-
Καλησπέρα παιδιά,
Πήγα να δω ένα αμάξι σε μια mantra και συγκεκριμένα ένα Corsa 1.2 του 2001. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας στον ασφαλιστή μου ο οποιος διαπίστωσε ότι το αμάξι είχε 5 ατυχήματα (θραύση κρυστάλλων κ.α μικρά) αλλα αυτό που με προβλημάτισε ήταν ένα ατύχημα το 2006, στο οποιο ο ιδιοκτητης του corsa πληρώθηκε 10,000 euro (το αμάξι, καινούριο κόστιζε 11,500 νομίζω).
Το αμάξι το είδα πριν από μερικές μέρες, ήταν σε αριστη κατάσταση εξωτερικά και εσωτερικά φαινόταν πολύ προσεγμένο χωρίς το παραμικρό σημάδι τρακαρίσματος. Στο καπό όλα φαινόντουσαν γνήσια (έχουν τα ταμπελάκια τις opel) και απείραχτα.
Ο ιδιοκτητης της μάντρας είναι 100% σίγουρος ότι το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και μου δίνει εγγύηση και τον λόγο του ότι αυτό ισχύει. Η συγκεκριμένη μάντρα έχει γενικά καλή φήμη και όλα του τα αυτοκίνητα φαίνονται προσεγμένα..
Και οι απορίες μου είναι αυτες... Υπάρχει περίπτωση το αμάξι να έχει πάθει μεγάλη ζημια και να το έχουν φτιάξει από την αρχή? αλλα γιατί δεν δηλώθηκε ολική καταστροφή ? Είναι επικίνδυνο αυτό το αμάξι...?
Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα παιδιά,
Πήγα να δω ένα αμάξι σε μια mantra και συγκεκριμένα ένα Corsa 1.2 του 2001. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας στον ασφαλιστή μου ο οποιος διαπίστωσε ότι το αμάξι είχε 5 ατυχήματα (θραύση κρυστάλλων κ.α μικρά) αλλα αυτό που με προβλημάτισε ήταν ένα ατύχημα το 2006, στο οποιο ο ιδιοκτητης του corsa πληρώθηκε 10,000 euro (το αμάξι, καινούριο κόστιζε 11,500 νομίζω).
Το αμάξι το είδα πριν από μερικές μέρες, ήταν σε αριστη κατάσταση εξωτερικά και εσωτερικά φαινόταν πολύ προσεγμένο χωρίς το παραμικρό σημάδι τρακαρίσματος. Στο καπό όλα φαινόντουσαν γνήσια (έχουν τα ταμπελάκια τις opel) και απείραχτα.
Ο ιδιοκτητης της μάντρας είναι 100% σίγουρος ότι το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και μου δίνει εγγύηση και τον λόγο του ότι αυτό ισχύει. Η συγκεκριμένη μάντρα έχει γενικά καλή φήμη και όλα του τα αυτοκίνητα φαίνονται προσεγμένα..
Και οι απορίες μου είναι αυτες... Υπάρχει περίπτωση το αμάξι να έχει πάθει μεγάλη ζημια και να το έχουν φτιάξει από την αρχή? αλλα γιατί δεν δηλώθηκε ολική καταστροφή ? Είναι επικίνδυνο αυτό το αμάξι...?
Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα παιδιά,
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ένας έμπειρος λαμαρινατζής/ βαφέας μπορεί να σου πει πολύ εύκολα αν είναι τρακαρισμένο ή όχι.
-
Automarin?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Automarin?όχι φίλε μου... μικρο-έμπορος ειναι.. αλλα δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα του..
-
Οκ..
Η αποψη μου ειναι μακρια και αγαπημενα.. ισως να εχει γινει και ολικη βαφη μετα απο κατι τετοιο οποτε γι αυτο σου φαινεται σενιο..
Ενας φανοποιος παντως θα μπορεσει να σου απαντησει αλλα και παλι ειναι ενα αμαξι που υπαρχουν απειρα προς διαθεση οποτε δεν αξιζει το ρισκο. -
Καλα και ολικη να βγει, μπορει ο κατοχος να το πουλησει οπως ειναι αλλα μετα να το επισκευασει ο επομενος και να το βγαλει κανονικα στο δρομο... 10,000 παντως μετα απο 5 χρονια ειναι πολλα, αλλα ισως ειναι κ αποζημιωση για σωματικη βλαβη πχ... Τα ταμπελακια με τον αριθμο πλαισιου τα ελεγξες, φαινονται απειραχτα?? Οπως και να'χει υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...
-
Εμενα το δικό μου το έβγαζε Ασφαλιστης 2 φορές τρακαρισμένο πίσω και μια εμπρός ... Και φαντάσου ότι δεν το είχα τρακάρει ποτε.
Με εκνευρισε τόσο ο Ασφαλιστης του που του είπα να τα δώσει εγγράφως στον πελάτη του για να τον κυνηγήσω μετά ..Φιλε μου σε ενα συνεργείο που εμπιστεύεσαι να το πας και θα σου πούνε
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Καλα και ολικη να βγει, μπορει ο κατοχος να το πουλησει οπως ειναι αλλα μετα να το επισκευασει ο επομενος και να το βγαλει κανονικα στο δρομο... 10,000 παντως μετα απο 5 χρονια ειναι πολλα, αλλα ισως ειναι κ αποζημιωση για σωματικη βλαβη πχ... Τα ταμπελακια με τον αριθμο πλαισιου τα ελεγξες, φαινονται απειραχτα?? Οπως και να'χει υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...Παίζεται μπινια για να γίνει αυτό που λες Θυμιο, και αν δεν έχεις άκρες δε το κάνεις εύκολα.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω σε μια λογική τιμή, για αυτόν τον λόγο επέμενα σε αυτό. Αλλα και εμενα περίεργο μου φάνηκε το '10,000' ...περνάει απτό νου μου ότι έχει κάνει κάποια μπινιά η έχει αποζημιωθεί για σωματική βλάβη.. Τα ταμπελάκια πάντως φαίνονται 100% απείραχτα.. μέχρι και στο καπό από κάτω έχει την εργοστασιακή σφραγίδα.. Σίγουρα θα το πάω πάντως σε έναν φανοποιό για να είμαι σίγουρος
Eliaskat, πως γίνεται αυτό? μήπως χρησιμοποίησαν το όνομα σου για να αποζημιωθεί κάποιος τρίτος? Η μήπως το είχε τρακάρει ο προηγούμενος ιδιοκτητης (Αν υπήρχε). Ύποπτο μου ακούγεται... Γιατί αυτοί χτυπάνε τον αριθμό κυκλοφορίας στο σύστημα τους και τους εμφανίζει αναλυτικά το ιστορικό του αυτοκινητου
-
Παίζει και να έγινε λάθος όπως στην περίπτωση του Eliaskat αλλά μπορεί και όχι. Ένα ρεπορτάζ δεν υπήρχε με μια γαλάζια 156 η οποία είχε βγει ολική και έπειτα η ασφαλιστική την έκανε σαν καινούργια πουλώντας την ''ατρακάριστη''??
-
Όχι φιλε μου ήμουν πρώτος ιδιοκτήτης . Δεν ξέρω τι μ@κιες του έλεγε και που τις είδε πάντως
-
α) εχει γινει λαθος
β) το αμαξι με πινακιδες/αριθμο πλαισιου 'ταδε' ειχε γινει μπιλιες, ειχε πληρωθει ο ιδιοκτητης του τα 10κ, και το αμαξι που κοιτας ΤΩΡΑ εχει τα νουμερα (πινακιδας ή πλαισιου) του ταδε αλλα δεν ειναι αυτο...ΤΟΣΕΣ και τοσες αγγελιες στο car.gr οπου 'πωλουνται' χαρτια/νουμερα/πινακιδες αλλα οχι αμαξι...
-
Κατ' αρχην ειναι Corsa. Αν γνωρίζεις τα Opel και ειδικά τα Corsa είναι από τα πλέον αναξιόπιστα, οπότε μόνον για αυτό, μακριά. Επίσης μακριά από περίεργες καταστάσεις. Εκτός και αν στο χαρίζουν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) Έχει γίνει λάθος
β) το αμαξι με πινακιδες/αριθμο πλαισιου 'ταδε' ειχε γινει μπιλιες, ειχε πληρωθει ο ιδιοκτητης του τα 10κ, και το αμαξι που κοιτας ΤΩΡΑ εχει τα νουμερα (πινακιδας ή πλαισιου) του ταδε αλλα δεν ειναι αυτο...ΤΟΣΕΣ και τοσες αγγελιες στο car.gr οπου 'πωλουνται' χαρτια/νουμερα/πινακιδες αλλα οχι αμαξι...
Κατ' αρχην ειναι Corsa. Αν γνωρίζεις τα Opel και ειδικά τα Corsa είναι από τα πλέον αναξιόπιστα, οπότε μόνον για αυτό, μακριά. Επίσης μακριά από περίεργες καταστάσεις. Εκτός και αν στο χαρίζουν...μπα ούτε πάλι γιατί να μπλέξει ή με συνεργεία ή με διάφορες 'περίεργες καταστάσεις'
Οπως και να'χει υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...
Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω σε μια λογική τιμή, για αυτόν τον λόγο επέμενα σε αυτό.
Τι είναι αυτό που έχει το συγκεκριμένο και δεν έχει κάποιο άλλο;
Πάντως μου κάνει εντύπωση που ο έμπορος εγγυάται ότι δεν είναι τρακαρισμένο. 12 ετών αμάξι είναι που ξέρει τι έχει γίνει; εκτός και αν είναι δικό του, ή κάποιου συγγενή του.
-
Ή ο εμπορος γνωριζει πολυ καλα ποιο ειναι αυτο το αμαξι που σου παρουσιαζει και απο 'που' προηλθε...
-
Μην ασχοληθείς άλλο φίλε μου...δεν αξίζει!Και σε δικό σου άνθρωπο-φαναρτζή να πάς και να το βρεί οκ,σίγουρα κάτι άλλο θα 'παίζει'!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ή ο εμπορος γνωριζει πολυ καλα ποιο ειναι αυτο το αμαξι που σου παρουσιαζει και απο 'που' προηλθε...Το αμάξι μπορεί να είναι 100% ατρακάριστο,οι πινακίδες πάλι μπορεί να έχουν τρακαριστεί
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) εχει γινει λαθος
αυτο ειπα.
Αμάξι σε άριστη κατάσταση.. με περίεργο ασφαλιστικό ιστορικό