-
Είναι 12:00 το μεσημέρι και περιμένω τρόλευ στο Πολυτεχνειο για να παω σπίτι αφού επέλεξα να αφήσω το αυτοκίνητο για να συμβάλω στην αποσυμφόρηση του κέντρου.
Παρατηρώ στο φανάρι γυναίκα οδηγό να περιμένει να ανάψει το πράσινο και κάτι μικρά ποδαράκια να φαίνονται από την ποδιά της. Λέω 'κοιτα να δεις που έχει αγκαλία το μωρό και οδηγεί !!!! Μάλλον θα θέλει αερόσακο
Ανάβει πράσινο και περνάει από μπροστά μου οπότε έκπληκτος βλέπω ότι το μωρό το ΘΗΛΑΖΕΙ!!!!! και ταυτόχρονα οδηγεί!!!.
Τι κλήση άραγε θα της έκοβε ο νομοθέτης??????
Αν είχατε ατύχυμα μαζί της τι θα λέγατε???
Τα σχόλια δικά σας!! Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των κυριών που συμμετέχουν στο forum. -
Είναι 12:00 το μεσημέρι και περιμένω τρόλευ στο Πολυτεχνειο για να παω σπίτι αφού επέλεξα να αφήσω το αυτοκίνητο για να συμβάλω στην αποσυμφόρηση του κέντρου.
Παρατηρώ στο φανάρι γυναίκα οδηγό να περιμένει να ανάψει το πράσινο και κάτι μικρά ποδαράκια να φαίνονται από την ποδιά της. Λέω 'κοιτα να δεις που έχει αγκαλία το μωρό και οδηγεί !!!! Μάλλον θα θέλει αερόσακο
Ανάβει πράσινο και περνάει από μπροστά μου οπότε έκπληκτος βλέπω ότι το μωρό το ΘΗΛΑΖΕΙ!!!!! και ταυτόχρονα οδηγεί!!!.
Τα σχόλια δικά σας!! Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των κυριών που συμμετέχουν στο forum. -
Αυτό το παιδί θα έχει κυριολεκτικά γαλουχηθεί στην οδήγηση. (Αν προλάβει να μεγαλώσει βέβαια)
-
-
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Είναι 12:00 το μεσημέρι και περιμένω τρόλευ στο Πολυτεχνειο για να παω σπίτι αφού επέλεξα να αφήσω το αυτοκίνητο για να συμβάλω στην αποσυμφόρηση του κέντρου.Παρατηρώ στο φανάρι γυναίκα οδηγό να περιμένει να ανάψει το πράσινο και κάτι μικρά ποδαράκια να φαίνονται από την ποδιά της. Λέω 'κοιτα να δεις που έχει αγκαλία το μωρό και οδηγεί !!!! Μάλλον θα θέλει αερόσακο
Τα σχόλια δικά σας!! Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των κυριών που συμμετέχουν στο forum.Πάντως παιδιά νομίζω ότι τα post αυτού του θέματος θα πρέπει να μεταφερθούν στο 'Ο,τι πιο απίστευτο...'. Για κέρδος χώρου αλλά και για να τα έχουμε μαζεμένα (αν και αυτό είναι το πιο απίστευτο που έχω ακούσει).
-
χα, το σασπένς με τα αιωρούμενα πόδια δεν είναι άγνωστο. Μου θυμίζει τις προσπεράσεις που έριχνε ένα νοικιάσμένο Atos που ακολουθούσα στην 'εθνική' της Κρήτης πριν 1-2 εβδομάδες, με το αριστερό πόδι του οδηγού έξω από το παράθυρο...
μετά, λέει ο ποιητής, 'πρωτοφανές -πέθαναν 24 άτομα [νέοι...] σε τροχαία τη νύκτα, υπό επήρρεια αλκοόλ, σε 10 κάτι μέρες τον Ιούλιο στο νομό Ρεθύμνου, οι αρχές συνεδριάζουν για λήψη έκτατων μέτρων όπως να κλείνουν στις 2 όλα τα νυκτερινά κέντρα'. ΝΑΙ ΚΑΛΑ. Μου εκάναν ένα αλκοτέστ σε 3 εβδομάδες στα Χανιά-Πλατανιά [ο θεός ξέρει πως το πέρασα] όπου είδα κι άλλο ένα μετά εβδομάδας, ενώ στο Ρέθυμνο, τρία πουλάκια κάθονταν. Και κυκλοφορούν ΟΛΟΙ πιωμένοι μετά τις 12 παντού. Δεν λέω οι περισσότεροι το αντέχουν καλά, αλλά μετά από γλέντι υπάρχουν αρκετοί τύποι που φεύγουν 2-3 κιλά κρασί βαρύτεροι...
το αστείο μεταξύ Κρητικών: έλα μωρέ στις πόσες είσαι; -Στις 5 -Σιγά μωρέ, εγώ έχω 8... [σσ. κλητεύσεις δικαστηρίου!]
άσχετο; ναι, αλλά καλό να κυκλοφορούν αυτά... στην Κρήτη οι τουρίστες είναι βασιλικότεροι του βασιλέως κι αυτό κι αν είναι δύσκολο... κάντε και κανά σταυρό αν είναι να οδηγήσετε εκεί. Πάντως οι γονείς μου παρά τρίχα γλίτωσαν από αγροτικό μέρα μεσημέρι στο ρεύμα τους που μετά 'πέταξε' σε γκρεμό 35μ. Ο κ*λόφαρδος την γλίτωσε με μελανιές κι ας τον είχε πάρει ο ύπνος στο τιμόνι!
-
Είναι 12:00 το μεσημέρι και περιμένω τρόλευ στο Πολυτεχνειο για να παω σπίτι αφού επέλεξα να αφήσω το αυτοκίνητο για να συμβάλω στην αποσυμφόρηση του κέντρου.Παρατηρώ στο φανάρι γυναίκα οδηγό να περιμένει να ανάψει το πράσινο και κάτι μικρά ποδαράκια να φαίνονται από την ποδιά της. Λέω 'κοιτα να δεις που έχει αγκαλία το μωρό και οδηγεί !!!! Μάλλον θα θέλει αερόσακο
Τα σχόλια δικά σας!! Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των κυριών που συμμετέχουν στο forum.Κρίμα...για το μωρό φυσικά...
Τα σχόλια δικά σας!! Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η γνώμη των κυριών που συμμετέχουν στο forum.Πάντως παιδιά νομίζω ότι τα post αυτού του θέματος θα πρέπει να μεταφερθούν στο 'Ο,τι πιο απίστευτο...'. Για κέρδος χώρου αλλά και για να τα έχουμε μαζεμένα (αν και αυτό είναι το πιο απίστευτο που έχω ακούσει).
σωστά...
-
Σαφώς και είναι απαράδεκτο το εν λόγω περιστατικό,αλλά ας κάτσουν και κάποιοι κύριοι να αναπτύξουν το πατρικό τους ένστικτο και να μην κοιτάνε μόνο τη δουλίτσα τους.Τα παιδιά έχουν δύο γονείς,δε μπορούν κάποιοι να αναγκάζουν αποκλειστικά τις γυναίκες να ασχολούνται με τα παιδιά.Δε μεγαλώνουν τα παιδιά με το πάτημα ενός κουμπιού.Πολλές φορές γυναίκες φέρονται υστερικά ή με τρόπο ανήκουστο,σαν αυτόν του παραδείγματος.Αλλά και αυτές θέλουν να μοιράζονται τις ευθύνες του να μεγαλώνεις παιδιά.
-
Åßíáé 12:00 ôï ìåóçìÝñé êáé ðåñéìÝíù ôñüëåõ óôï Ðïëõôå÷íåéï ãéá íá ðáù óðßôé áöïý åðÝëåîá íá áöÞóù ôï áõôïêßíçôï ãéá íá óõìâÜëù óôçí áðïóõìöüñçóç ôïõ êÝíôñïõ.Ðáñáôçñþ óôï öáíÜñé ãõíáßêá ïäçãü íá ðåñéìÝíåé íá áíÜøåé ôï ðñÜóéíï êáé êÜôé ìéêñÜ ðïäáñÜêéá íá öáßíïíôáé áðü ôçí ðïäéÜ ôçò. ËÝù 'êïéôá íá äåéò ðïõ Ý÷åé áãêáëßá ôï ìùñü êáé ïäçãåß !!!! ÌÜëëïí èá èÝëåé áåñüóáêï
ÁíÜâåé ðñÜóéíï êáé ðåñíÜåé áðü ìðñïóôÜ ìïõ ïðüôå Ýêðëçêôïò âëÝðù üôé ôï ìùñü ôï ÈÇËÁÆÅÉ!!!!! êáé ôáõôü÷ñïíá ïäçãåß!!!.
Ôé êëÞóç Üñáãå èá ôçò Ýêïâå ï íïìïèÝôçò??????
Áí åß÷áôå áôý÷õìá ìáæß ôçò ôé èá ëÝãáôå???
Ôá ó÷üëéá äéêÜ óáò!! Ìå åíäéáöÝñåé éäéáßôåñá ç ãíþìç ôùí êõñéþí ðïõ óõììåôÝ÷ïõí óôï forum.Äåí îÝñù ãéá ôéò êõñßåò ôïõ öüñïõì áëëÜ áí ç åí ëüãù êõñßá Þôáí ìÜíá ôïõ ðáéäéïý ìïõ ìÜëëïí ôï ðáéäß èá ìåãÜëùíå ÷ùñßò ìÜíá .....
Áí öõóéêÜ ðñïëÜâáéíå üðùò ðïëý óùóôÜ áíáöÝñèçêå ðéï ðñéí ..... -
Παρατηρώ στο φανάρι γυναίκα οδηγό να περιμένει να ανάψει το πράσινο και κάτι μικρά ποδαράκια να φαίνονται από την ποδιά της. Λέω 'κοιτα να δεις που έχει αγκαλία το μωρό και οδηγεί !!!! Μάλλον θα θέλει αερόσακοΤα ποδαράκια της μητέρας φαίνονταν καθόλου...;
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
το αστείο μεταξύ Κρητικών: έλα μωρέ στις πόσες είσαι; -Στις 5 -Σιγά μωρέ, εγώ έχω 8... [σσ. κλητεύσεις δικαστηρίου!]
!Και εγώ που νόμιζα πως θα έλεγες 5 με 8 κούπες και θα ξενέρωνα τελείως (είναι σωβαρή κατανάλωση αυτή).
Για να σοβαρευτούμε τώρα, δεν οδηγούμε όλοι μεθυσμένοι, μη τρελαθούμε κιόλας. Οπουδήποτε στην χώρα μας κινηθείς σε δρόμους που διαθέτουν η γειτνιάζουν με κέντρα διασκέδασης τα ίδια χάλια βλέπεις.
Απλός εμείς ίσως είμαστε λίγο ποιο γλεντζέδες.
Όσο για τη στοργική Μαμά #@^#^(@#. -
Και καθομαστε σε αλλο τοπικ και συζηταμε για τις κλησεις που τρωμε απο τα κινητα!
Εδω η 'κυρια' αυτη ξεπερασε καθε οριο!!!Παντως στην περιπτωση των τηλεφωνων μεταξυ των αλλων σου παιρνουν και το κινητο!
Εδω τι θα παρουν το παιδι??????Χα χα χα χα! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
!Και εγώ που νόμιζα πως θα έλεγες 5 με 8 κούπες και θα ξενέρωνα τελείως (είναι σωβαρή κατανάλωση αυτή).
Για να σοβαρευτούμε τώρα, δεν οδηγούμε όλοι μεθυσμένοι, μη τρελαθούμε κιόλας. Οπουδήποτε στην χώρα μας κινηθείς σε δρόμους που διαθέτουν η γειτνιάζουν με κέντρα διασκέδασης τα ίδια χάλια βλέπεις.
Απλός εμείς ίσως είμαστε λίγο ποιο γλεντζέδες.
Όσο για τη στοργική Μαμά #@^#^(@#.φίλε Μανώλη, γειά σου και συγνώμη που δεν επικοινώνησα να βρεθούμε, αλλά δεν πήγα καθόλου πέρα από την πόλη του Ρεθύμνου αν και όργωσα πιο πίσω.
πάντως... 5 με 8 κούπες! XA!
στον αποκόρωνα που είμαι, πήγα σε 4 γλέντια. Οι πρισσότεροι φίλοι όταν φεύγαμε ήταν στις 8+ κούπες... και οδηγούσαν. Ξέρω [ασφαλώς θα ξέρεις κι εσύ] τρελλές ιστορίες για μεθυσμένους, με αποκορύφωμα αυτή συγγενή μου που ο ένας πατούσε τα πετάλια κι ο άλλος κρατούσε το τιμόνι στο γυρισμό!
απλά στην Κρήτη και ειδικά στα χωριά που τριγυρίζω εγώ, δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος και το ποτό, ειδικά στα γλέντια του Αυγούστου, κάνει θραύση. Ξέρω άτομο το οποίο έχει οδηγήσει μετά από 30 κάτι κούπες [μέγας αθλητής-κεραστής, με έχει αφήσει νοκ-άουτ πολλάκις]... ας μην το ψάχνουμε καθόλου καλύτερα.
ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ