Apr 2, 2014, 7:25 AM

Εχω αναφέρει αποσπασματικά σε διάφορα threads οτι φεύγoυμε οικογενειακά σύντομα απο Ελλάδα, ως κατάληξη μιας μακράς αναζήτησης εδώ και 1.5-2 περίπου ετών.
Επειδή ολη αυτη την περίοδο εχω κάνει αμέτρητες συζητήσεις με ανθρώπους που ειναι στην ίδια φάση, ευρισκόμενος και απο τις δυο μεριές -αυτου που ψάχνει αλλα και αυτού που ενημερώνει- αποφάσισα να γράψω μερικά σχετικά πράγματα σε ενα blog.
Απο τη μια ισως βοηθήσει καναν άλλο, απο την άλλη θα προσπαθήσω να το κρατήσω σαν ημερολόγιο για μένα τον ίδιο.
Δεν το κατέχω το θέμα του blogging οποτε ειναι πολυ βασική η δομή του , ισως αργότερα να μπορέσω να βάλω και πιο σύνθετες δομές.

Το blog ειναι εδώ: http://kilomeater.wordpress.com/

Για αρχή εχει λίγα πράγματα αλλα οσο βρίσκω χρόνο προσθέτω.
Προς το παρον μπορειτε να δειτε μια περιοχη που εχω συγκεντρώσει links με job openings ποου ισως ενδιαφέρουν
Πιστεύω πιο ενδιαφέρον θα αποκτήσει αφού πάω εξω και αρχίσουμενα ζούμε οικογενειακα στους εκεί ρυθμούς

Στο παρον thread εντός 4tforum θα ριχνω διαφορα σχετικα θεματα που προκυπτουν, και αν προκυψουν αξιολογες πληροφοριες θα τις μεταφερω και εκει να υπαρχουν. Επίσης αν διακρίνω οτι υπάρχει ενδιαφέρον για κάποια περιοχή, θα το μεταφέρω και στο blog και θα το καλύψω οσο μπορώ.
(Φυσικα μπορειτε να κανετε post και στο blog απευθειας αλλα δε νομιζω να ασχοληθει κανεις οποτε μην αισθανεσθε ασχημα που θα το γειωσετε )