Μιας γειτόνισσας της τράκαραν το Golf II 1.6 και η επισκευή κόστισε 4.000 ευρώ (περισσότερα από την αξία του ως μτχ)
Η ασφαλιστική του άλλου (Γαλαξίας ) της έδινε μόνο μέχρι 2.000 ευρώ και τελικά πήγε δικαστήριο, όταν την πετύχω θα σας ενημερώσω για την έκβαση της υπόθεσης νομίζω ενδιαφέρει πολλούς....
billlllll
@billlllll
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ
Best posts made by billlllll
-
RE: Ολική Καταστροφή - Αποζημίωση
Latest posts made by billlllll
-
RE: Φωτοβολταϊκα στην ταρατσα
Η αναμενόμενη και σωστή κατά την άποψή μου αναπροσαρμογή αφορά μόνο τις νέες συμβάσεις. Όσοι είτε έχουν υπογράψει συμβάσεις συμψηφισμού για το ειδικό πρόγραμμα στεγών είτε έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο στον ΔΕΣΜΙΕ για τις υπόλοιπες περιπτώσεις **δεν **επηρεάζονται από τις μειώσεις.
-
RE: Nox Sensor Golf V 1.6 FSi
Τα ίδια και στο golf 1.6 fsi της οικογένειας. Τον αλλάξαμε στην αντιπροσωπεία...
edit: Στο αυτοκίνητο μπαίνει μόνο 100άρα
-
Και το ρωτάς;
Όποιος ενδιαφέρεται για εγκατάσταση καλό είναι να αφιερώσει λίγο χρόνο να ενημερωθεί επίσημα, γιατί όπως ανέφερε και ο Κάβουρας δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ανακρίβειες (στην καλύτερη περίπτωση) αναφέρονται από τους διάφορους εγκαταστάτες. Τουλάχιστον σε νομικό-διαδικαστικό επίπεδο, γιατί αν μπούμε σε θέματα προέλευσης εξοπλισμού, αποδόσεων κτλ γίνεται της κακομοίρας.
-
O πιο πλήρης οδηγός για νομοθεσία - διαδικασίες - πληροφορίες είναι κατά τη γνώμη μου στον Σύνδεσμο Εταιρειών Φωτοβολταϊκών
-ΕΔΩ-. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν συνδέσεις στη ΔΕΗ τα φωτοβολταϊκά σου, γίνεται (από τη ΔΕΗ) κάποιος έλεγχος στην εγκατάσταση;O έλεγχος γίνεται κυρίως στην σωστή λειτουργία του Inverter και στους χρόνους διακοπής και επανασύνδεσης όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ. Αυτός γίνεται προς αποφυγή του φαινομένου της 'νησιδοποίησης' που συμβαίνει όταν ενώ έχει διακόψει την ηλεκτροδότηση η ΔΕΗ εσύ να συνεχίζεις να εγχέεις ρεύμα με κίνδυνο ατυχημάτων κτλ.
Κατά τη σύνδεση ξαναελέγχουν πως υπάρχει εγκατεστημένος ηλιακός, ενώ δεν ασχολούνται (τουλάχιστον σε όσες συνδέσεις ήμουν παρών) με το ηλεκτρολογικό μέρος της εγκατάστασης, εκτός από τη διατομή του παροχικού που καταφθάνει στον νέο μετρητή. -
RE: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 4Χ4 Κ.Α.
Καλησπέρα σε όλους!
Έχουμε ένα hilux '09 3.0TD Special Edition με 265/65 R17 (μαμίσιες) και κάποιο λάστιχο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή M+S ( 80-20 αν δεν κάνω λάθος)
Το αυτοκίνητο είναι στα Γιάννενα (πολλή βροχή) και συχνά πυκνά ανεβαίνει σε χιονοδρομικά και χωματόδρομους.
Σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο σετ λάστιχα για το χειμώνα γιατί αυτά που έχει τώρα, αν και φρέσκα, έχουν θέμα στο χιόνι, ενώ και στο βρεγμένο αρκετές φορές έχουν τρομάξει τον πατέρα μου που το χρησιμοποιεί συχνά.Να κοιτάξω προς Michelin Alpin
ή
Michelin Latitude Cross που διάβασα κι εδώ πως τα πάνε αρκετά καλά στο χιόνι-βρεγμένο;Αργότερα θα κοιτάξω και θα ενημερώσω ακριβώς τι λάστιχα έχει τώρα.
Κοίταγα και για 15άρες με λεπτότερο πέλμα, αλλά δεν βρήκα διάσταση που να ταιριάζει σε ολική διάμετρο με το μαμά 265/65 R17
Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
-
RE: Mazda MX-5
Έχουν DSC και κάποια ελληνικά 1.8 NC, αυτά που ήταν η έκδοση 'SVP' που κυκλοφόρησε το 2007 . Το ξέρω από πρώτο χέρι
Εντύπωση μου κάνει αυτό που λες πάντως ειδικά για το βρεγμένο. Το αυτοκίνητο στο βρεγμένο με το dsc μισοαπενεργοποιημένο πάντως κάνει τα κλασικά 'χαζά' του ανοιχτου διαφορικού, θα δοκιμάσω και με τελείως απενεργοποιημένο. Με έβαλες σε σκέψεις πάντως αφού είδατε τέτοια διαφορά στην βρεγμένη πίστα.
-
RE: ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ > Αντε πάλι
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Στο Πολυτεχνείο πάντως τα σαμαράκια είναι σε γενικές γραμμές καλοσχεδιασμένα
Ναι αλλά και αυτά πονάνε
Περνας με 10-20 χλμ δεν ειναι τπτ
Εμένα πάλι μου φαίνονται ζόρικα...
-
RE: ΠΑΛΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ;
Δεν θυμάμαι να σου πω μέχρι πόσο φορτίο αντέχει το 4χ4 hilux και δεν έχω και κοντά μου το owners manual για να σου απαντήσω με βεβαιότητα. Η αλήθεια είναι πως το δικό μας έχει κουβαλήσει τα πάντα, ξύλα, μάρμαρα, πλακάκια, σίδερα και ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Για μένα αφού ψάχνεις μεταχειρισμένο και αρκετά παλιό να κοιτάξεις μόνο για diesel εκτός αν πετύχεις περίπτωση βενζίνης που γνωρίζεις πραγματικά τι έχει περάσει. Τα diesel αυτής της γενιάς είναι πιο ανθεκτικά και βγάζουν πολλά περισσότερα χλμ, κατά μέσο όρο πάντα, από τα αντίστοιχα βενζίνης.
-
RE: Ερώτηση για σχολή οδηγών
Kαλησπέρα σε όλους.
Έφτασε η ώρα η μικρή μου αδερφή θα βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Έχει να προτείνει κανείς κάποιον με αξιοπρεπή σχολή οδηγών στην περιοχή του Ζωγράφου να την στείλω για μαθήματα;
Άμα ακούσω για λάδια και λοιπά θα πέσει
Ξέρει να οδηγεί ήδη καλούτσικα και ξεκινάει στις ανηφόρες χωρίς χειρόφρενο
edit: στείλτε pm!