Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό με ένα Hyundai Tucson 2020. Στις 1200 στροφές η στις 1900 αν μείνει εκεί η βελόνα μου κάνει ένα σφύριγμα πρωτοφανες. Σε άλλο νούμερο στροφών δεν το κάνει. Με όλες τις ταχύτητες συμβαίνει αυτό. Αν το αμάξι κάνει ταξίδι καμια ωρα με λίγο πάτημα τον χειμώνα και ζεσταθεί καλά το μοτερ( έτσι έχω συμπεράνει) ακούω αυτό το σφύριγμα. Το καλοκαίρι είναι πιο έυαισθητο ας το πούμε και πιο εύκολα θα το κάνει, ειδικά με ανεβασμένες εξωτερικές θερμοκρασιες όπως τώρα που έχει 30 βαθμούς το κάνει χωρίς να το ζορίσω. Η φάση είναι ότι δεν το κάνει πάντα και είναι εκνευριστικό. Όσες φορές παω στο συνεργειο να το κοιτάξουμε δεν το κάνει και καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Στο ρελαντί δεν το κάνει ποτε. Μόνο σε κίνηση. Έχω αλλάξει τεντωτηρα δυο φορές λόγω ανάκλησης. Έχω ψάξει όλο το Ίντερνετ, το έχω αναφέρει σε πόσους και δεν βγάζω ακρη. Είναι σαν σφυρίχτρα διαιτητή το άκουσμα του. Όλα τα αλλά είναι μια χαρά. Στον δρόμο πάει καλά, λαμπάκια δεν έχουν ανάψει ποτε, κανένα σφάλμα στο διαγνωστικό. Δυο χρόνια με ταλαιπωρεί και όταν έρχεται το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα το ακούω και τρελαίνομαι.
Ορίστε και το βίντεο
Youtube Video
Το μυαλό μου πάει για τροχαλία δυναμό αλλά δεν υπάρχει ανταλλακτικό ξεχωριστό, πάει μαζί με δυναμό και είναι τσουχτερή η τιμή του.
Κατι για αντλία νερού μήπως;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων….