-
Θυμάμαι μία μέρα σε 1 λεπτό είδα μία μπέντλευ να ανεβαίνει και άλλη μία να κατεβαίνει κηφισίας
Τα φορτηγά δυστυχώς πουλάνε πιο πολύ από τις Ferrari...
-
Γιατί δυστυχώς; Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να βλέπω συχνότερα Bentley στον δρόμο μου.
-
Καλά γούστα είναι αυτά. Για μένα η φερράρι είναι ότι καλύτερο μπορώ να δώ στο δρόμο (Οκ υπερσπανίων μαρκών ή παλαιών σούπερκαρ εξαιρουμένων)
Υ.Γ. Ακόμα να δω αυτήν την 599
-
Πριν από λίγο είδα στο φανάρι του 'Υγεία' μαύρη Porsche Carrera GT
Όταν είχα πάει Montecarlo δεν είχα δει!
-
-
-
Σήμερα DB9 δίπλα στο κλασσικό μαύρο καγκουρεμένο Q7 στην Νίκης και 406 V6.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα DB9 δίπλα στο κλασσικό μαύρο καγκουρεμένο Q7 στην Νίκης και 406 V6.Το πρόσεξες και εσύ ε? DB9 ήταν τελικά?
-
2 ωρες εψαχνα να παρκαρω και τελικα την εβαλα εκει!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σήμερα DB9 δίπλα στο κλασσικό μαύρο καγκουρεμένο Q7 στην Νίκης και 406 V6.
Το πρόσεξες και εσύ ε? DB9 ήταν τελικά?
Μάλλον, αν και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να τις ξεχωρίσω.... Λες να ήταν vantage;
-
Χθες ειδα 2 F360 κοκκινες, μια στην Δοϊρανης καλλιθεα να ανεβαινει ζωηρα και να κανει και 2 κατεβασματα με το σειριακο και 1 παρκαρισμενη στη γωνια βουρβαχη & βουλιαγμενης.
Σημερα αλλη φερραρι κατεβαινε γρηγορα την συγγρου αλλα δυστυχως δε προλαβα να δω μοντελο -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εχει καταντήσει τους τελευταίους μήνες να βλέπω πιο πολλές Continental GT απ'ότι Ferrari και Lamborghini.
Λογικό είναι αφού είναι η πιό λογική αγορά στην κατηγορία της.Εχει 250.000 ευρώ όταν η CL 65AMG έχει περίπου 300.000 και η 612 330.000.
Συγνώμη δηλαδή, αλλά στην κατηγορία αυτή το κριτήριο για ν'αγοράσεις κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αν για το ένα θα δώσεις 250.000 και για το άλλο 300.000 (αν και 260.000 έχει το Drive την πιο 'χρέπι' Bentley και κάτω από 300.000 την CL);
Μου θυμίζει περίπτωση που κάποιος αγόρασε ένα σούπερκαρ με 500.000 μεταχειρισμένο και προτίμησε να δώσει 7.000 για μεταχειρισμένο δίσκο και όχι 23.000 για καινούργιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σήμερα DB9 δίπλα στο κλασσικό μαύρο καγκουρεμένο Q7 στην Νίκης και 406 V6.Προχτές δίπλα στο Q7 είχε μια ασημί Quattroporte...
-
Ναι, είναι συχνός πελάτης και αυτή εκεί.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Συγνώμη δηλαδή, αλλά στην κατηγορία αυτή το κριτήριο για ν'αγοράσεις κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι αν για το ένα θα δώσεις 250.000 και για το άλλο 300.000 (αν και 260.000 έχει το Drive την πιο 'χρέπι' Bentley και κάτω από 300.000 την CL);Μου θυμίζει περίπτωση που κάποιος αγόρασε ένα σούπερκαρ με 500.000 μεταχειρισμένο και προτίμησε να δώσει 7.000 για μεταχειρισμένο δίσκο και όχι 23.000 για καινούργιο.
Πλούσιοι είναι, όχι βλάκες....
-
-
Τι πινακιδες εχει;Ισπανιας;
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Πλούσιοι είναι, όχι βλάκες....Δεν σε πιάνω, μπορείς να μου το εξηγήσεις;
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
την Παρασκευη το μεσημερι στην Γλυφαδα.....
οδηγος ο Γιουρκας Σειταριδης....
βλεπω πανε καλα οι δουλειες....Εγω πριν κανα χρονο τον ειχα δει Γλυφαδα παλι , με ανοιχτη φερραρι (430 νομιζω)!!
Την πουλησε τοσο γρηγορα??? Δεν καταλαβαινει οτι ετσι χανει πολλα σε μεταπωληση???!
-
Carspotting [#3]