-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παρόλο που δεν σου αρέσει το γκολφ, εγώ θα στο προτείνω.Ο φίλος σου με το 1600 λογικό είναι να καίει γιατί ο κινητήρας δεν είναι και ότι καλύτερο για το αυτοκίνητο λόγω βάρους. Προσωπικά θα σου πρότεινα το TSi με τα 122 άλογα & με το αυτόματο κιβώτιο DSG. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχεις μέση κατανάλωση γύρω στα 9-10l/100km που την θεωρώ πολύ καλή για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, ειδικά αν το έχεις στο τελείως αυτόματο θα δεις ιδιαίτερα μικρή κατανάλωση (τηρουμένων των αναλογιών) και σίγουρα μικρότερη από τα 1600.
Χώρους έχει, ντάξει, μην φανταστείς τίποτα το εκπληκτικό αλλά μπορείς να μεταφέρεις 5 άτομα. Για τα φρένα του δεν έχω διαβάσει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, πιθανότατα όμως επειδή είναι ιδιαίτερα φρέσκο στην αγορά. θα πρότεινα λοιπόν να πας να το κάνεις ένα test drive για να βγάλεις και δικά σου συμπεράσματα. Πιστεύω ότι τιμολογιακά δεν θα φύγεις πάνω από τα 20-21Κ με το κλειδί στο χέρι..To Tsi με τα 122 αν δεν κάνω λάθος δεν βγαίνει με DSG. Μόνο στις εκδόσεις με 140 και πάνω.
-
Vasgti
Εχω την εντυπωση πως πρεπει να εχεις λαθος...Οχι μονο πρεπει να ερχετε με DSG, αλλα πρεπει να ερχετε και με το ΝΕΟ DSG....
-
oh yes...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με παιδια σορρυ αλλά για πεζο δεν τα διαθέτω.Ωραιο δεν λέω αλλά νομίζω ότι ειναι και πάλιο πιο μοντελο
Φιλε saxon σωστα τα λες αλλά νομίζω πως θα 'καίει' πολύ το συγκεκριμενο.Ενω το grande με τα 95 νομίζω θα ειναι πιο οικονομικο
Δεν νομιζω...
H Fiat (μικτο κυκλο) δινει 6,6 λιτρα για το T-Jet και 6,1 για το ατμοσφαιρικο...Παιδια το έχω αποφασήσει ,πάω για κατι μεχρι 15000.Και αυτο που θέώ ειναι να έχει ΚΑΙ μικρη καταναλωση .Δλδ μεχρι το πολύ 8.Και μιλάω όχι για την μικτή καταναλωση .Αυτην που κοιτάω ειναι της πολης καθως στην πολη κινουμε...Για πειτε για το grande
-
το t-jet ύστερα από 2300, έχει 9(έχω πάνω τις μπάρες οροφής μόνιμα) λογικά 8θα καίει μισό λίτρο λιγότερο
-
Ο χρήστης christos έγραψε:
Με παιδια σορρυ αλλά για πεζο δεν τα διαθέτω.Ωραιο δεν λέω αλλά νομίζω ότι ειναι και πάλιο πιο μοντελοΦιλε saxon σωστα τα λες αλλά νομίζω πως θα 'καίει' πολύ το συγκεκριμενο.Ενω το grande με τα 95 νομίζω θα ειναι πιο οικονομικο.Δεν ξερω αν το έχει κπ ας μα πει παρακαλω
Oχι και παλιο μοντελο το 207...
Πολυ ολοκληρωμενη επιλογη ειδικα το 1,6Αν πας στο Grande θα σου συνιστουσα να επιλεξεις οποιαδηποτε εκδοση εκτος απο την σπορτινγκ(λογω ελαστικων,σχετικα μεγαλυτερης καταναλωσης,πτωσης επιδοσεων-εκτος και αν πας στο T-JET-) Με συνετη οδηγηση καιει περιπου στα 7L/100(trip computer-95αρι) και προβληματα τουλαχιστον για το δικο μας 0.(τσιμπαει λιγο λαδακι αλλα συμπληρωνεις )
Το Corsa ειναι κ αυτο μια αξιοπρεπεις επιλογη αλλα το 1,4 παιζει να εχει χειροτερες επιδοσεις κ απο το Grande (αν κανω λαθος διορθωστε με)
-
Ο χρήστης christos έγραψε:
Με παιδια σορρυ αλλά για πεζο δεν τα διαθέτω.Ωραιο δεν λέω αλλά νομίζω ότι ειναι και πάλιο πιο μοντελο
Φιλε saxon σωστα τα λες αλλά νομίζω πως θα 'καίει' πολύ το συγκεκριμενο.Ενω το grande με τα 95 νομίζω θα ειναι πιο οικονομικο
Δεν νομιζω...
H Fiat (μικτο κυκλο) δινει 6,6 λιτρα για το T-Jet και 6,1 για το ατμοσφαιρικο...Παιδια το έχω αποφασήσει ,πάω για κατι μεχρι 15000.Και αυτο που θέώ ειναι να έχει ΚΑΙ μικρη καταναλωση .Δλδ μεχρι το πολύ 8.Και μιλάω όχι για την μικτή καταναλωση .Αυτην που κοιτάω ειναι της πολης καθως στην πολη κινουμε...Για πειτε για το grande
Χρηστο αφου θελεις χαμηλη καταναλωση προτιμησε τα ιαπωνικα
Αντεχουν οσο και να τα ζορισεις και καινε λιγοτερο απολα.Πες οχι στα ιταλικα αυτοκινητα..
Πες ναι στις ιταλιδες γυναικες..Κατι ξερω απο Ιταλια..
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Πες οχι στα ιταλικα αυτοκινητα..
Πες ναι στις ιταλιδες γυναικες..Κατι ξερω απο Ιταλια..
Το τρολάρειν εστί φιλοσοφείν
-
Πηγα σήμερα και ειδα το grande .Εξωτερικά δεν μπορω να πω με ενθουσίασε μαρεσε πολύ..Εσωτερικα τώρα περιμενα σε αυτη την κατηγορία κάτι καλύτερο ειδικα στο ταμπλό.Κάτι πρωτοποριακό.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
G.Punto TJET120επιδόσεις, χώροι ,εγγύηση, φτηνή συντήρηση....
μονόδρομος!
+1
Προσθετω καταπληκτικο design,στυλ και ο,τι πρεπει για την πολη...
δεν νομιζω να εισαι τοσο βλακας,ελληναρας και κακογουστος να παρεις την ασχημια και αποτυχια που λεγεται γκολφ...μονο οι ελληναρες το αγορασαν γιατι ''ειναι γερμανικο και δε χαλαει'' ενω η ιδια η vw ειδε τι αποτυχια ηταν και βγαζει το καινουργιο αρον αρον... -
Φιλε μου αν δεις το καινουργιο γκολφ ,θα αποζητας το τωρινο
-
τι ακομα πιο ασχημο?
-
tommaso, είναι η δεύτερη φορά που σε προειδοποιώ για οριστικό ban. Αν συνεχίσεις το trolling, η ευθύνη είναι δική σου και όχι δική μου.
dj_petros, παρατηρώ... ορέξεις απόψε. Να λείπουν τα flames παρακαλώ.
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
τι ακομα πιο ασχημο?είσαι ασχετιάδης...το γκόλφ είναι μονόδρομος στην παγκόσμια αγορά.
-
εσυ εισαι troll-αρης
-
εγώ φταίω που λέω την αλήθεια....καλά δεν ξαναμιλάω
-
Το γκολφ ειναι μονοδρομος?? Α καλα για αυτο η vw το κοστολογέι τόσο.Για τα λεφτα του δεν αξιζει.για καινούργιο.
-
Grande Punto TJet !
-
[quote='Kid']Παρόλο που δεν σου αρέσει το γκολφ, εγώ θα στο προτείνω.
Ο φίλος σου με το 1600 λογικό είναι να καίει γιατί ο κινητήρας δεν είναι και ότι καλύτερο για το αυτοκίνητο λόγω βάρους. Προσωπικά θα σου πρότεινα το TSi με τα 122 άλογα & με το αυτόματο κιβώτιο DSG. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχεις μέση κατανάλωση γύρω στα 9-10l/100km που την θεωρώ πολύ καλή για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, ειδικά αν το έχεις στο τελείως αυτόματο θα δεις ιδιαίτερα μικρή κατανάλωση (τηρουμένων των αναλογιών) και σίγουρα μικρότερη από τα 1600.
Χώρους έχει, ντάξει, μην φανταστείς τίποτα το εκπληκτικό αλλά μπορείς να μεταφέρεις 5 άτομα. Για τα φρένα του δεν έχω διαβάσει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, πιθανότατα όμως επειδή είναι ιδιαίτερα φρέσκο στην αγορά. θα πρότεινα λοιπόν να πας να το κάνεις ένα test drive για να βγάλεις και δικά σου συμπεράσματα. Πιστεύω ότι τιμολογιακά δεν θα φύγεις πάνω από τα 20-21Κ με το κλειδί στο χέρι.. [/quote\Συμφωνώ απόλυτα. Να αγοράσεις Golf 122 PS με το νέο επτατάχυτο DSG και θα έχεις όλα αυτά που σου προαναφέρθηκαν + δύναμη σε συνδυσμό με πολύ χαμηλή κατανάλωση! -
διαβασα ολο το τοπικ και πιστευω οτι η πιο εξυπνη αγορα για αυτα που ζητας ειναι το GP με τα 120 αλογα.Ποιοτητα μεσα δεν εχει μπροστα στα υπολοιπα αλλα πανω στην προσπεραση πιστεψε με δεν θα σε νοιαζει...Εχω punto sporting 2002 και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα εκτος απο υγρασια που επαιρνε το φαναρι μπροστα(φταχτηκε στην εγγυηση).Εχω κανει 120,000km απροβληματιστα!Βεβαια δικα σου τα λεφτα δικη σου και η αποφαση.
Aγορα νεου αυτοκινητου