-
-
Βλέπω χάλασα λίγο την μονοτονία στα αστειάκια και επήλθε και απάντηση...
-
-
-
-
![alt text]( image url)
-
-
-
Με επίδομα θα ναι.... Σιγά μην είχε για πετρέλαιο.
-
-
Πως να ξεχάσει κανείς το καλοκαίρι του 16, όταν ο γίγαντας αυτός της δημοσιογραφίας μαζί με άλλους λίγους θαρραλέους δημοσιογράφους απο την Αυγή και την Εφσυν, ανάμεσα σε στρατό πληρωμένων κυβερνητικών τρολ απεύθυνε το παρακάτω ερώτημα στον τότε πρωθυπουργό:
*Επιτέλους πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για τα μνημόνια και το τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Μην προσβάλετε τη δική μου νοημοσύνη και τη νοημοσύνη όλων των δημοσιογράφων του κόσμου. Την ώρα που υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία εσείς επιμένετε να το αρνείστε και να ψεύδεστε.
Η αντίδρασή σας είναι ναρκισσιστική, γιατί δεν είστε ειλικρινής και να δηλώσετε ότι οι Βρυξέλλες σας άφησαν μόνους. Να πείτε “περιμέναμε έξι χρόνια, πρέπει να τελειώσουμε με αυτά. Τώρα που έχω εγώ την ευθύνη, ναι πραγματοποιώ σκληρές, βαρβαρικές περικοπές”.*
Ακόμα θυμόμαστε εκείνη την λαμπρή στιγμή αδέσμευτης δημοσιογροφίας που κράτησε ψηλά την σημαία όλου του τύπου εκείνες τις δύσκολες ημέρες...
Τι; Δεν έγινε ποτέ αυτό; Μα κάποιο λάθος κάνετε, εδώ ο άνθρωπας φόρεσε και κόκκινο καπελο, δεν μπορεί...
-
-
-
-
-
-
-
Απ το μακρινό 1986.
Σαν να μην πέρασε ούτε χρόνος. -
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ