-
Ο θείος μου μένει επαρχία και έχει μανία να πηγαίνει όποτε βρίσκει ευκαιρία για σκληροπυρηνικές εξορμήσεις σε ό,τι ερημιά φανταστεί κανείς. Έχει καλό μισθό και μπορεί να διαθέσει μέχρι 70.000 ευρώ για πραγματικό off-road του τύπου Pajero, Land Cruiser κλπ
Ποιο είναι το ικανότερο για να διασχίζει βουνά και λαγκάδια χωρίς να έχει φόβο μήπως μείνει στην ερημιά; Εγώ δεν έχω ιδέα τι να του πω σχετικά με τέτοια οχήματα. Προτιμάει πάντως να είναι αυτόματο το αμάξι. -
Ο θείος μου μένει επαρχία και έχει μανία να πηγαίνει όποτε βρίσκει ευκαιρία για σκληροπυρηνικές εξορμήσεις σε ό,τι ερημιά φανταστεί κανείς. Έχει καλό μισθό και μπορεί να διαθέσει μέχρι 70.000 ευρώ για πραγματικό off-road του τύπου Pajero, Land Cruiser κλπ
Ποιο είναι το ικανότερο για να διασχίζει βουνά και λαγκάδια χωρίς να έχει φόβο μήπως μείνει στην ερημιά; Εγώ δεν έχω ιδέα τι να του πω σχετικά με τέτοια οχήματα. Προτιμάει πάντως να είναι αυτόματο το αμάξι. -
Θα δωσει τοσα λεφτα για να 'τα ριξει' στα βουνα και στα λαγκάδια;
Εγω προτεινω δυο λυσεις. Η πρωτη, η φτηνη και τσεκαρισμενη, ενα Samurai μεταχειρο και η δευτερη αν σωνει και καλα θελει 'σκυλι' και 'κυριλε' εκτος δρομου ας δει κατι σε Wrangler. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Θα δωσει τοσα λεφτα για να 'τα ριξει' στα βουνα και στα λαγκάδια;
Εγω προτεινω δυο λυσεις. Η πρωτη, η φτηνη και τσεκαρισμενη, ενα Samurai μεταχειρο και η δευτερη αν σωνει και καλα θελει 'σκυλι' και 'κυριλε' εκτος δρομου ας δει κατι σε Wrangler.+1 . Θα συμπλήρωνα και το jimny. Πραγματικό σκυλί!
-
Land rover defender
-
Toyota Land Cruiser
-
Nissan Patrol
-
Αν παίρνει τα δάση και τα λαγκάδια (και περνά και μέσα από δάση) τα στενότερα και ελαφρύτερα jimny(όντας κάτοχος δεν ξέρω μήπως μπορεί να πάρει και το 1,5ddis), samurai έχουν κάποια πλεονεκτήματα και προφανώς η τεράστια διαφορά στο budget μπορεί να δοθεί για κάποιες βελτιωσούλες που θα τα κάνουν αχτύπητα . Από την άλλη defender και wrangler και αυτό της mercedes (gl? ίσως κάποιος θυμάται καλύτερα) νομίζω είναι κορυφές και είναι και έτοιμα από τη μάνα τους σε μεγαλύτερο βαθμό-μπλοκέ,on-off αντιστρεπτικές το wrangler κτλ. Κάθε ένα έχει τα + και -.
-
Επειδή θα το έχει για μοναδικό αυτοκίνητο θέλει και πολύ μεγάλους χώρους γιατί έχει και οικογένεια. Μέχρι τώρα έχει ένα Vitara που δεν τον έχει αφήσει ευχαριστημένο στις εκτός δρόμου επιδόσεις του σύμφωνα με τα λεγόμενά του και όντας τρελά κολλημένος με το off-roading έχει όνειρο να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι τόσο... πειραγμένος που δεν τον ενοχλεί καθόλου η σκέψη του να κυκλοφορεί με 70.000 ευρώ σε κορφοβούνια
Οπότε είναι ανάμεσα σε Nissan Pathfinder - Mitsubishi Pajero - Toyota Land Cruiser - Land Rover DiscoveryΠοιο από αυτά είναι ικανότερο εκτός δρόμου και σταθερό-ικανοποιητικό για ταξίδι;
-
Toyota Land Cruiser
-
γιατί δεν κοιτάει και το Η3 ή Subaru Tribeca?
-
Το Η3 το απεχθάνεται ,λέει πως είναι μόνο για κάγκουρες που θέλουν να πηγαίνουν για καφέ σε trendy μέρη
Το Tribeca δεν το έχει σκεφτεί, θα του το προτείνω. Επίσης θέλει να δει και το Touareg.
Το θέμα όμως είναι ποιο από όλα αυτά είναι καλύτερο off-road -
Για πραγματικό off-road και παράλληλα αξιοπιστία και κυριλέ εμφάνιση..... ένας είναι ο αυτοκράτωρ Toyota Land Cruiser,
εαν δεν με πιστεύετε ρωτήστε και το φίλο μας τον Lepes.Το μοναδικό αυτοκίνητο με Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ε Σ off-road δυνατότητες σε αυτά τα λεφτά, όλα τα άλλα έχουν μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι το τσαγανό να μπούν στα δύσκολα!
-
Ο χρήστης Ηλίας έγραψε:
Για πραγματικό off-road και παράλληλα αξιοπιστία και κυριλέ εμφάνιση..... ένας είναι ο αυτοκράτωρ Toyota Land Cruiser,
εαν δεν με πιστεύετε ρωτήστε και το φίλο μας τον Lepes.Το μοναδικό αυτοκίνητο με Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ε Σ off-road δυνατότητες σε αυτά τα λεφτά, όλα τα άλλα έχουν μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά και όχι το τσαγανό να μπούν στα δύσκολα!
+00
ολες οι αποστολες του national που εχω δει ηταν με τουτο το εργαλειο,τι ανταρκτικη τι αφρικη δε μασαει πουθενα,και ειναι και κυριλα -
Γειας σου ρε Ηλια .
Αμα θελει να παρει καινουργιο LC ειναι κριμα να το χωνει να κανει τρελες!!
απο τη αλλη δεν σπαει δεν χαλαει..
με τοσα λεφτα βεβαια μπορει να παρει ενα mercedes G 5πορτο(μεταχ)
Μια λυση επισης ειναι 2 μεταχ LC ενα 90 3πορτο και ενα 100 5πορτο το ενα να το λιωσει στα βουνα και το αλλο να ειναι με τη φαμιλια μεσα σε κτηνος!!
αμα ειναι τρελος πεστου να επισκευτη την υπογραφη μου .....θελουμε τετοια ατομα στη παρεα. -
Mercedes G
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Mercedes G+100000000 TEΛΟΣ!!!!!!!
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Οπότε είναι ανάμεσα σε Nissan Pathfinder - Mitsubishi Pajero - Toyota Land Cruiser - Land Rover Discovery
Ποιο από αυτά είναι ικανότερο εκτός δρόμου και σταθερό-ικανοποιητικό για ταξίδι;
nissan:ψαλιδια παντου=δεν παει στο βουνο
Pajero:τα ιδια
Toyota:ifs,δεν τα φτιαχνουν τοσο καλα πια(το overengineering κοστιζει, ακομα και oι γερμανοι το εχουν παρατησει χρονια τωρα).
Disco:ΖΗΜΙΕΣ!!!!!
Patrol,G,wrangler ειναι για σκληρο offroad.
To G ειναι το πιο 'γαιδουρι'σε μηχανικη αντοχη αλλα για το wrangler υπαρχουν τα απειρα καλουδια.
Το patrol ειναι φοβερο εκτος αλλα ειναι αδυναμο στην ασφαλτο. -
ΔΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΠΟ NATIONAL GEOGRAPHIC.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ,ΕΧΕΙ LAND CRUISER...
Ποιο off-road για σκληρή χρήση;