-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω δεί ακριβώς πως δουλεύει η τετρακίνηση του SKyline αλλά απ'όσο έχω κακατλαβει πρόκειται για ένα ηλεκτρομαγνητικό συμπλέκτη (σαν το Haldex) που το σύστημα ελεγχου του κανονίζει πόσο θα εμπλακεί.Αυτό για το κεντρικό 'διαφορικό'. Πίσω δεν ξέρω τι διαφορικό έχουν τα R32/33/34, φαντάζομαι κάποιο μηχανικό μπλοκέ (τόρσεν πχ).
Αυτό ακριβώς. Tην απλούστερη εκδοχή του φοράνε τα X-trail. Aυτό τουλάχιστον έλεγε η Nissan στα press kit του...
-
-
Κάτι μου λέει ότι στο GT5 θα γίνεται χαμός με αυτό...γιατί εμείς είμαστε πολύ ψηλομύτες για να το φέρουμε εις τας Ευρώπας...
-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://img340.imageshack.us/img340/9019/gtr4ks2.jpgτα χαρακτηριστικά πίσω φώτα ...όλα τα λεφτά!
Ωραίο κουπέ!
-
Λίγες μέρες έμειναν...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Λίγες μέρες έμειναν...
Στις 24 Οκτωβρίου ειναι το ντεμπουτο.
Παυλο αυτη εικονα που εβαλες ειναι κοντα στο τελική μορφή? -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Λίγες μέρες έμειναν...
Μοιαζει ακριβώς όπως θα ηθελα να μοιαζουν τα σπόρ (αν και θα αδικειται μαλλον το συγκεκριμένο,ονομαζοντας το απλά 'σπόρ') αυτοκίνητα.
Ειναι θυμωμένο και το δείχνει!!!
-
Θα κλέισουν πολλά στόματα υπεραυτοκινήτων με το Ιαπωνικό θηρίο!
-
εξωτερικά κορυφή και με ταυτότητα, εσωτερικά θα κρυβει αρκετές εκπλήξεις!
-
αντε αντε να ξεχωρισουν τα σμπορ απο τα σπορ....
-
Eλλαδα θα ερθει?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eλλαδα θα ερθει?Θα κυκλοφορησει λενε στις κυριοτερες Ευρωπαικες αγορες.
Ελπιζω να ειναι μεσα σε αυτες και η Ελλαδα.
Το θεμα ειναι ποσο θα κανει μετα φορων εδω... -
Ε, αν πεις 100.000, πάνω/κάτω μέσα θα είσαι!
Πολύ πιο πάνω δε νομίζω.
Πιθανότατα πιο κάτω! -
Κι εγώ κάπου εκεί το κόβω, αν και με τη ελληνική φορολογία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...
Το ζητούμενο είναι πιστεύω αν θα έχει ή όχι τεκμήριο. -
Ωραίο!
-
93000 ευρω θα χει Ιταλια πραγμα που δειχνει οτι πανω κατω στα 100000 θα ειναι εδω, οσο δηλαδη και μια καινουρια Μ3!
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
93000 ευρω θα χει Ιταλια πραγμα που δειχνει οτι πανω κατω στα 100000 θα ειναι εδω, οσο δηλαδη και μια καινουρια Μ3!σαν να βλέπω μπροστά μου δικαιολογίες του τύπου: 'Κάτσε να έρθει η csl να δούμε τι θα λέει και με εκείνη το GTR'
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
93000 ευρω θα χει Ιταλια πραγμα που δειχνει οτι πανω κατω στα 100000 θα ειναι εδω, οσο δηλαδη και μια καινουρια Μ3!
σαν να βλέπω μπροστά μου δικαιολογίες του τύπου: 'Κάτσε να έρθει η csl να δούμε τι θα λέει και με εκείνη το GTR'
Κατσε να ερθουν και τα Nismo και να δουμε μετα τι θα λενε...
Nissan GT-R