-
Δεν με έχει κρεμάσει ποτέ μα ποτέ φρένο με επώνυμα ή γνήσια υλικά τριβής, συντηρημενες δαγκάνες ή και ταμπούρα και φρέσκα υγρα φρένων, ακομη και με γρήγορη οδήγηση στα πλαίσια της λογικής.
-
Focus Mk1 1600, με ταμπούρα πίσω, δεν με κρέμασε ούτε λεπτό στην πίστα των Σερρών. Σε κάθε γύρο τέρμα φρένα από 160 (τόσο έπιανε μόνο - με την 599 βλέπαμε 240!!!), σε 80 για την Κ1, lap after lap, και δεν έπεσε (μάκρυνε) καν το πεντάλ! Μια χαρά είναι τα ταμπούρα, αν είναι σωστά μελετημένα.
-
Κάποια ταμπουρα μπορεί να είναι καλά η αποδοτικά. Στο σύνολό τους ομως είναι τεχνολογικά ξεπερασμένα. Δύσκολος ελεγχος του πάχους θερμουι. Μεγαλύτερο κόστος αλλαγής σιαγόνων. Χειρότερη απαγωγή θερμότητας. Έλλειψη αξιοπιστίας.
-
με πέντε άτομα και αποσκευές προτιμά τα ταμπούρακια παπιού πίσω από δισκόφρενα;
Έλεος...
-
Τα ταμπούρα σίγουρα είναι υποδεέστερα από τους δίσκους. Αν είχα να διαλέξω σίγουρα με κλειστά μάτια θα επέλεγα τους δίσκους, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούνε να σταματήσουν ένα αυτοκίνητο μέσα στα πλαίσια της ασφάλειας.
-
Κ.Παναγιώτη
Γνωρίζεις γιατί δεν γράφουν όλα τα τακάκια τον συντελεστή τριβής πάνω τους; Υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος που μπορούμε να τον καταλάβουμε;
-
συνομιλητές εδώ είναι κινητοί..τιμοκατάλογοι μοντέλων,μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος ποιο είναι το ακριβότερο (επιβατικό) μοντέλο της αγοράς με ταμπούρα πίσω,και ποιο το φθηνότερο μοντέλο της αγοράς με δίσκους πίσω;
-
Χωρις να εχω ψαξει...
Ισως το φθηνοτερο με δισκοφρενα πισω το Picanto ??
Το ακριβοτερα με ταμπουρα το Puma diesel??
-
Κ.Παναγιώτη
Γνωρίζεις γιατί δεν γράφουν όλα τα τακάκια τον συντελεστή τριβής πάνω τους; Υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος που μπορούμε να τον καταλάβουμε;
Όχι δεν γνωρίζψ γιτί ούτε άλλο τρόπο να καταλάβεις τι πάστα είναι αν δεν το γράφει στο τακάκι ή στο κουτί τους, καλύπτονται μάλλον από το R90 και μ'έχρο εκεί, οι κατασκευαστές που αναφέρουν τις πάστες τους είναι λίγοι και τους προτιμ΄.ω για τον σεβασμό που δείχνουν σε αυτούς που αγοράζουν τα προίόντα τους, οι άλλοι μπορεί να έχουν θεϊκό προϊόν αλλά μου είναι αδιάφοροι και δεν τους δίνω τα χρήματα μου.
-
αυτό με τα πίσω φώτα που είναι σαν οριζόντια κέρατα(οι μύτες των κεράτων αντικρυστες),είχε(μεγάλα) ταμπούρα πίσω.
Επιλογή τακακιών