Πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου 2-3 πράγματα, μιας και μιλάμε για Renault. Το πόσο ζημιάρικο θα αποδειχτεί και όταν θα χρειαστείς ανταλλακτικά και πάς να τα ψωνίσεις, θα διαπιστώσεις οτι δεν υπάρχουν πουθενά (γιατί φρόντισε η Renault για αυτό). Ωραιο εσωτερικά και εξωτερικά φυσικά, όταν όμως θα αρχίσουν να διαλύονται τα πλαστικά του ή να βγάζουν βλάβες τα ηλεκτρονικά του, τότε θα διαπιστώσεις τι ακριβώς έκανες. Αφήστε το να κυκλοφορήσει μερικά χρόνια κι αν επιβιώσει, τα ξαναλέμε...
Best posts made by jlian
-
RE: Νέο -ηλεκτρικό- Renault Megane 2022
Latest posts made by jlian
-
RE: Mazda CX-30
@ilias-a said in Mazda CX-30:
@groover1972 said in Mazda CX-30:
Κληρονόμησα μια γρατζουνιά σήμερα π μάλλον φαίνεται κακόβουλη ενέργεια από κλειδιά... Έχετε κανένα γνωστό μαστορι π να αναλαμβανει τοπικά τέτοιες δουλειές χωρίς να βάφει όλη την περιοχή?
Έχω μια διπλή κλειδιά σε όλη την πόρτα οριζόντια. Κουράστηκα να λέω ότι μεταξύ μας κυκλοφορούν υπάνθρωποι.
Βρήκα στη Λ. Λαμπράκη έναν αλλά δεν έχω προλάβει να πάω.
Όσους ρώτησα πάντως μου είπαν άστο για το "μάτι"... Τι να πω.
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TM4pt7AwyDU0YLRSNagwNEk0TEoyMDO0TDQztky2tDKoSDJJSTQ0STNKTjUzsTBJNfTiK8lIVUhJzStRSE_Ny0wFAKLQFB8&q=the+dent+genie&rlz=1C1AVFC_enGR1022GR1022&oq=the+dent+ge&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqDQgBEC4YrwEYxwEYgAQyCggAEAAY4wIYgAQyDQgBEC4YrwEYxwEYgAQyBggCEEUYOdIBCTEwMTUwajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Πολυ καλη δουλεια, απο τα πρωτα που ανοιξαν, δεν ειναι οικονομικος ομως.Εξαιρετικός ο συγκεκριμένος, του έχω παει 3-4 (διαφορετικά) αυτοκίνητα. Αλλά απ' όσο γνωρίζω, κάνει επισκευές PDR, όχι τοπικές βαφές.
-
RE: Πότε θεωρείται ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο;
@driver-m said in Πότε θεωρείται ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο;:
E αναξιοπιστο θεωρειται οταν εμφανιζει σοβαρες βλαβες που δεν οφειλονται σε αμελεια συντηρησης κι ακομα χειροτερα αν σε αφηνει και στο δρομο απο σοβαρες βλαβες.
RenaultΈχουν περάσει 4 Renault από τα χέρια μου, τα τελευταία 30 χρόνια. Μπορεί να βγάλουν διάφορα προβλήματα (κυρίως σε ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά και ποιότητας υλικών καμπίνας), δεν θα "σε αφήσουν ποτέ στο δρόμο από σοβαρές βλάβες". Εκείνα τα περιστατικά των πολλαπλασιαστών του Megane και κάποιων σαζμάν, είναι πολύ λίγα/μικρά για να χαρακτηρίσουν όλη τη φίρμα. Απόδειξη το πόσο πουλάνε στην ΕΕ. Το τι γίνεται Ελλάδα είναι ένα θέμα για προβληματισμό, πχ το Clio στην δυτική Ευρώπη έρχεται από το εργοστάσιο της Ρενό στη Σλοβενία, εδώ έρχονται σχεδόν όλα από Τουρκία
-
RE: Νέο -ηλεκτρικό- Renault Megane 2022
Πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου 2-3 πράγματα, μιας και μιλάμε για Renault. Το πόσο ζημιάρικο θα αποδειχτεί και όταν θα χρειαστείς ανταλλακτικά και πάς να τα ψωνίσεις, θα διαπιστώσεις οτι δεν υπάρχουν πουθενά (γιατί φρόντισε η Renault για αυτό). Ωραιο εσωτερικά και εξωτερικά φυσικά, όταν όμως θα αρχίσουν να διαλύονται τα πλαστικά του ή να βγάζουν βλάβες τα ηλεκτρονικά του, τότε θα διαπιστώσεις τι ακριβώς έκανες. Αφήστε το να κυκλοφορήσει μερικά χρόνια κι αν επιβιώσει, τα ξαναλέμε...
-
Ζητείται ηλεκρολόγος...
Κανένα καλό ηλεκτρόλογο για ένα πρόβλημα σε καλωδίωση Renault, έχει να προτείνει κάποιος; Σε π.μ αν θέλετε
-
RE: FORD FORUM
Για αυτά τα δυο τι λένε οι ειδικοί;
https://www.car.gr/14536729-ford-fiesta ... utobesikos
-
Τα χλμ μάλλον είναι πραγματικά, γιατί λένε πως είναι εταιρικό δικό τους. Θα δω και τα βιβλία τους φυσικά. Σημεία που πρέπει να σταθώ; Από τιμή καλό είναι;
-
Συνάδελφοι, μια γνώμη στα γρήγορα. Φίλος ενδιαφέρεται για κάτι σαν κι αυτό:
https://www.sfakianakis-epiloges.gr/use ... 00cc-40905
δεν το έχω δει ακόμα. Μερικές γνώμες για αυτό ή τι πρέπει να προσέξω;
-
RE: Απεγκλωβισμος απο το αυτοκινητο!
Ναι.. ας παει να τους κανει καλα ο Ιαβερης τιυς καραγκιοζηδες με τα μουφοξενον. Πριν κατι μηνες παραλιγο να παω φυλακη με εναν τετοιον. Με στραβωνε για 2 χλμ ενας τρομπας στη διπλανη λωριδα και μολις του εκανα μια ευγενικη παρατηρηση σε φαναρι εγινε συμπλοκη. Περιτο να σου πω πως επρεπε να εισαι ο Γκαντι για να μην αρπαχτεις με αυτα που ελεγε. Θα σε βρω και θα πεθανεις και κατι τετοια. Μαθηματα διαλογισμου και γιογκα πρεπει να κανει ο Ιαβερης...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
-
RE: Renault Clio IV
Ο χρήστης elias74gr έγραψε:
τι συναγερμό προτείνετε για το clio;δεν ήθελα να τοποθετήσω αυτόν που βάζει η αντιπροσωπεία γιατί θέλω να ξέρω τον μάστορα που θα τον τοποθετήσει και επίσης απότι έχω διαβάσει δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Εναν απλο Viper/Clifford canbus με χειριστηριο την καρτα της Ρενο. Προτιμησε εξουσιοδοτημενους στην Ελλαδα, γιατι τα πλαστικα της καμπινας της Ρενο θελουν εμπειρια για να μη γινει ζημια. Οι 2-3 που υπαρχουν Αθηνα κανουν καλη δουλεια.
-
RE: Renault Megane III
Inertia, ολοι εμεις που παραπονουμαστε, μαλλον πηραμε Friday car. Δεν εξηγεται διαφορετικα. Αστο καλυτερα με την Ισπανια. Στο κεφαλαιο Renault εχει θεμα.