Σοκ το αμάξι, παραπάνω απο απλά ευχαριστημένος. Όπως ξαναέγραψα μάλλον έχει να κάνει και με το γεγονός οτι έρχομαι απο αυτοκίνητο 20ετίας, αλλά έχω μείνει χαζός.
Έχω κάνει γύρω στα 200χλμ σε διάφορες συνθήκες, αυτοκινητόδρομο, πιο επαρχιακούς δρόμους και η κατανάλωση ήταν γύρω στα 4,5 όχι οτι ασχολήθηκα να το πάω οικονομικά.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το sport mode και πόσο σφίγγει τιμόνι, αναρτήσεις και αμεσότητα στο γκάζι, το γυρνάω κάπου στα μέσα της διαδρομής κι έκτοτε το άφησα εκεί γιατί απλά ήταν πολύ πιο fun. Απο κει και πέρα εντός πόλης για normal με βλέπω.
Αρνητικά:
- ορατότητα πίσω (αν και με τόσους αισθητήρες δεν είχα το παραμικρό θέμα)
- μάλλον η τιμή αν και δεν μετανιώνω σεντ
- χώροι πίσω (;), μάλλον δεν θα το έπαιρνα για οικογένεια αλλά με την οροφή που έχω είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με χωρίς
- θόρυβος e-cvt σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.
Δεν βρίσκω κάτι άλλο και να θέλω, ο 1,8 διάβαζα αρκετές υπερβολές με το οτι δεν είναι επαρκής, υποθέτω έχει να κάνει και με το φορτίο αλλά το αμάξι είναι μια χαρά σβέλτο. Το e-cvt προσωπικά δεν με ενόχλησε, θα ήθελα προφανώς να μην βγάζει κιχ αλλά it is what it is.
Γενικά το προτείνω φουλ, θα ήθελα κάποια καλούδια της C-hic, αλλά η club είναι υπερπλήρης, σε σχέση με τις 2 πρώτες. Το κοιτάς και νομίζεις οτι είναι αμάξι απο το μέλλον. ΔΕΝ θα το έπαιρνα χωρίς διχρωμία προσωπικά γιατί χάνει πολύ σε εμφάνιση. Ακόμα χαζεύω μενού και infotainment κι έχω ένα χαμόγελο μέχρι το πάτωμα κάθε φορά που μπαίνω μέσα.
Αυτά τα λίγα απο μένα.