada 20 lepta me clio 1.4
-Re den ginetai...
-Afou toso itan! Giati na sou po psemata...Ela nte?
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
On topicMarathonas-Glyfada 20 lepta me clio 1.4
-Re den ginetai...
Μαραθώνος-Γλυφάδα δε θα 'ναι καμια 70-75αριά χλμ;
70-75 χλμ σε 20 λεπτά = 210-225 χλμ/ώρα μέση ταχύτητα...Και αργά πήγαινε θα έλεγα Τον έχω για πλάκα
-
Matiz 1000άρι 185 χλμ/ώρα!!!
-
Fiat Tipo 1.4 72 hp 195 χλμ/ώρα
Έχω και βίντεο όμως
-
Με θεόμακρη πέμπτη, ευνοϊκό άνεμο και με καλή αεροδυναμική γίνεται... Για το Tipo τουλάχιστον. Για το Matiz, μάλλον σε γκρεμό.
-
6 ατομα - Ενηλικες και οχι και πολυ αδυνατοι - σε seicento ειναι ομως πραγματικοτητα.
-
Ναι, αλλά μήπως είναι πιο καλά να επικεντρωθούμε στα ΦΙΔΙΑ;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
On topic
-Re den ginetai...
70-75 χλμ σε 20 λεπτά = 210-225 χλμ/ώρα μέση ταχύτητα...Και αργά πήγαινε θα έλεγα Τον έχω για πλάκα
Υπερβολικέ!
60 χλμ είναι που σημαίνει 180 μέση ταχύτητα... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Χανιά-Ρέθυμνο σε 19 λεπτά...Με DAEWOO MATIZ!!!
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
On topic
-Re den ginetai...
Υπερβολικέ!
60 χλμ είναι που σημαίνει 180 μέση ταχύτητα...Νέα Σμύρνη - Μαραθώνας είναι ~ 55-60 χλμ (~35 μέχρι το Νέο Βουτζά όπου έχω σπίτι + ~ άλλα 20-25 μέχρι το Μαραθώνα) + ~ άλλα 15 για Γλυφάδα, να τα 70-75 χλμ.
Το 180 άλλωστε είναι ρεαλιστικό νούμερο ... με Veyron
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Με θεόμακρη πέμπτη, ευνοϊκό άνεμο και με καλή αεροδυναμική γίνεται... Για το Tipo τουλάχιστον. Για το Matiz, μάλλον σε γκρεμό.Έλα που έχω και video όμως???
-
Ένας φιλος δούλευε το καλοκαίρι στη Mercedes προετοιμάζοντας τα αυτοκίνητα που ήταν για πώληση. Πλύσιμο δλδ, κέρωμα και δεν ξέρω τι άλλο κάνουν...
Ε λοιπόν, τι οδήγησε που λέτε, εκτός από άλλα 'τέρατα' των Γερμανών?
Ναι-ναι, καλά καταλάβατε, του δώσανε να οδηγήσει την SLR!!!
Tην πάτησε κιόλας σας λέω! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
On topic
-Re den ginetai...
Υπερβολικέ!
60 χλμ είναι που σημαίνει 180 μέση ταχύτητα...Νέα Σμύρνη - Μαραθώνας είναι ~ 55-60 χλμ (~35 μέχρι το Νέο Βουτζά όπου έχω σπίτι + ~ άλλα 20-25 μέχρι το Μαραθώνα) + ~ άλλα 15 για Γλυφάδα, να τα 70-75 χλμ.
Το 180 άλλωστε είναι ρεαλιστικό νούμερο ... με Veyron
Kano tin diadromi kathe mera
-
Hmmmm Ταυρε, υπάρχει μια SLR μεταχειρισμένη με 3.000κμ στην κεντρική εκθεση της MBH που μολις αγοραστηκε απο έναν Κοζανίτη....
Και ναι, την έβαλαν μπρος και την χαζεψαν όλοι οι εργαζόμενοι :P:P
ΦΙΔΙΑ!