-
Δεν θα φαίνεται εύκολα μια τυχόν βρωμιά με το γκρί; Εγώ που το τσεκαρα στο σάιτ της Toyotaτο γκρί, με το που το είδα με πόνεσαν τα μάτια μου.
-
Eίχα σε 147 δίχρωμο εσωτερικό με μπεζ αλκαντάρα (μισό-μισο μαύρο/μπεζ το ταμπλώ και τα καθίσματα μπεζ). Από τα πιο ωραία εσωτερικά! Το καλοκαίρι (3-4 μήνες) που λερωνόταν πιο εύκολα είχα βρει μπεζ καλύμματα κι όλα ο.κ.
Της Corolla όπως λέει ο Φάνης κι απ'ότι είδα και στον διαμορφωτή, δεν είναι σε όλη την επιφάνεια των καθισμάτων οπότε ακόμη πιο δύσκολα θα λερώνεται. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχει ανοιχτόχρωμη εκδoχή εσωτ. και στην style,αλλά μόνο στις active.Συνήθως το ανοιχτόχρωμο εσωτ. είναι στις πιο κυριλέ εκδόσεις.
Από εξωτερικά χρώματα συμφωνώ κι εγώ πιο ωραία το χάλκινο,μπλε jeans,κόκκινο, αλλά κι ένα σαν ματ γκρι που έχει δεν είναι άσχημο. Επίσης και κάτι κόκκινα καπάκια καθρεπτών και γραμμές για πλάι στις πόρτες και μπροστά προφυλακτήρα ωραίες φαίνονται στα ανοιχτά χρώματα.Το θέμα είναι αν είναι εύκολο να τις τοποθετήσεις εσύ ή κάποιος έμπιστος μάστορας,γιατί απ'αυτά που γράφετε κάποιοι, τα μαστόρια ορισμένων αντιπροσωπειών φαίνονται για πολύ 'κατσαπλιάδες'...
-
Αξιώθηκα σήμερα και πήγα στην δανέζικη αντιπροσωπεία και είδα από κοντά το ΗΒ. Μόνο ένα έχουν στην έκθεση, και ούτε λόγος για test drive! Το Touring Sports πουλάει σαν τρελό όμως. Είδες αν δεν έχεις ανάγκη να βρίσκεις πάρκινγκ, γιατί να στριμώχνεσαι.
Όντως πιο μαζεμένο πίσω. Με τη γυναίκα και τη θέση του μωρού μια χαρά χωρέσαμε, όμως αν μπει και δεύτερο παιδικό κάθισμα αρχίζουν οι εκπτώσεις (πχ πίσω από εμένα δε χωράει θέση που να κοιτάει ανάποδα). Εγώ 178 η σύζυγος 172 με λεπτές κοψιές, μας άρεσε πολύ η φάση μπροστά, και η σύζυγος χωράει και πίσω για ταξίδι, φτάνει να σηκώσω λίγο το κάθισμα του οδηγού.
Το πορτπαγκάζ ικανοποιητικό, το καρότσι-τανκς χωράει. Καταλήγω ότι για τριμελή οικογένεια είναι σούπερ, τετραμελής με μωρά θα υπάρχουν ζόρια αλλά αν έχεις μόνο ένα αυτοκίνητο που κινείται αρκετά και στην πόλη... θα το παλέψεις.
Το πορτπαγκάζ του ΗΒ σε τι κουλό σημείο έχει το χερούλι! Θα πάει κανένας επισκέπτης στο λογοτυπο και θα αρχίζει να ζουλάει την κάμερα... Το ΤΣ πολύ πιο λογικό και εύχρηστο.
Το μπλε τζιν χρώμα τέλειο. Το γαλάζιο του CH-R πιο ωραίο αλλά τι να κάνεις. Φεύγει παραγγελία εντός επόμενων ωρών.
Δοκίμασα και το CH-R σε μια βόλτα. Δε μου άρεσε καθόλου ούτε μέσα ούτε οδηγική συμπεριφορά και αίσθηση οδήγησης. Ευτυχώς για να μη μπλέκω. Παρόλο που έχει πιο τετράγωνο πορτπαγκάζ.
-
Εγώ πριν κανένα μήνα περίπου(λίγο λιγότερο) έδωσα παραγγελία για ένα Corolla hybrid active plus αλλά την αναβαθμισμένη με 17αρα ζάντα αισθητήρες βροχής και εσωτερικό φθορισμό το μόνο που ήθελα είναι φιμέ για τον ήλιο και μόνο όχι για την εμφάνιση....πήρα δώρο συναγερμό και διαβάζοντας εδώ πήρα σήμερα να τον ακυρώσω και αντι για συναγερμό να μ βάλουν δάπεδο στο πορτμπαγκάζ και πλαστικά πατάκια μπρος πίσω τελικά μ είπαν ότι θα μ τα κάνουν και αυτά δώρο και το συναγερμό...όποτε το άφησα έτσι ελπίζω να μην μου το κάνουν κουδούνιστρα για ένα συναγερμό...επίσης το περιμένω 6 Αυγούστου ελπίζω να μην με καθυστερήσουν και μα έρθει στην ώρα τ
-
Θα σου πρότεινα (καθαρά προσωπική άποψη) να μν βάλεις συναγερμό (πιο πολλά προβλήματα προκαλεί παρά προσφέρει κάτι) και να σου βάλουν φυμέ αντί αυτού.
-
Το σκέφτομαι και εγώ για να μην μ ανοίξουν το ταμπλό αλλά τόσα χρόνια π πάει ο πατέρας μ στο συγκεκριμένο δεν είχε κανένα παράπονο και είναι πολύ μυστήριος....
-
ΟΚ τότε! Σε ποιον έμπορο? Έτσι για να ξέρουμε, εαν είναι όντως καλό το συνεργέιο του.
-
Κι εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο πολλούς να δω αν θα βρώ κάτι πριν από Νοέμβριο. Ολοι δίνουν τα 700 της Toyota και άντε κανένα 300άρι έξτρα = συναγερμός, κάλυμμα αποσκευών, μπουλόνια ασφαλείας κλπ. Για συναγερμό μου είπαν εγκεκριμένο που μπαίνει χωρίς να κοπούν καλώδια, απευθείας με φύσα. Αλλά ναι πρέπει να περαστουν ραντάρ στην καμπίνα. Η Active Plus παίζει πολύ, πιο κάτω τίποτα.
Για αυτό που λες Νικήτα για την 'αναβαθμισμένη' Active Plus: ένας πωλητής ήταν σίγουρος οτι έχει 16άρες ζάντες, και ήταν σίγουρος ότι για 17άρες πρέπει να πας στην Style. Ίσως πριν από λίγους μήνες τα μοντέλα να ήταν διαφορετικά και κάτι να άλλαξε; Δε θέλω 17άρα ζάντα με τίποτα (πεζοδρόμια πάρκινγκ κέντρο Αθήνας, ένα δράμα, και η 16άρα ακουμπάει).
-
Τον είδα σήμερα τον 'ατμοσφαιρικό μπλε φωτισμό' στην έκθεση. Μια μπούρδα είναι, βλέπεις ένα αμυδρό μπλε στις ποτηροθήκες και σε διάφορα αλλα σημεία. Σίγουρα όμως δε θα ενοχλεί το βράδυ, μιλάμε για παρα παρα πολύ αχνό.
-
Με μεμβράνη δε θα είναι τα φιμέ; Τι αξία έχει να τα παρεις δώρο από να τα παραγγείλεις σε εξειδικευμένο και να παρεις την ποιότητα που θέλεις και μάλλον καλύτερη εγκατάσταση;
-
Καλησπέρα ο παπαδιαμαντιου είναι η Αντιπροσωπεία...για τα φιμέ θα τα πάρω από έξω από έναν στο νέο Ηράκλειο π έχει καλό όνομα....επίσης για τς 17 αρες τα μοντελ 21 έχουν σίγουρα 17αρες τουλάχιστον αυτό πήρα εγώ.....εμένα μ αρέσουν οι 17αρες πολύ βέβαια έχω κλειστο παρκιν και όταν οδήγησα με 17αρες το συγκεκριμένο αμάξι δεν παρατήρησα διαφορα στην άνεση....αλλά σέβομαι φυσικά και την άποψη σ που θεωρεί την 16αρα πιο πρακτική και καλύτερη επιλογή....
-
Για αυτό που λες Νικήτα για την 'αναβαθμισμένη' Active Plus: ένας πωλητής ήταν σίγουρος οτι έχει 16άρες ζάντες, και ήταν σίγουρος ότι για 17άρες πρέπει να πας στην Style. Ίσως πριν από λίγους μήνες τα μοντέλα να ήταν διαφορετικά και κάτι να άλλαξε; Δε θέλω 17άρα ζάντα με τίποτα (πεζοδρόμια πάρκινγκ κέντρο Αθήνας, ένα δράμα, και η 16άρα ακουμπάει).
Ο πωλητής μπερδεύτηκε, κάτι δεν έχει διαβάσει σωστά! Η Active Plus μέχρι τα αυτοκίνητα του Ιουλίου (ίσως και Αυγούστου), δηλαδή για παραγγελίες μέχρι και Απρίλιο, έρχεται με 16αρες. Από εκεί και έπειτα, μπήκαν 17αρες, ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης και αισθητήρες βροχής και τσίμπησε και €1.000 η τιμή. Δηλαδή εαν παραγγείλεις σήμερα θα πάρεις την 'αναβαθμισμένη' Active Plus, φαίνεται άλλωστε και στο site της Toyota.
Καλησπέρα ο παπαδιαμαντιου είναι η Αντιπροσωπεία...
Ευχαριστώ! Και εμένα μου άφησε καλές αντυπώσεις ο συκγκεριμένος (ως έμπορος, συνεργειο δεν ξέρω).
-
Στην Active plus έχει αισθητήρες βροχής,αναδιπλ.ηλεκτρ.καθρέπτες,προβολείς ομίχλης,τις 17' ζάντες και τον εσωτ.ατμοσφ.φωτισμό ως επιπλέον της Αctive. Δεν έχει ηλεκτροχρωματικό εσωτ. καθρέπτη,είναι χειροκίνητος για ρύθμιση μερας-νύχτας.Ο ηλεκτροχρωματικός είναι στη Style (μαζί με τα Βi-Led).
Toυλάχιστον έτσι γράφει στη διαμόρφωση.
-
Έχει δίκιο, μπερδεύτηκα, γιατί θυμόμουν 3 διαφορές της 'νέας' με την προηγούμενη Active Plus. Οι ζάντες και ο αισθητήρας βροχής είναι τα 2, το 3 είναι η ασύρματη φόρτιση και όχι ο καθρέπτης. Τα υπόλοιπα είναι ίδια μεταξύ των 2 εκδόσεων. Για όποιον θέλει τις 17αρες, συμφέρει η 'νέα', για όποιον δεν τις θέλει (όπως εγώ π.χ.) δεν αξίζει.
-
Τα μοντέλα Αυγούστου έρχονται με την αναβαθμισμένη active plus από ότι μ είπε ο παπαδιαμαντιου....για να γίνω συγκεκριμένος μ είπε ότι έχω ένα μαύρο ετοιμοπαράδοτο με 16αρες active plus αλλιώς πάμε για Αύγουστο με την αναβαθμισμένη έκδοση...εγώ επέλεξα τον Αύγουστο και την αναβαθμισμένη έκδοση....ελπιΖω να μην έκανε λάθος και με πάρει τον Αύγουστο και μ πει θα πρέπει να περιμένεις ένα μήνα για την αναβαθμισμένη active plus
-
Ναι Αύγουστο λογικά θα πάρεις την αναβαθμισμένη Active Plus.
Με τον Γιάννη μίλησες στον Παπαδαμαντίου?
-
Έφυγε παραγγελία και από μένα. Βρήκα την προήγουμενη active plus, 16αρα ζάντα, χωρίς αισθητήρα βροχής. Με εκπτωσούλα κιόλας λόγω προηγούμενης έκδοσης. Δυστυχώς άσπρο αλλά τι να κάνεις, θα έρθει γρήγορα, ίσως και πριν τον Αύγουστο. Κλειδωμένο θα μείνει στην αποθήκη μέχρι να έρθω βέβαια!
-
Αυτές οι 17αρες όμως εξωτερικά το ομορφαίνουν πάρα πολύ το αμάξι..Ο λόγος που σκεφτόμουν την style αντί της active plus..
-
Ισχύει ότι είναι πιο όμορφο με 17αρα. Από μέσα όμως πιο άνετο Εξαρτάται τα γούστα του καθένα!
-
ANTE ΠΑΙΔΙΑ, με το καλό να τα πάρετε όλοι.Θα χαρείτε οδήγηση.
Προχθές πήγα Θεσσαλονίκη Κατερίνη με 120-130-130+. Όταν έφθασα πίσω στο σπίτι η κατανάλωση ήταν 4,7 λίτρα στα 100χλμ....!!! Δεν είναι καλά..?? Μόνο Εθνική οδό.Και ναι ο θόρυβος επικεντρωνόταν περισσότερο στα ελαστικά,το καταλάβαινα ,διότι είχε και κομμάτια με εξαιρετική άσφαλτο.Αυτή τη φορά έδωσα περισσότερη προσοχή....Δεν αξίζει όμως να ξοδέψει κάποιος 250 ευρώ και να πετάξει καινούργια λάστιχα για να μειώσει τον θόρυβο,πόση να είναι η διαφορά..??
Toyota Corolla 2019