-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γιατί δε βάζετε καμιά δεξιά γελοιογραφία ή πλακατζήδικη ανάρτηση να γελάμε, αντί να (αντι)γράφετε εδω ως δεξιοί κνιτες απ το λυσαρι της ΔΑΠ; Δεν έχει προσλάβει η Ομάδα Αλήθειας κανένα μετακλητο γελοιογραφο;
Δεν υπάρχει δεξιά ούτε καν αριστερή "γελοιογραφία"... μόνο γελίοι-γράφοι . Ο τίτλος του τόπικ είναι από άστοχος έως παραπλανητικός βάση του περιεχομένου του. Εάν υπάρχει άνθρωπος που γελάει με αυτά να το κοιτάξει..
-
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γιατί δε βάζετε καμιά δεξιά γελοιογραφία ή πλακατζήδικη ανάρτηση να γελάμε, αντί να (αντι)γράφετε εδω ως δεξιοί κνιτες απ το λυσαρι της ΔΑΠ; Δεν έχει προσλάβει η Ομάδα Αλήθειας κανένα μετακλητο γελοιογραφο;
Δεν υπάρχει δεξιά ούτε καν αριστερή "γελοιογραφία"... μόνο γελίοι-γράφοι . Ο τίτλος του τόπικ είναι από άστοχος έως παραπλανητικός βάση του περιεχομένου του. Εάν υπάρχει άνθρωπος που γελάει με αυτά να το κοιτάξει..
Αφού πούμε ακόμη μια φορά πως πρόκειται για γελΟΙογραφίες, πως το λένε, που καταγράφουν το γελοίο της επικαιρότητας, π.χ. ο Πρωθυπουργός βακανς για σκι με τις δεκάδες χιλιάδες τα κρουσματα να ξεπερνούν τις δεκάδες χιλιάδες νεκρών, δεν είναι για γέλια αλλά απλά γελοίο, εντάξει ξέρω πως οι δεξιοί με τα φιλολογικά δεν τα χουν καλά, αλλά πόσες φορές να το πούμε, δεν είναι Σεφερλής η γελοιογραφία, κι ας είναι γελοίος κι αυτός, ας πάμε και σε κάτι πιο σοβαρό:
-
Πού να δεις στην Κούβα τι γίνεται Πηλιε:
-
Ας ανεβάζουμε και κάνα πετυχημένο Σεφερλήδιο που έχει λίγο γέλιο, γιατί έχουμε μαυρίσει την καρδιά των Δεξιών φίλων μας, με τις γελοιότητες της Κυβέρνησης...
-
To χ(ι)ούμορ των ακροαριστερών "φίλων" μας εν το μεταξύ κάνει τον Seferlee να φαίνεται διάνοια.. κράτα τα για μεθαύριο που πλερώ επί τρίο
ωπ !
#mono_koulis
-
-
To χ(ι)ούμορ των ακροαριστερών "φίλων" μας εν το μεταξύ κάνει τον Seferlee να φαίνεται διάνοια.. κράτα τα για μεθαύριο που πλερώ επί τρίο
ωπ !
#mono_koulis
Τώρα με πληγώνεις, τέτοιες μέρες αγάπης, βάζοντας το φίλοι σε εισαγωγικά!
Μόνο και μόνο επειδή ανάρτησα κάνα δυο πλακατζήδικα για τον Κούλη. -
Μην εκπλήσσεσαι που οι μη δεξιοί ορθολογιστές δε το έχουμε με την υποκρισία..
Κατά τα άλλα #agapi_mono
-
-
Μην εκπλήσσεσαι που οι μη δεξιοί ορθολογιστές δε το έχουμε με την υποκρισία..
Κατά τα άλλα #agapi_mono
Μέρες που είναι, ας κάνουμε στην άκρη τη διχόνοια κι ας αγκαλιαστούμε και φιληθούμε αδερφικά (εξ' αποστάσεως χωρίς να αγγιζόμαστε, όπως οι συμπεθέρες, ένεκα κορωνοϊού).
-
back to the future
-
-
Ε μ' αυτο ελπίζω να γελάσει μέχρι κι ο Μάστορας!
-
-
Αφήνω αυτό εδώ μαζί με τα χρόνια πολλά,. Υγεία και ευτυχία είναι οι ευχές μου για όλους - όλες και όλα τα άλλα θα έρθουν με υπομονή και επιμονή. Να είστε καλά να φάτε και να πιείτε πολύ να μιλήσετε περισσότερο με τους ανθρώπους που σας νοιάζουν και σας νοιάζονται.
Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένο το 2022 -
-
Ε μ' αυτο ελπίζω να γελάσει μέχρι κι ο Μάστορας!
...............
-
Κρίμα ρε συ, εγώ το βλέπω και κρατάω την κοιλιά μου απ' τα γέλια!...
Φαντάσου εν μέσω παγκοσμίου "πολέμου", μια Κυβέρνηση να κάνει και σχεδιάζει Προϋπολογισμό που θα δούλευε ΜΟΝΟ σε καιρό ειρήνης!.....και να το ανακοινώνει, μέρες μέτα την ψήφισή του!!
χμμ....
ναι
τώρα που το ξανασκέφτομαι έχεις ένα δίκιο, δεν είναι και τόσο αστείο τελικά...
-
Κρίμα ρε συ, εγώ το βλέπω και κρατάω την κοιλιά μου απ' τα γέλια!...
τώρα που το ξανασκέφτομαι έχεις ένα δίκιο, δεν είναι και τόσο αστείο τελικά...
Το μόνο αστείο είναι αυτά που σου φαίνονται αστεία.. Ευτυχισμένος ο νέος έτος με καλύτερη αίσθηση του χιούμορ!
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ