-
Kαλά προφανώς,αλλά εκεί δν είναι παράνομο.
Όχι οτί είμαι υπέρ,προσωπικά είχα ένα μονόβολο αεροβόλο όταν ήμουν στο γυμνάσιο σε στυλ καραμπίνας,κ βάραγα κουτάκια από φαντα.
Ε κάποια στιγμή είπα να περάσω σε κινούμενους στόχους.Όταν πέτυχα ένα πουλάκι μετά από πολύ κόπο στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έβαλα σχεδόν τα κλάμματα.Δεν ξαναέπιασα όπλο από τότε -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
:lol:
Kαλά προφανώς,αλλά εκεί δν είναι παράνομο.Παράνομο δεν είναι, είναι όμως παράλογο. Εξωφρενικά παράλογο. Θανατώνουν με βασανιστικό τρόπο ένα υπέροχο ζώο. Το ότι μια φορά το χρόνο τα βγάζουν στο δρόμο, δίνοντάς τους ευκαιρία για εκδίκηση, δε μου λέει απολύτως τίποτα
-
Το να μεγαλώνεις κοτόπουλα που ζουν το ένα πάνω στο άλλο και κανιβαλίζονται είναι πιο οικολογικό, γιατί τα τρως αφού τα έχεις αγοράσει απ το σουπερ μάρκετ τυλιγμένα σε σελοφάν.
-
Δε διαφωνώ καθόλου
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το να μεγαλώνεις κοτόπουλα που ζουν το ένα πάνω στο άλλο και κανιβαλίζονται είναι πιο οικολογικό, γιατί τα τρως αφού τα έχεις αγοράσει απ το σουπερ μάρκετ τυλιγμένα σε σελοφάν.Δεν τρώω κοτόπουλο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το να μεγαλώνεις κοτόπουλα που ζουν το ένα πάνω στο άλλο και κανιβαλίζονται είναι πιο οικολογικό, γιατί τα τρως αφού τα έχεις αγοράσει απ το σουπερ μάρκετ τυλιγμένα σε σελοφάν.
Δεν τρώω κοτόπουλο
κοτόπουλο -> γουρούνι
Μη μου πεις ότι δεν τρως ούτε απ' αυτό, γιατί σ' έχω δει! -
Το να μεγαλώνεις κοτόπουλα που ζουν το ένα πάνω στο άλλο και κανιβαλίζονται είναι πιο οικολογικό, γιατί τα τρως αφού τα έχεις αγοράσει απ το σουπερ μάρκετ τυλιγμένα σε σελοφάν.Ουτε αυτο μου αρεσει, αλλα οπως ειπα, αλλο να σκοτωνεις(για να φας) απο αναγκη, και αλλο απο ευχαριστηση
Κανενα μα κανενα ζωο, δεν προκειται να σε πειραξει αν δεν πειναει
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Mπορεί, αν νιώσει ότι απειλείται.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Mπορεί, αν νιώσει ότι απειλείται.
Συνηθως φευγουν μακρια, ακομα και θηρια
-
Το να μεγαλώνεις κοτόπουλα που ζουν το ένα πάνω στο άλλο και κανιβαλίζονται είναι πιο οικολογικό, γιατί τα τρως αφού τα έχεις αγοράσει απ το σουπερ μάρκετ τυλιγμένα σε σελοφάν.Έχει διαφορά να κυνηγάς ελάφια στην Αμερική όπου υπάρχει υπερπληθυσμός και να κυνηγάς στην Ελλάδα που δεν υπάρχει τίποτε.
Ένας κυνηγός που ξέρω μου λέει ότι υπάρχουν άφθονα θηράματα αλλά δεν τον πιστεύω.
-
Ελαφια ΔΕΝ υπάρχουν σε αφθονία στη χωρα μας,και φυσικα αποτελούν απαγορευμενο ειδος
Αγριογούρουνα που κυνηγαω εγω,υπάρχουν σε αφθονία.Δεν χρειαζεται φυσικα να το πιστεψει και κανενας,διότι η 'αρχη της ελάχιστης προσπάθειας' σημαίνει οτι ειναι καλύτερο να πιστευουμε σε μυθοπλασιες που δημιουργούν καποιοι εξυπνότεροι απο εμας και εμεις οφειλουμε να πιστευουμε εκείνους.
Τα θηρία συνήθως φευγουν μακρια,μιας και ο ανθρωπος δεν αποτελει μερος του μενού τους.Φυσικα υπάρχουν περιπτωσεις που ανθρωποι δεχτηκανε επίθεση αγριμιών για πολλούς λόγους.Ενας είναι να βρεθούνε σε εποχή δυσκολη για να τραφούν,οπότε τα πάντα τρώγονται (εχουμε προσωπικη εμπειρία λύκου που εστησε καρτερι να φαει εναν συνκυνηγό μας).
ενας αλλος ειναι ο οίστρος των αρσενικών,όπως ειδατε στο βίντεο.Φυσικά υπάρχουνε και ασταθμητοι παραγοντες με απρόβλεπτες συνεπειες.Ενα ζωο μπορει να σου επιτεθει χωρίς λόγο,διότι ο λόγος προυποθέτει λογική και αυτα υπακούουν μονο στα ενστικταΤελος,για την ευημερία της πολυπληθούς μας κοινωνίας,σφαζονται καθημερινα εκατονταδες εκατομύρρια κεφαλια ζωων.Παρ'όλα αυτα,ο κακος κυνηγός του παραμυθιού της γιαγιας,αποτελει τον μισητο αντιπαλο που θα θελαμε να δούμε παλουκωμενο στα κερατα του ελαφιου.
Η δικη μας διατροφη κανει καθημερινα να τρεχουνε ποταμια αιματος,αλλα οι φωνες των σφαχτων δεν φτανει ποτε στα αφτιά μας.Ετσι τα θεωρούμε 'άψυχα' και οτι βρεθηκαν στο πιάτο μας με τροπο αναίμακτο και στοργικο.Τα χαιδευανε απο την ωρα που γεννηθηκαν,και τα παρακαλεσαν στο τελος να πεθανουν οικοιοθελώς για το καλό της ανθρωπότητας.Ειναι αστειο το πώς βγαζουμε την ουρα μας απ'έξω για αυτες τις μαζικες σφαγες,θεωρωντας τους εαυτούς μας ώς ψυχοπονετικους με τα ζωάκια,την ώρα που πληρωνουμε τον χασαπη για να τα σφαξει (με ψυχοπονετικο τροπο πάντα) για χατηρι μας.
Εαν αξιζε ο κυνηγος να παλουκωθει στα κερατα του ελαφιου του βίντεο,το ίδιο ακριβως θα αξιζε σε όλους τους ανθρωπους που τρωνε κρεας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εαν αξιζε ο κυνηγος να παλουκωθει στα κερατα του ελαφιου του βίντεο,το ίδιο ακριβως θα αξιζε σε όλους τους ανθρωπους που τρωνε κρεαςΓια να το φάει το κυνηγούσε;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εαν αξιζε ο κυνηγος να παλουκωθει στα κερατα του ελαφιου του βίντεο,το ίδιο ακριβως θα αξιζε σε όλους τους ανθρωπους που τρωνε κρεας
Για να το φάει το κυνηγούσε;
Οχι,για να τα φτιάξει μαζι του.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελος,για την ευημερία της πολυπληθούς μας κοινωνίας,σφαζονται καθημερινα εκατονταδες εκατομύρρια κεφαλια ζωων.Παρ'όλα αυτα,ο κακος κυνηγός του παραμυθιού της γιαγιας,αποτελει τον μισητο αντιπαλο που θα θελαμε να δούμε παλουκωμενο στα κερατα του ελαφιου.
Η δικη μας διατροφη κανει καθημερινα να τρεχουνε ποταμια αιματος,αλλα οι φωνες των σφαχτων δεν φτανει ποτε στα αφτιά μας.Ετσι τα θεωρούμε 'άψυχα' και οτι βρεθηκαν στο πιάτο μας με τροπο αναίμακτο και στοργικο.Τα χαιδευανε απο την ωρα που γεννηθηκαν,και τα παρακαλεσαν στο τελος να πεθανουν οικοιοθελώς για το καλό της ανθρωπότητας.Ειναι αστειο το πώς βγαζουμε την ουρα μας απ'έξω για αυτες τις μαζικες σφαγες,θεωρωντας τους εαυτούς μας ώς ψυχοπονετικους με τα ζωάκια,την ώρα που πληρωνουμε τον χασαπη για να τα σφαξει (με ψυχοπονετικο τροπο πάντα) για χατηρι μας.
+111111 Και οι ντομάτες που τρώμε ζωή έχουν, μόνο που 'εκφράζεται' διαφορετικά
-
Άρα, βάζουμε στο ίδιο 'διατροφικό καλάθι αναγκαιότητας' το ελάφι που είναι ένα άγριο ζώο (πόσοι άραγε τρώνε μια φορά την εβδομάδα ελάφι;), με τα μοσχάρια, τα γουρούνια, τα κοτόπουλα και τις ντομάτες, που καλλιεργούνται από τον άνθρωπο σε τεράστιους αριθμούς με σκοπό τη διατροφή του.
Μάιστα
-
Το να τα ξεχωριζεις λόγω εκτροφης,δε μου λέει απολύτως τιποτα.Με αυτο το σκεπτικο,δε θα αντιδρούσες και αν υπήρχε ενα εκτροφειο απο ανθρωπους που εκτρεφει ανθρωπους και μετα τους σφαζει.
Η αξια τους ειναι ακριβως η ίδια -
Συμφωνώ με τον Hunter (δεν τρώω κρέας πλέον! )
100% υποκριτικό το κοτοπουλάκι και το γουρουνάκι στο σελοφαν
Είναι ακριβώς το ίδιο με το να δημιουργείς ζώα ζόμπι και να τα σφάζεις με αυτόματο σφαχτήρι (μην πω και χειρότερο).
Από την άλλη:
η διαφορά είναι μικρή όταν τα τρως αλλά τεράστια σε αυτόν που τα σφάζει. Όπως και να το κάνεις, η διαδικασία του να αφαιρείς μια ζωή, ειδικά ενός τόσο όμορφου ζώου, για 'χόμπι' μόνο καλό άνθρωπο δε σε κάνει! Τα περί προστασίας του δάσους από τους κυνηγούς τα περνάω αέρα (είχα σπίτι δίπλα στο δάσος και ξέρω τι καλοί οικολόγοι και φυσιολάτρες που είναι από πρώτο χέρι... ). Επίσης, δε δέχομαι το 'έτσι ήταν πάντοτε, ο άνθρωπος σκοτώνει για να φάει όπως και όλα τα ζώα', γιατι αν ήταν μάγκας να πάει να το πιάσει και να το σκοτώσει με τα χέρια του και όχι με τη σουπερντούπερ επαναληπτική...
Τέλος, νομίζω ότι η ανθρωπότητα (και η τεχνολογία τροφίμων) έχει κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός ώστε πλέον να μπορούμε να συζητάμε σιγα σιγά για το πως θα σταματήσουμε επιτέλους με αυτή τη καθημερινή σφαγή. Δοκιμάστε να γίνετε για μια μικρή περίοδο λιγότερο κρεατοφάγοι, να δείτε πόσες (άπειρες) επιλογές έχετε!
Η κατανάλωση κρέατος είναι πλέον κάτι σαν το τσιγάρο... κακή συνήθεια και δείγμα χαμηλού πνευματικού/πολιτισμικού επιπέδου, όταν αναφέρεται σε μαζικούς δείκτες! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι,για να τα φτιάξει μαζι του.Μην το λές...
http://www.youtube.com/watch?v=K_LOa242 ... ed&search=
-
-
Για τη σούπερ-ντούπερ επαναλληπτικη:
Ο μεσος όρος επιτυχιών των συγχρονων κυνηγων,ειναι απολύτως όμοιος με τα ποσοστα επιτυχιών φυλών του Αμαζονιου,που κυνηγανε με φυσοκάλαμα.
10% επι των θηραματων που συνανταμε καρπωνόμαστε και εμεις,και αυτοι.
Τη διαφορα δεν την κανει τό οπλο,δε πά να ριχνει και κατα ριπάς.
H εκδικηση των ζωων