-
Ρε παιδιά,
Έχει κανένας κάνει test drive το νέο Scoda Octavia5 TSI - 160hp ? -
Ρε παιδιά,
Ρε παιδιά,
Κανένας;
-
Τον κινητήρα τον έχω οδηγήσει & έχω άποψη όχι όμως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Φίλε toyotaman αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης Karmakoma έγραψε:
Τον κινητήρα τον έχω οδηγήσει & έχω άποψη όχι όμως στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Φίλε toyotaman αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω εντυπώσεις.ενδιαφέρομαι......
-
O.K. Ξεκινάμε: Κατ' αρχάς ο κινητήρας είναι γρήγορος. Πολύ γρήγορος. Κινούμαι καθημερινά σε επαρχιακή 'εθνική οδό' του κ@λου γεμάτη κάθε λογής εμπόδιο (νταλίκες, γυναίκες, αγρότες, γέρους κλπ). Τίποτε από αυτά δεν δεν σου στέκεται εμπόδιο. Πατάς γκάζι και περνάς. Στο κάθισμα δε σε κολλάει και δεν καταλαβαίνεις την επιτάχυνση αλλά μόλις κοιτάξεις το ταχύμετρο γουρλώνεις τα μάτια και μετατοπίζεις το πόδι στο φρένο δια παν ενδεχόμενο...
Οι σχέσεις στο κιβώτιο είναι σχετικά μακριές (ιδίως η 5η & 6η) και όπως διάβασα αυτό γίνεται για λόγους οικονομίας καυσίμου διότι το target group του κινητήρα δεν είναι οι 'κοντράκηδες' αλλά οι 'ανήσυχοι' οικογενειάρχες. Όσο αφορά την κατανάλωση δεν μπορώ να σου πω ακριβώς (αν δεν στρώσει) πάντως σε εθνική οδό κυρίως με κλιματισμό στο φουλ και γρήγορη (πάντα) οδήγηση αυτή κυμαίνεται στο 10-11. Χωρίς κλιματισμό και λίγο πιο συντηρητική οδήγηση (όχι πολύ) βλέπεις 9+. Οι καταναλώσεις αυτές γίνονται με απλή αμόλυβδη την οποία καίει άνετα χωρίς χτυπήματα από πειράκια κλπ.
Αυτά προς το παρόν. Αν δε σε κάλυψα κάπου πες μου να επανέλθω. -
ο κινητήρας είναι αυτός που έχει το Seat Leon ?
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ο κινητήρας είναι αυτός που έχει το Seat Leon ?Ναι. Και το Α3.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο κινητήρας είναι αυτός που έχει το Seat Leon ?
Ναι. Και το Α3.
ευχαριστώ Krus....
-
Πολυ καλο το νεο μοτερ και ταιριαζει γαντι στο octavia 5.
Και το μοτερ ειναι παραπανω απο 160 αλογα ......... -
Ο χρήστης kostast1 έγραψε:
Και το μοτερ ειναι παραπανω απο 160 αλογα .........έχει γίνει δυναμομέτρηση ?
γιατί στο τελευταίο τεύχος των 4τροχών λέει για 160 άλογα....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Και το μοτερ ειναι παραπανω απο 160 αλογα .........έχει γίνει δυναμομέτρηση ?
γιατί στο τελευταίο τεύχος των 4τροχών λέει για 160 άλογα.......Λοιπον φιλε σε 2 εχει γινει το ενα 172 και το αλλο 174.
Ειναι γνωστο οτι τα μοτερ του ομιλου VAG ειναι παντα (κατα 95%)
πιο δυνατα απο οτι λεει ο κατασκευαστης. -
θα δούμε το μοτέρ αυτό σε passat ?????
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
θα δούμε το μοτέρ αυτό σε passat ?????πολύ πιθανόν.....ποιός ξέρει....
-
Το πηρε κανεις για να μας πει εντυπωσεις?
-
Eνας ενας μην σκοτωνεστε.
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
θα δούμε το μοτέρ αυτό σε passat ?????Λογικό είναι, αφού θα τον δούμε και στο νέο Α4!
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Το πηρε κανεις για να μας πει εντυπωσεις?Το αμάξωμα είναι γνωστό εδώ και χρόνια και ο κινητήρας είναι διαμάντι. Δεν μπορεί λοιπόν παρά να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο...
-
Μιλάτε για το μοντέλο 1.8 ΤFSi με 160 HP/5.000 σ.α.λ., 25,5 Kgm/1.500 σ.α.λ. που ανακοινώνει μικτή κατανάλωση στα 5,7 lt/100 Km ?????
Scoda Octavia5 TSI - 160HP