-
Χαχα Lap σε βρίσκω πολύ σωστό ως προς το θέμα των παιδιών!
Εμείς είναι το τρίτο καλοκαίρι που δεν πάμε διακοπές από τον Ιούλιο του 2019 που αποκτήσαμε 2 δίδυμα αγοράκια! Βασικά δεν θέλω κάν να σκέφτομαι την απίστευτη ταλαιπωρία που θα περνούσαμε αν κάναμε το λάθος να πάμε κάπου για 2-3 μέρες !!!!
Και ως προς τα καρότσια... αγοράσαμε 2 δίπλα , και 2 μόνα , το πρώτο δεν μας βόλεψε , τα δύο μονά για...να τα κοιμιζουμε και να μπορούν να πάνε ανεξάρτητα σε γιαγιάδες παππούδες , και με το δεύτερο διπλό ζήτημα να έχουμε κάνει 6-7 μεγάλες βόλτες... Τώρα 2 ετών και 2 μηνών δεν θέλουν να τα βλέπουν! Απίστευτη σπατάλη, δεν έχουμε βρει χρόνο να βάλουμε μια αγγελία μήπως πάρουμε κάτι πίσω. -
Αγορά αυτοκινήτου με κριτήριο το παρκάρισμα των παιδιών στους παππούδες, για ευκολότερο παρκάρισμα στο κέντρο, στο πυρ το εξώτερο το βάγκον αντίθετα με όλη την Ευρώπη, εδώ είναι Βαλκάνια κύριοι!
-
@vagkirk said in Corolla Vs CHR (βοήθεια/1.8 hybrid):
Χαχα Lap σε βρίσκω πολύ σωστό ως προς το θέμα των παιδιών!
Εμείς είναι το τρίτο καλοκαίρι που δεν πάμε διακοπές από τον Ιούλιο του 2019 που αποκτήσαμε 2 δίδυμα αγοράκια! Βασικά δεν θέλω κάν να σκέφτομαι την απίστευτη ταλαιπωρία που θα περνούσαμε αν κάναμε το λάθος να πάμε κάπου για 2-3 μέρες !!!!
Και ως προς τα καρότσια... αγοράσαμε 2 δίπλα , και 2 μόνα , το πρώτο δεν μας βόλεψε , τα δύο μονά για...να τα κοιμιζουμε και να μπορούν να πάνε ανεξάρτητα σε γιαγιάδες παππούδες , και με το δεύτερο διπλό ζήτημα να έχουμε κάνει 6-7 μεγάλες βόλτες... Τώρα 2 ετών και 2 μηνών δεν θέλουν να τα βλέπουν! Απίστευτη σπατάλη, δεν έχουμε βρει χρόνο να βάλουμε μια αγγελία μήπως πάρουμε κάτι πίσω.Συνηθως τα χαρίζεις σε συγγενεις ή φιλους/γνωστους να πιάσουν τόπο να κάνεις και καλή πράξη!
Αν είσαι ο πρώτος σε μια οικογενεια που κάνεις παιδιά συνήθως τρως όλο το κόστος.
Δεν εχω μπει σε διαδικασία να βάλω ποτε αγγελια για παιδικά πραγματα... ολα βρισκεις να τα δώσεις -
@lap said in Corolla Vs CHR (βοήθεια/1.8 hybrid):
Σε έμενα έκαιγε 5.5 ανοιχτό δρόμο και 7++ στο κέντρο/μποτιλιαρισμα
Στα ίδια το Σουζούκι είναι 4,4 και 5,5-6 στο κέντρο/μποτιλοαρισμα και είναι πολύ μεγαλύτερο αυτοκίνητο.Αυτό όμως που λάτρευα ήταν τα κουμπάκια πίσω από το τιμόνι. Βασικά με έβαζαν στην μπριζα και οδηγούσα πιο επιθετικά ίσως για αυτό έκαιγε.
Σε ποιότητα ανάρτησης...καλύτερο το 108
Τα ιδια εκαιγε και εμένα ... ειδικά καλοκαίρι με air condition
Corolla Vs CHR (βοήθεια/1.8 hybrid)