-
Πέρα από το potato το θεώρησα απαράδεκτο να είχε κάποιος ατύχημα, να έχει τραυματιστεί και να κάνουν πλάκα μαζί του.
Τώρα για τη Μάγχη και μένα μου άρεσε και έσπασα πλάκα αλλά αυτό το επεισόδιο μου έκανε λίγο σε τυρόπιτα για τραπέζι. Δεν είχαν τσιτσί να σερβίρουν (εκτός του R8) και έβαλαν εκεί τον πιανίστα να μιλάει 10 ώρες και ρίξαν και τις βάρκες τους στα ανοιχτά. Ελπίζω το επόμενο επεισόδιο να έχει κρεατάκι όπως το 1ο... -
Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να μη μας αρέσει και το special επεισόδιο στην Αμερική... αλλά νομίζω το λάτρεψαν όλοι!
-
Δεύτερο επεισόδιο...
Γέλασα με την καρδιά μου πολλές φορές αλλά αυτή η επανάληψη του θέματος με τα αμφίβια ήταν εντελώς άνευ ουσίας... Το έχουν ξανακάνει, το έχουμε ξαναδεί... τέλος.
Το potato δεν με πείραξε καθόλου. Η καφρίλα είναι μέρος της εκπομπής και ένας από τους λόγους που μας αρέσει. Θυμηθείτε τι είχαν κάνει στον Hamond μετά το ατύχημα
To R8 γαμάει σε αυτό το χρώμα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα του τεστ αλλά αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι παρά το συμπέρασμα, παρότι είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, σαν αγνοί λάτρες του χώρου, σε ποιο θα προτιμούσαν να είναι μέσα;
Συνολικά πάντως μου άφησε την ίδια αίσθηση με το προηγούμενο. Σαν να έχουν χάσει λίγο αυτή τη μαγεία που είχαν μέχρι πέρσι. Επειδή όμως το σποτάκι που είχαν παίξει στο πρώτο υποσχόταν πολλά, περιμένω να δω μήπως μας κρατάνε τα καλύτερα για αργότερα.
@νδρέας
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέρα από το potato το θεώρησα απαράδεκτο να είχε κάποιος ατύχημα, να έχει τραυματιστεί και να κάνουν πλάκα μαζί του.Καλα να παθει ο πατατας. Αλλωστε τιμωρηθηκε απο μονος του. Πηγε μεσα σε πιστα χωρις να φορεσει anti-flaming suit, για να κανει τον μαγκα. Ετσι ειναι φιλοι μου. Βαζεις φωτια στα props του Top Gear? Φωτια σε ζωνει εσενα τον ιδιο!!!
-
Τρελό γέλιο...
με τα boats...έλιωσα!
Μου άρεσε η είσοδος της 911 στο θέμα του R8 επίσης.
-
Το επεισόδιο είχε και άλλο ένα γεγονός που κόπηκε καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό για τη Βασίλισσα της Αγγλίας.
Εν πάσει περιπτώσει...
α. Το R8 ήταν πραγματικά απολαυστικό και το γεγονός ότι το συνέκριναν με την 911 (η οποία και έχασε) είναι χαρακτηριστικό της αξίας του οχήματος.
β. Το συμβάν με τις πίπες απλά δείχνει το γεγονός ότι και οι 3 έχουν γραμμένο το PC στα @@. Πολυ μου άρεσε το συγκεκριμένο γεγονός. Στην Αγγλία υπήρχαν διαμαρτυρίες του στυλ 'δεν είναι πρέπον'. Στην Ελλάδα όταν η Κανέλλη ανάβει τσιγάρο στα παράθυρα των ειδήσεων κανείς δεν τολμά να πει τίποτα. (και αυτό είναι μη πρέπον). Το τέλος βέβαια το συμβάντος με τον Clarkson να κάνει σαν μικρό παιδί δείχνει και το πόσο οι άνθρωποι κάνουν το κέφι τους.
γ. Για τα νέα νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός το πως εισήγαγαν το θέμα με την 430 Scuderia (η ΜcLaren ετοιμάζει νέο σπορ όχημα δρόμου και λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβει φέτος στην Φ1 μάλλον θα είναι αυτό....). Το behind the lines είναι το γεγονός ότι στυλιτεύουν την πολιτική της Φερράρι (και καλά κάνουν) η οποία κάθε χρόνο παρουσιάζει μία νέα έκδοση κάποιου εκ των οχημάτων της για να κρατά σε ενδιαφέρον το θέμα. Σωστά η 430 Scuderia δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εντυπωσιακά διαφορετικό από την απλή 430 και σωστά δεν αξίζει τα +30000 pounds αλλά αντίστοιχα θα κάνει sold out.
δ. Για τα σκάφη. Το ενδιαφέρον είναι ότι πέρασαν την Μάγχη. Εντάξει λίγο ανούσιο το όλο συμβάν που πάει και σε μάκρος (είπαμε έλειπε η δοκιμή της Φερράρι στο Φεγγάρι) αλλά το γεγονός ότι τελικά με το NISSAN περάσανε τη Μάγχη έχει ενδιαφέρον
Σε σχέση πάντως με το 1ο επεισόδιο θα συμφωνήσω ότι λίγο μάπα το καρπούζι αλλά δεν έχει σημασία. Ακόμα και ένα μάπα TG είναι καλύτερο από οποιοδήποτε σήριαλ στην Ελληνική τηλεόραση.
Μακάρι πάντως ο κόσμος να αφουγκραστεί λίγο αυτούς τους ανθρώπους σε επίπεδο αυτοκίνησης. Μακάρι...
-
O Clarkson kai η εκπομπή του πραγματικά αντικατροπτίζει την Αγγλική νοότροπία φιλελεύθερης σκέψης (οχι με τον μίζερη Ελληνική έννοια), και για αυτό πιστεύω έχει και μεγάλη απήχηση, ιδίως στούς νεόυς και αδαής.
Δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα που παρουσιαζουν εδώ και χρόνια αλλά ο τρόπος και τα σχόλια. Δεν φοβόνται να΄'θαψουν' αυτοκίνητα και ούτε τους ενδιαφέρει το πόσα ακριβώς λίτρα χωριτικοτητα έχει το πορτ μπαγκαζ.
Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους να διαβάσουν και τα 7 βιβλία του Clarkson, τα οποία είναι συλλογές απο άρ8ρα του απο διάφορα έντυπα, αλλά κυρίως απο αυτά των Times.
The world according to Clarkson
On Cars
Motorworld Clarkson
I knew you got soul
Born to be Riled
Don't stop me now.
Αψογα όλα.
Παραδειγματα μεσα απο τα βιβλία του περιεχουν σχολια του τύπου:
*'Freedom is the right to live fast and die young',
'...Mr Blair should have one. It may not signal to other road users that he is a psychotic war criminal with BO problem....' *
-
Εμένα δηλαδή που μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο επεισόδιο πρέπει να ανησυχήσω????
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μου άρεσε η είσοδος της 911 στο θέμα του R8 επίσης.+1000
Σκνηθετικά το TG είναι απλά κορυφαίο...To R8 γαμάει σε αυτό το χρώμα. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα του τεστ αλλά αυτό που δεν μας είπαν είναι ότι παρά το συμπέρασμα, παρότι είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, σαν αγνοί λάτρες του χώρου, σε ποιο θα προτιμούσαν να είναι μέσα;
Εγώ κατάλαβα ότι ο Hammond προτιμά 911. Δεν περίμενα και κάτι άλλο βέβαια...
-
Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο.
Απίστευτο το segment με το R8.
Στην αρχή του αφιερώματος στα αμφίβια ξενέρωσα (το έχουμε ξαναδεί άλλωστε), αλλα ηταν αρκούντως διασκεδαστικό τελικά και το τέλος με την άφιξη του Toyboata στην πλάζ ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πολύ καλό και το 2ο επεισόδιο.Απίστευτο το segment με το R8.
Στην αρχή του αφιερώματος στα αμφίβια ξενέρωσα (το έχουμε ξαναδεί άλλωστε), αλλα ηταν αρκούντως διασκεδαστικό τελικά και το τέλος με την άφιξη του Toyboata στην πλάζ ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Nissanboat. Toyota ήταν στην προηγούμενη απόπειρα.
@νδρέας
-
Ωραίο το επεισόδιο, απίστευτα πράγματα αυτό το R8 !!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Εμένα δηλαδή που μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο επεισόδιο πρέπει να ανησυχήσω????θα συμφωνήσω....καλύτερο ήταν από το πρώτο.
-
πολυ καλο..
και η εισοδος της 911...
-
Η είσοδος της 911 ήταν απλά απίστευτη.. Όσο πάω και εντυπωσιάζομαι ακόμα περισσότερο από το R8 πάντως..
-
H 911 ειναι του Hammond?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η είσοδος της 911 ήταν απλά απίστευτη.. Όσο πάω και εντυπωσιάζομαι ακόμα περισσότερο από το R8 πάντως..Ώρα να το αγοράσεις
Χθές βράδυ, εθεάθη ένα ασημι στην Τσιμισκή
-
Πρέπει πρώτα να κάνω test drive.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
H 911 ειναι του Hammond?Δεν αποκλείεται....
Εγώ έχω την περιέργεια να δω το χρόνο της 4s, πάντως. -
Ετσι ειπώθηκε στο επεισόδιο...
-
Είπε 'I took the kids to school in this today'. Αν εννοούσε ότι η συγκεκριμένη ήταν η δικιά του, δεν είμαι σίγουρος...
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion