Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Ευχαριστώ
προφανώς εννοείτε ότι σε χαλαρή οδήγιση δεν εφαρμόζονται οι περιορισμοί που λέτε.
Για στρώσιμο τι κάνουμε?
Ο κινητήρας αυτός παρουσιάζει κάποιες βλάβες ?
Τί ηλεκτρονικές βλαβούλες μου λες ? θα ανοιξουμε τώρα κανένα topic σαν το Αλφα 147 και θα λέμε για το πώς έπαθε εμηνόπαυση η πτωχή πλήν τιμία κυρία?
Σιγά - σιγά τα ανοίγματα στην αρχή μέχρι τις 3,500 στροφές. Εξάλλου με 5η και 6η πάς με 150 πολύ χαλαρά
Το μεγάλο πρόβλημα του ομίλου με τους πολλαπλασιαστές πλέον θεωρώ ότι ξεπεράστηκε.
Μερικοί αναφέρουν ότι καίνε λίγο λαδάκι. Ο κατασκευαστής λέει ότι είναι λογικό.
Μια φορά ακολουθούσα και πίεζα λίγο ένα S3 και στις αλλαγές στον κόφτη έβγαζε λίγο άσπρο καπνό.
Σε μερικούς ανάβει το check engine light και πας συνεργείο,
Μπες στο site http://www.audiworld.com έχει καλό forum για A4
Σε άλλους δυο που έχω πετύχει στο συνεργείο μου, τους άναβε το λαμπάκι του αερόσακου.
Δεν είναι σοβαρές βλαβες άλλά πας συνεργείο, και το τουτού μπαίνει στο computer και βγαίνει η λίστα με τα ηλεκτρονικά.
Τα πολλά ηλεκτρονικά σε πάνε στατιστικά και μόνο στο συνεργείο.
Σε Golf 1.8T μου έχει τύχει:
Αλλαγή πλακέτας ηλεκτρονικής ανάφλεξης 200 Euro
Καμμένη ασφάλεια βεντιλατέρ 0 Euro
Κάψιμο μοτερ climatronic 0 Euro
Αλλαγή αισθητήρα συναργεμού στο πορτ μπαγκαζ 0 Euro
Αλλαγή αισθητήρα θερμοκρασίας 0 Euro
Γενικώς όταν το πάρεις να έχεις μερικές ασφάλειες μαζί σου
Κάνε ενδεικτικά ένα τηλέφωνο σε ένα εξουσιοδοτημένο πες ότι έχεις ήδη ένα τέτοιο αυτοκινήτο και πες θέλωνα κάνω service και αλλαγή τακάκια μπρος πίσω, πάρε μια τιμή κρατήσου καλά στην καρέκλα και πες μας. Να έχεις έτσι μια ένδειξη.
Αν είναι every day car και κάνεις αρετά χιλιόμετρα θα πουληθείς στην βενζίνη. καμμία σχέση με το 1,8 της Πεζω