Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 6
    • Best 2
    • Groups 0

gapostol

@gapostol

4
    Profile views
    6
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

gapostol Unfollow Follow

Best posts made by gapostol

• RE: Toyota Corolla Cross

@alejandro said in Toyota Corolla Cross:

Το τι μαυρίλα, καρβουνιλα ανεπνευσα δεν περιγράφεται... Αργά ή γρήγορα ολος αυτός ο καρκίνος γυρίζει πίσω σε εμας, οπότε οτιδήποτε (είτε hybrid, είτε mild, είτε ηλεκτρικά) βοηθήσει να ξεβρωμισει ο αέρας που αναπνέουμε, από εμένα είναι ευπρόσδεκτο. Ακόμα και να χαλάει τη βολή καποιων.

Και γιατί φιλοι μου να μην κοιτάξω σοβαρά το Mazda CX30/186/AWD ? Και mild είναι και όμορφο είναι και δυνατο είναι και ευχάριστο να το οδηγείς και παραδοτέο γρηγορότερα και made in Japan...Μονο θετικά σχολια διαβάζω....

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      gapostol
    • RE: Mazda CX-30

Σας ευχαριστώ ολους για τα σχολια σας..... Πολύ κατατοπιστικά από τη πλευρά των ιδιοκτητών. Το Q2 - για να απαντήσω στον dstou @DSTOU - ναι - με ευχαριστεί - εχω γύρω στα 41.000 χλμ. σε 3.5 χρόνια (σχεδόν ακίνητο κατά την πανδημία) - κυρίως σε ταξίδια - αλλά λόγω ηλικίας (66 χρ.) θα ήθελα αυτόματο - σαν πιο ξεκούραστο. Επίσης - ακούω και διαβάζω ότι τα Γιαπωνέζικα είναι σίγουρα ποιο αξιόπιστα από το Γερμανικά (με πιο σύγχρονη τεχνολογία) - και ομολογώ ότι το CX 30 είναι το μόνο που μου αρεσε πραγματικά - αισθητικά. Οπότε - κατά βάση - με το Q2 να μην πιάνει τη τιμή που θα ήθελα (λόγω χειροκίνητου μου λένε) αλλά με πολλά αλλα καλούδια - θα ξανασκέφτω το τι θα κάνω. ας ευχαριστώ ολους ξανα...

G
      gapostol

Latest posts made by gapostol

@alejandro said in Toyota Corolla Cross:

Το τι μαυρίλα, καρβουνιλα ανεπνευσα δεν περιγράφεται... Αργά ή γρήγορα ολος αυτός ο καρκίνος γυρίζει πίσω σε εμας, οπότε οτιδήποτε (είτε hybrid, είτε mild, είτε ηλεκτρικά) βοηθήσει να ξεβρωμισει ο αέρας που αναπνέουμε, από εμένα είναι ευπρόσδεκτο. Ακόμα και να χαλάει τη βολή καποιων.

Και γιατί φιλοι μου να μην κοιτάξω σοβαρά το Mazda CX30/186/AWD ? Και mild είναι και όμορφο είναι και δυνατο είναι και ευχάριστο να το οδηγείς και παραδοτέο γρηγορότερα και made in Japan...Μονο θετικά σχολια διαβάζω....

G
      gapostol

Σας ευχαριστώ ολους για τα σχολια σας..... Πολύ κατατοπιστικά από τη πλευρά των ιδιοκτητών. Το Q2 - για να απαντήσω στον dstou @DSTOU - ναι - με ευχαριστεί - εχω γύρω στα 41.000 χλμ. σε 3.5 χρόνια (σχεδόν ακίνητο κατά την πανδημία) - κυρίως σε ταξίδια - αλλά λόγω ηλικίας (66 χρ.) θα ήθελα αυτόματο - σαν πιο ξεκούραστο. Επίσης - ακούω και διαβάζω ότι τα Γιαπωνέζικα είναι σίγουρα ποιο αξιόπιστα από το Γερμανικά (με πιο σύγχρονη τεχνολογία) - και ομολογώ ότι το CX 30 είναι το μόνο που μου αρεσε πραγματικά - αισθητικά. Οπότε - κατά βάση - με το Q2 να μην πιάνει τη τιμή που θα ήθελα (λόγω χειροκίνητου μου λένε) αλλά με πολλά αλλα καλούδια - θα ξανασκέφτω το τι θα κάνω. ας ευχαριστώ ολους ξανα...

G
      gapostol

Καλησπέρα σε ολους και καλή Χρονια....Καινούργιος στη κουβέντα σας....μιας και οδήγησα το CX-30 τη περασμένη εβδομάδα.... Μου αρεσε πολύ. Σκέφτομαι το 186 HP / AWD / αυτόματο (λόγω ηλικίας κυρίως) και θα ήθελα να μου πητε λίγο τη γνώμη σας για.....

• Τις πραγματικές καταναλώσεις... Είναι πράγματι οικονομικό για το μέγεθος του? Εχω ένα ΑUDI Q2/150 HP χειροκίνητο - βενζίνης (3,5 χρονια) που θέλω να ξεφορτωθώ μιας και καταργείται & πριν να είναι αργα, που εντός πολης πάει 8.8-9.5 lt/100km ενώ εκτός με max. 120 km/h και οικονομική οδήγηση πάει 5.2-6.8 lt/100km. Τι "παίζει" με το Mild Hybrid της Mazda? Δεν είναι βέβαια full hybrid αλα Toyota - αλλά είναι οικονομικό? (οδήγησα και το Corοlla Cross αλλά σίγουρα το Mazda μου αρεσε πολύ περισσότερο - αισθητικά κυρίως.

• Ειναι το Mazda γενικά ήσυχο σε υψηλές ταχύτητες πάνω απο 120 km/hr?

• Από Service πως τα πάμε? Μενω βορεια στην Αθήνα. Υπάρχει υποστήριξη η πρέπει να τρέχω στη Αutoone Γλυφάδα?

• Ό,τι άλλο σχόλιο έχετε - θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ πολύ....

G
      gapostol

@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:

Αν σε ενδιαφέρει η απόλυτη οικονομία και προφανώς για να επιλέγεις υβριδικό κινείσαι πολύ σε κέντρο Αθήνας ή Θεσσαλονίκης το cc είναι πιο οικονομικό. Σε ποιότητα καμπίνας χωρίς να έχω μπει στο lexus θεωρώ ότι δεν θα έχουν καμιά επαφή έχοντας δει το Τογιότα. Από εξοπλισμό το Τογιότα υπερτερεί;

Λίγο πιο οικονομικό θα έλεγα .... Κυρίως το θέλω για ταξίδια. Σε εξοπλισμό σιγουρά το CC υπερτερεί... Το Lexus είναι σίγουρα πιο premium αλλά με λιγότερα καλούδια. Επισης το Lexus δεν έχει τέλη κυκλοφοριας εν αντιθεσει με το CC.

@sraf said in Toyota Corolla Cross:

Α φίλε έπεσες στην περίπτωση. Το ίδιο κοίταζα και εγώ πριν κλείσω το CC. Όντως είναι άλλο λεβελ εσωτερικά εξωτερικά συναρμογες κτλ κτλ.Εάν είσαι μόνος σου πάρε το lexus, η βασική του ξεκινα νομίζω από από εκεί που ξεκινά το CC Lounge AWD και ο χώρος αποσκευών του ειναι όσο του vw polo 2010.

Συμφωνώ - Οι χώροι του Lexus ειναι χαλια - κυρίως οι πισω θέση - αλλα δε με νοιαζει και πολυ.....

Όσο για VFM - συμφωνώ - Μαλλον CC - Δύσκολη η αποφαση τελικα...

Ευχαριστω όλους για τα σχολια σας .....

G
      gapostol

Καλησπερα σε ολους - Θελω τη γνωμη σας μιας και εχω οδηγησει και τα δυο και μου αρεσαν εξισου.... Ειμαι μεταξυ Corolla Cross AWD Lounge & Lexus UX 250h Dynamic. Γνωριζω πολυ καλα τις διαφορες και οτι η συγριση δεν ειναι σωστη - αλλα υπαρχει και οριο στο budget. Ποια θα ηταν η λυση οσον αφορα το VFM για τα επομενα 7-10 χρονια -

G
      gapostol

Καλησπέρα σε όλους...... Καινούργιος στο Forum .... γενικά καινούργιος στη Toyota. Πρόσφατα η γυναίκα μου παρέλαβε ένα καινούργιο Yaris Hybrid - και ενθουσιάστηκα με τη συμπεριφορά και την οικονομία.... Είμαι κάτοχος από τον Οκτώβριο 2019 ενός Audi Q2 (1.4 COD / 150 HP / 250 ΝΜ @ 2500 RPM / manual) - και έχω κάνει μόνο - λόγω της πανδημίας κοντά στα 39.000 Km. Το αμάξι είναι σε άψογη κατάσταση - και μου μπήκε να το πουλήσω και να πάω για το Corolla Cross Lounge. Το οδήγησα προχτές - μου άρεσε γενικά - συμφωνώ με τα σχόλια σας (ποιότητα, πλαστικά....κλπ...) το Q2 είναι σαφώς καλύτερο σε ποιότητα κατασκευής και υλικά - και ίσως και λίγο πιο ήσυχο (ίσως ιδέα μου) αλλά η Audi ανακοίνωσε ότι το καταργεί τελείως το Q2 - και άρα η μεταπολιτική αξία του πέφτει...... Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας....... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

G
      gapostol
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ