σε passat 1.4 μοντελο 2008 για να αλλαξω τις λαμπες,τι προτεινετε?
καπου διαβασα και για να κοιταξω το manual για τα φαναρια.
για πειτε ρε παιδια,εχω ενα ταξιδακι και δεν προλαβαινω να το ψαξω το μανουαλ.
δεν μιλαω για ξενον.
σε passat 1.4 μοντελο 2008 για να αλλαξω τις λαμπες,τι προτεινετε?
καπου διαβασα και για να κοιταξω το manual για τα φαναρια.
για πειτε ρε παιδια,εχω ενα ταξιδακι και δεν προλαβαινω να το ψαξω το μανουαλ.
δεν μιλαω για ξενον.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το οτι το αμαξι ειναι αγορασμενο το 2010 δεν σημαινει απαραιτητα οτι και τα λαστιχα ειναι ιδιας χρονολογιας . Θα βρεις στο πλαι τους ημερομηνία παραγωγης ,κοιτα το http://www.glavopoulos.gr/arthra/tires/elastika_gr.shtm για να βρεις που την εχουν.
μπιλ μια βοηθεια αν μπορεις.
στο προηγουμενο ποστ απανταει ενα billopoulos για τα hankook ,εψαξα αλλα δεν βρηκα,εχει κανει πολλα ποστ.
μπας και μπορεις να βοηθησεις?
Ο χρήστης chrisstyle έγραψε:
passat 1.4t φοραει τα μαμα λαστιχα και θελω λαστιχα πλεων.διασταση 215-55-16
αν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ 215-55-16 και 205-55-16 να βαλω το 205 ?
θα υπαρχει καμια διαφορα με τοσο μικρη διαφορα στο πλατος πελματος? γιατι κατα τα αλλα τα ιδια ειναι.και καμια προταση μαρκας ,ξερω τωρα θα αρχισουν ολοι............. απλα εχω καιρο να βαλω καινουρια λαστιχα και απο τη καινουρια γενια ελαστικων δεν ...................
παιδια σε 215 βρισκω σε καλη τιμη τα hankook v2 αν θυμαμαι καλα.
τα εχει βαλει και φιλος μου σε A4 2.0t αλλα τα εχει μονο 8 μηνες ,και ειναι ευχαρηστημενος.
τι λετε για αυτα, τα γνωριζετε?
επεισης κοντα σε τιμη ειναι και τα toyo ,παλια ειχα βαλει τα proxes και μου αρεσαν .
passat 1.4t φοραει τα μαμα λαστιχα και θελω λαστιχα πλεων.
διασταση 215-55-16
αν υπαρχει μεγαλη διαφορα τιμης μεταξυ 215-55-16 και 205-55-16 να βαλω το 205 ?
θα υπαρχει καμια διαφορα με τοσο μικρη διαφορα στο πλατος πελματος? γιατι κατα τα αλλα τα ιδια ειναι.
και καμια προταση μαρκας ,ξερω τωρα θα αρχισουν ολοι............. απλα εχω καιρο να βαλω καινουρια λαστιχα και απο τη καινουρια γενια ελαστικων δεν ...................
ερε γλεντια!!!!!!!!!!!!!
τριπολιτσιωτικα !!!!!!!
παιδια ειχα ρωτησει αν ξερετε κατι για την intersalonika.υπαρχει προβλημα η ολα οκ με αυτη την εταιρια.
κανεις?
μια ερωτηση παιδια.
στο μηχανακι εχω intersalonika και καποιος φιλος μου ειπε οτι μαλλον παει για κλεισιμο.
εχετε ακουσει τιποτα?
για πειτε κανενας αλλος καμια αλλη προταση για αλλη οικονομικη εταιρια.
μολις μου εστειλε ενας φιλος (BILL 33)το λινκ και το ειδα.
μιλαω για το λινκ με τις βουτιες.
φοβερες εικονες ε?
παρτε μια φωτο δικια μου απο το περσινο αγωνα της aida στο λουτρακι.
η βουτια ειναι για τα 45 μετρα,αλλα λογω εξισωσης την εκοψα στα 41.
παιδια επειδη δεν τα ξερω τα μερη εκει και αυριο μεθαυριο ανεβαινω θεσσαλονικη ,αυτοκινητο passat 2008 τελικα τι κανω ,παω απο παρακαμψη ραψανης?
και αν ναι,επειδη δεν τα ξερω εκει,αν ειναι ευκολο ας γραψει καποιος φιλος που στριβω και πως ακριβως παω.
ενας φιλος απο αλλο φορουμ απο λαρισα,μου ειπε να παω απο παραλιακο λαρισας.
αν ακολουθησω αυτο το δρομολογιο ποιο δρομο ακολουθω?
συγνωμη αν κουραζω.
τελικα μιας και μιλησα και με αλλον φιλο,η παρακαμψη απο παραλια μου ειπε οτι ειναι μεγαλη σε διαδρομη.
η παρακαμψη ραψανης πως ειναι αυτες τις μερες? περνας η εχει κανει λακουβες και μεινει κανα αμαξι ,εχουμε καμια ζημια.
εχει περασει κανεις αυτο το σκ?
ρε παιδια εχω ενα passat 1.4t.
στις αλλαγες λαδιου αυτο που εχω δει στην εδω αντιπροσωπια ειναι οτι μου βαζουν λαδια 15w-40.
προφανως της εταιριας.
σε αντιστοιχους κινητηρες ειτε passat η golf -tiguan τι λαδια σας βαζουν εσας?