-
Οχι αναγκαστικά...μόνο εδώ έχουν αναφερθεί 4-5 σίγουρα διαφορετικές SLR...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Επίσης γνωστός μου, είπε ότι είδε πριν 1 μήνα περίπου βράδυ ανέβασμα Κιφησό Veyron και είναι λέει 100% σίγουρος πως ήταν όντως αυτή.
Μπααααα....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Οχι αναγκαστικά...μόνο εδώ έχουν αναφερθεί 4-5 σίγουρα διαφορετικές SLR...Υπάρχουν κ δύο στον Απέργη.Πάντως την SLR 722 την έχω δει εν κινήσει στο εργοστάσιο της Μέρκ στην Στουτγκάρδη και όντως είναι διαστημική ....
-
Μαύρη Aston Martin DB9, convertible, στην Άνοιξη, ελληνικές πινακίδες. Βγήκε μπροστά μου από το γκαράζ της και ακολούθησα μέχρι λίγο πριν το Mega AB, όπου και οι δρόμοι μας χώριζαν.
Δεν είχα ξαναδεί DB9 από κοντά, ούτε από έκθεση. Πολύ πιό επιβλητική από κάθε άλλη Aston και καταλαβαίνεις γιατί η Vantage λέγεται... 'baby'. Πολύ ανώτερο θέαμα η DB9, από άλλο πλανήτη.
-
Ferrari 456 με πινακίδες ΑΡ... στο Γύθειο την Κυριακή το απόγευμα!
-
Το εγραψα κι αλλου αλλα παει κι εδω.
Πιο σπανιο και απο Λαμποργκινι, τουλαχιστον για τον Ελλαδικο χωρο.
Saab 95 3.0 TID SW -
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Υπάρχουν κ δύο στον Απέργη.Πάντως την SLR 722 την έχω δει εν κινήσει στο εργοστάσιο της Μέρκ στην Στουτγκάρδη και όντως είναι διαστημική ....
Μία τουλάχιστον 722 υπάρχει στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπάρχουν κ δύο στον Απέργη.Πάντως την SLR 722 την έχω δει εν κινήσει στο εργοστάσιο της Μέρκ στην Στουτγκάρδη και όντως είναι διαστημική ....
Μία τουλάχιστον 722 υπάρχει στην Ελλάδα.
ΚΑΙ μία σε έκθεση στα βόρεια...
-
ενας παντως απο αυτους με αυτο το slr ειχε πιασει την ΛΕΑ στην ΕΟ Αθηνων - Κορινθου και πηγαινε...ενοοείται οτι μιλουσε και στο κινητο
sorry μεγαλε που δεν σταματησαμε ολοι οι αλλοι να περασεις
-
Χθες το μεσημερι, μπλε Ferrari 612 scaglietti εξω απο τις κρεπες στην Κηφισιας. Απο τις φωτογραφιες δε μου λεει τιποτα, αλλα απο κοντα ειναι κουκλα
-
Ναι, ε;
Από τις φωτογραφίες ούτε εμένα μου αρέσει.
-
Αγγλία γίναμε!
Χτες, σε απόσταση 1-2 χλμ, μια κατακόκκινη θορυβώδης Ferrari 599 και αμέσως μετά, ένα Morgan... -
Σεατ Αλτεα 4χ4?Κατι τετοιο εγραφε με αυτοκολλητο στο πλαι.
-
360 Modena στο Ριο! (δις μαλιστα)
Τι ηχος ...ο τυπος παντως μαλλον ειχε ενα μικρο προβλημα με το συμπλεκτη απο οτι ακουγα(δεν το ειχε μαθει ακομη? ) καθως πηγαιναμε με αρκετα μικρη ταχυτητα και ειχε επιλεγμενη την 1η(προφανως λογω μακρας κλιμακωσης) και ακουγοταν λες και περναει σχολη οδηγων!
ανοιξαμε μετα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ανοιξαμε μετα!Δηλαδή αυτός άνοιξε και συ παρακολουθούσες
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Σήμερα το πρωί είδα ένα σκούρο αδιάφορο όχημα, που αποδείχθηκε πως ήταν ένα καινούριο Impreza ... Ακόμα δεν βγήκε ρε παιδιά, το πήρατε κιόλας ;;Και'γω είδα ένα μπλε. Μάπα το ντιζαιν.
-
Πολύ 612 παίζει πάντως... Γίναμε Saint Tropez μη χέσω...
Χτες το βράδυ παρκαρισμένη ψιλοεκτεθειμένη σε γωνία (!!!) μαύρη Maserati Ghibli (η biturbo ε). -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ανοιξαμε μετα!
Δηλαδή αυτός άνοιξε και συ παρακολουθούσες
Με τα κυάλια.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Σήμερα το πρωί είδα ένα σκούρο αδιάφορο όχημα, που αποδείχθηκε πως ήταν ένα καινούριο Impreza ... Ακόμα δεν βγήκε ρε παιδιά, το πήρατε κιόλας ;;
Και'γω είδα ένα μπλε. Μάπα το ντιζαιν.
Μόνο εμένα μου άρεσε σε σχέση με την πλειοψηφία των πεντάπορτων χάτς???
Θέλω να δω επιτέλους μία 599!!!
-
Στην Βούλα κυκλοφορεί μια.
Carspotting [#3]