Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Δεν 'χαλιέμαι' καθόλου, συζήτηση θέλω να γίνει. Φαίνεται όμως ότι οι Αλφάκηδες 'χαλιόσαστε' αρκούντως.
Φίλε μου είσαι πολύ μα πολύ λάθος!!! Μήπως το σκυλομετάνιωσες που πήρες το Κλειώ και βγάζεις τώρα τα απωθημένα σου;
Ο πραγματικός Αλφίστα δεν χαλιέται ποτέ! Πως λέει το γηπεδικό άσμα φερ' ειπείν 'δεν ξενερώνουμε ποτέ'. Μια απ' τα ίδια...
Το έχω ξαναπεί...Η Άλφα Ρομέο είναι σαν τη γκόμενα. Σου κάνει νάζια, σου δημιουργεί προβλήματα, σε πονοκεφαλιάζει αλλά εσένα σ' αρέσει. Καλή η κυρία σύζυγος η οποία μαγειρεύει υπέροχα, σκουπίζει, σιδερώνει, πλένει και δε σε πονοκεφαλιάζει ποτέ, αλλά σε ξενερώνει πως να το κάνουμε...
Για φαντάσου όμως τώρα να έχεις για σύζυγο μια η οποία και δε σε ανεβάζει και τις δουλειές δεν κάνει αλλά σε ξενερώνει κιόλας (βλέπε Audi...). Δράμα ε;
Νομίζω φίλε AlfaRomeo εσύ είσαι λάθος: Τη γκόμενα που σου κάνει συνέχεια νάζια ξεσκίζεσαι να τη ρίξεις, αλλά μετά τη βαριέσαι γρήγορα. Γιατί στην καθημερινή σου ζωή, θέλεις και να 'καθαρίζει' και να 'σιδερώνει' και να μη σε 'πρίζει' με τα νάζια της.
Για να έρθουμε στο θέμα μας, το αμάξι θες να σε 'φτιάχνει', αλλά θες και να παίρνει μπροστά κάθε μέρα, βρέξει/χιονίσει για να σε πάει στη δουλειά.
Και σε αυτόν τον τομέα, ακόμη και το Κλιό μου τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από την Alfa!!
Παρεπιπτόντως, δεν είμαι δυσαρεστημένος από το Κλιό μου, ούτε βγάζω αποθημένα, συζήτηση θέλω να κάνω.