-
Το Touareg με τον V10 TDi πόσο πάει άραγε από Γερμανία?
-
Eιδα το βιντεακι με τις Cayenne. Δεν λεω τα διαφορικα αντιδρουν ωραια και ομαλα αλλα η ελαφρια λασπη δεν μπορει να θεωρηθει ακραιο offroad.
Σε 3 περιπου περιπτωσεις κολλησαν στη λασπη και χρειαστηκε μανουβρα για να ξεκολλησουν και ας πηγαιναν με 2-3χλμ/ωρα. Αυτα εχει το βαρος και τα φαρδυα ελαστικα. Τα Pirelli P Zero Rosso θεωρουνται εκτος δρομου ελαστικα; Ή τα αναφερεις οτι ειναι τα μαμισια και ειναι καλα; Για μαμισια παντως καλα πηγανε, αν ειναι.
Απο την αλλη θα παρατηρησω οτι σε καθε περιπτωση δεν πατησαν το γκαζι για να ξεπερασουν ουτε τα 5χλμ/ωρα που σημαινει οτι φοβουνται μην βρει ή σπασει κατι απο κατω (και πληρωνουν). Ασε που δεν περασαν απο κανα βραχακι να δουμε τι θα κανει στα πιο σκληρα...
Εχω ξαναδει βιντεακια με Cayenne αλλα κανενα σε αρκετα δυσκολα, οπως εχω δει FJCruisers για παραδειγμα. -
Τα P Zero Rosso είναι λάστιχο υψηλών επιδόσεων, καμία σχέση με off-road.
-
Φίλε μου πάντως να θέλεις να αντικαταστήσεις το hilux και αυτά που κάνει με το θεωρώ λίγο δύσκολο. Θα περάσεις με την ML από νεροφαγώματα αλλά είναι απλό τα λάστιχα σου θα αντέξουν? Και για πόσο καιρό?
Κακά τα ψέματα δε νομίζω πως είναι πραγματοποιήσιμο να ζητάς από ένα πολυτελές SUV να κάνει ότι ένα hilux και ακόμα αν το κάνεις θα σου αρέσει να γίνει κουδουνίστρα?
-
Μια χαρά off-road πάνε, αρκεί να έχουνε τα κατάλληλα λάστιχα..
-
Το κάθε 4χ4 πηγαίνει όπου το πάει και δεν το λυπάται ο οδηγός του...
-
συμφωνω με τον kyr1 ..ειναι δυσκολο καποιος να φτασει τα ορια ενος 4χ4.Το βασικο στοιχειο ειναι η αποσταση απο το εδαφος η αρθρωσεις του 4χ4 και τα λαστιχα....να δειτε που εχει παει γνωστος με rav4 να σας βγουν τα ματια!!!
-
ΕΓΩ ΜΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΤ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΕΓΩ ΜΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΑΦΕ ΩΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΤ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ..Όσο πιό φθηνό, τ'οσο πιό off-road.
Το Outlander μου με πάει παντού με ασφάλεια. Μέχρι εκεί που το πήγα (Non extreme καταστάσεις φυσικά) - topic:timeago_later,20 days
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ακόμη μια μέρα σήμερα με τις άθλιες καιρικές συνθήκες που επιβεβαιώνουν ότι η καλύτερη μορφή αυτοκίνησης (ειδικά στους Ελληνικούς άθλιους δρόμμους) είναι ένα μεγάλο SUV.Με μεγάλους χώρους,επιδόσεις,πολυτέλεια και ύψος.Στην καραμπόλα που έγινε μπροστά μου έπεσα στα φρένα ενώ ο μπροστινός μου δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε τρία αυτοκίνητα μπροστά του.....και φυσικά στουκάρισε....Στο Αμερικα, που το 1/4 αν όχι και παραπάνω των οχημάτων είναι SUV, το πλεονέκτημα της ...καλής θέας, συνήθως αμβλύνεται! Ολο και κάποιος εξίσου ψηλός θα βρεθεί μπροστά σου, οπότε δεν θα βλέπεις ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος!
(το καλύτερο μέτρο πάντως, είναι η ικανή απόσταση από τον μπροστινό, ό,τι και να οδηγούμε... )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
(το καλύτερο μέτρο πάντως, είναι η ικανή απόσταση από τον μπροστινό, ό,τι και να οδηγούμε... )
+1
-
Aν και έχει μια βάση ο συλλογισμός του SV2, δεν μπορώ να μην σκεφτώ πως για παράδειγμα ο από πίσω του δεν έβλεπε τπτ μπροστά του. Φαύλος κύκλος...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν και έχει μια βάση ο συλλογισμός του SV2, δεν μπορώ να μην σκεφτώ πως για παράδειγμα ο από πίσω του δεν έβλεπε τπτ μπροστά του. Φαύλος κύκλος...Ντινοκλή, και ο από πίσω του sv2 βγαίνει κερδισμένος γιατί έχει δει τα φρένα του sv2 έγκαιρα και έχει σταματήσει. Εξάλλου, ακόμα κι αν ο sv2 δει ότι ο από πίσω δεν προλαβαίνει τα φρένα, έχει χώρο για να πάει λίγο πιο μπροστά για να μην σκάσει ο άλλος πάνω του..
- topic:timeago_later,26 days
-
Στο κάτω κάτω αν ο άλλος είναι τόσο αψηλός κοιτάς από κάτω του
- topic:timeago_later,7 months
-
Εδώ φαίνονται ο δυνατότητες και όχι στις έτοιμες πίστες
http://www.youtube.com/watch?v=jPxp2yDu ... re=related
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Συμφέρει να χεις μπροστά σου το νέο Land Cruiser. Βλέπει ο οδηγός έγκαιρα το συμβάν, χρειάζεται και 50 μέτρα για να σταματήσει, οπότε προλαβαίνεις άνετα να φρενάρεις χωρίς να πέσεις πάνω του.Σωστοοοοος! Θα εχει μετακινησει και οποιοδηποτε εμποδιο!
- topic:timeago_later,3 months
-
Εντυπωσιακο!
-
...αν σκεφτείς ότι ο άλλος λυπάται να βάλει και το Sorento σκέψου ο τύπος τι @@δια έχει να το χώνει έτσι
-
Άξιοι και οι δυο, οδηγός και αυτοκίνητο.
ΠΟΛΥΤΕΛΗ SUV. Πόσο off road τελικά είναι?