-
καλησπερα σε ολους,θελω ενα δευτερο αυτοκινητο για οικονομικη μετακινηση
μετα απο τα χιλιαδες ποστ που εχω διαβασει εδω κατεληξα σε δυο αυτοκινητα,τα οποια εχω βρει σαν μεταχειρισμενα κοντα στην περιοχη που μενω,ειναι ενα megane dci 1500 με 90000 χιλιομετρα στα 10,500 και ενα golf tdi 1600 με 140000 στα 12000
με σειρα προτεραιοτητας με εδιαφερει
1)αξιοπιστια
2)οδηγικη συμπεριφορα
3)καταναλωση
δωστε τα φωτα σας γιατι απο βδομαδα θα κλεισω ενα απο τα δυο.. -
μετα απο τα χιλιαδες ποστ που εχω διαβασει εδω κατεληξα σε δυο αυτοκινητα,τα οποια εχω βρει σαν μεταχειρισμενα κοντα στην περιοχη που μενω,ειναι ενα megane dci 1500 με 90000 χιλιομετρα στα 10,500 και ενα golf tdi 1600 με 140000 στα 12000
1)αξιοπιστια
2)οδηγικη συμπεριφορα
3)καταναλωση
1)αξιοπιστια
2)οδηγικη συμπεριφορα
3)καταναλωση
Πανάκριβα. Βρίσκεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα με λιγότερα λεφτά, αλλά βενζινοκίνητα.
Nokia 730 & Tapatalk -
Για το Golf το VR6 είναι καλά τα 12 χιλιάρικα, χτύπα το.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Για το Golf το VR6 είναι καλά τα 12 χιλιάρικα, χτύπα το.το ειχε φιλος μου σαν ατμορφαιρικο και μετα το τουρμπισε,φανταστικος ηχος και σκυλι σαν μοτερ,αλλα επειδη εχω κατι αναλογο,ενα ε36 328 και ενα c200 τα οποια πινουν 10 λιτρα στα 100 χιλ θα προτιμησω το tdi 1600..
-
Σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι θα βρεθεί σοβαρός, νοήμον άνθρωπος που θα δει στην ίδια πρόταση '140.000 χλμ' και '12.000 ευρω' και θα σου πει ότι 'χτύπα το, είναι ευκαιριάρα!'?
-
Πατανε στο οτι ειναι πετρελαιο...
-
Δε πα να ναι και υδρογόνο! Δηλαδή, με τη φθορά και μόνο που θα έχει στο εσωτερικό του μετά από 140.000 χλμ δε γίνεται να ζητάει ο άλλος τόσα λεφτά ...
-
σωστο αυτο που λες, αλλα απο οτι ειδα στις αγγελιες αυτος ειναι ο μεσος ορος
ξεκινανε απο 10,500 ευρο μεχρι 15 χιλιαρικα και με μεσο ορο 100.000 χιλιομετρα
τι να κανουμε οπως λεει ο φιλος πιο πανω μας πατανε στο οτι ειναι πετρελαιο και στο ονομα του γκολφ -
Στα 11-13 χιλιάρικα παίζουν αρκετά diesel της κατηγορίας που ψάχνεις με τα μισά *και πιο κάτω) χιλιόμετρα από το golf. Στην θέση σου θα το έψαχνα περισσότερο. Τώρα αν σώνει και καλά έπρεπε να επιλέξω μεταξύ των 2 συγκεκριμένων αυτοκινήτων που αναφέρεις με τα συγκεκριμένα χιλιόμετρα, θα πήγαινα προς το megane.
-
Τα 12 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο Golf με 140.000 χμ είναι εκτός πραγματικότητας. Το ότι τα ζητάνε υπέρογκα ποσά για αυτό όπως και για πολλά άλλα αυτοκίνητα είτε λόγω ονόματος είτε για το ότι είναι diesel δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι αδιανόητο να δίνει κάποιος αυτά τα ποσά για τέτοια μεταχειρισμένα. Στα ίδια χρήματα βρίσκεις μεταχειρισμένα με 30-40 χιλιάδες χιλιόμετρα και αν ανεβάσεις το budget λίγο παραπάνω βρίσκεις ακόμα και καινούργια diesel μικρομεσαία.
-
Με λίγα παραπάνω παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο. Είναι κοροϊδία τα λεφτά που ζητάνε για μεταχειρισμένα με 100+ χιλ χλμ!!!
http://www.citroen.gr/offres/citroen-c4-diesel/
http://www.hyundai.gr/Configurator/Results/3 -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με λίγα παραπάνω παίρνεις καινούριο αυτοκίνητο. Είναι κοροϊδία τα λεφτά που ζητάνε για μεταχειρισμένα με 100+ χιλ χλμ!!!http://www.citroen.gr/offres/citroen-c4-diesel/
http://www.hyundai.gr/Configurator/Results/3τα εχω δει,για πανω απο 100 ιππους θελει 18χιλιαρικα και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα για δευτερο αυτοκινητο
ειχα βαλει οριο τα 10 χιλιαρικα,αλλα οσα τεστ εχω δει βγαζουν το γκολφ υπερβολικα καλο για την κατηγορια του και ετσι ειπα να το τραβηξω λιγο -
επισης διαβαζω πως το megane στα πολλα χιλιομετρα ανω των 130, βγαζει περιεργους αεροδυναμικους θορυβους,υπαρχει καποιος κατοχος να μας το επιβεβαιωσει?
-
Συγνώμη ρε παιδιά, για το Auris μιλάμε για 1.4? Πλάκα κάνετε ε!
-
ειδα σημερα το γκολφ,τελικα το αφησε στα 11,500 και μπορω να πω οτι το σκεφτομαι μιας και μεσα φαινεται μια χαρα και ας εχει 140.000 χιλ
το μονο που με ανησυχησε ειναι οτι τα σερβις στο βιβλιο ηταν ανα 30.000 χιλ,πιστευω οτι ειναι υπερβολικο να γινεται η αλλαγη λαδιου σε τοσα χιλιομετρα -
Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό ή εισαγωγής και ποιας χρονολογίας? Αν σου αρέσει τόσο πολύ και θέλεις golf προχώρα και κάνε τον σταυρό σου μην σου βγάλει καμιά σοβαρή βλάβη γιατί θα την πληρώσεις ακριβά. Τα 30.000 χλμ για αλλαγή λαδιών είναι πολλά αλλά εξαρτάται και από την χρήση. Λογικά γίνονταν στην εθνική οπότε έτρωγαν μικρότερη ταλαιπωρία από το σταμάτα ξεκίνα των πόλεων. Ίσως ήταν εταιρικό ή leasing οπότε ακολουθούσαν το πρόγραμμα που λέει η vw (κάθε 30.000 χλμ ή κάθε 2 χρόνια).
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό ή εισαγωγής και ποιας χρονολογίας? Αν σου αρέσει τόσο πολύ και θέλεις golf προχώρα και κάνε τον σταυρό σου μην σου βγάλει καμιά σοβαρή βλάβη γιατί θα την πληρώσεις ακριβά. Τα 30.000 χλμ για αλλαγή λαδιών είναι πολλά αλλά εξαρτάται και από την χρήση. Λογικά γίνονταν στην εθνική οπότε έτρωγαν μικρότερη ταλαιπωρία από το σταμάτα ξεκίνα των πόλεων. Ίσως ήταν εταιρικό ή leasing οπότε ακολουθούσαν το πρόγραμμα που λέει η vw (κάθε 30.000 χλμ ή κάθε 2 χρόνια).εισαγωγης ειναι
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5362173/ -
Σίγουρα τότε έχει τα πραγματικά χιλιόμετρα χαχαχα.
ΑΓΟΡΑ ΜΤΧ GOLF VS MEGANE