-
Ψάχνει η αδερφή μου ένα μικρομεσαίο.Εχει 2 μικρά παιδιά, οπότε να έχει χώρους αλλά δεν χρειάζεται να είναι και τεράστιο. Το θέμα είναι η αξιοπιστία. Κοιτάω για seat leon από το 2013 και μετά 1.6tdi η 1,2turbo και focus 2013 και μετά 1,0 ecoboost και 1,5tdci.
Δυστυχώς διαβάζω και για τα 2 ότι έχουν τα θέματα τους από πλευράς αξιοπιστίας. Σκέφτομαι να στείλω την sportmechanic να τα δει.
Γενικά τι να προσέξω;
-
Ψάχνει η αδερφή μου ένα μικρομεσαίο.Εχει 2 μικρά παιδιά, οπότε να έχει χώρους αλλά δεν χρειάζεται να είναι και τεράστιο. Το θέμα είναι η αξιοπιστία. Κοιτάω για seat leon από το 2013 και μετά 1.6tdi η 1,2turbo και focus 2013 και μετά 1,0 ecoboost και 1,5tdci.
Δυστυχώς διαβάζω και για τα 2 ότι έχουν τα θέματα τους από πλευράς αξιοπιστίας. Σκέφτομαι να στείλω την sportmechanic να τα δει.
Γενικά τι να προσέξω;
-
Aφού το θέμα είναι οι χώροι και η αξιοπιστία, ας περάσει και από Φίατ. Είτε να δει κάποιο Μπράβο π.χ. 2015 ή αν μπορεί να πληρώσει λίγα παραπάνω, ένα Τίπο 2017. Τα έχει για πρωινό αυτά που ανέφερες σε αυτούς τους δύο τομείς, ιδαίτερα σε αξιοπιστία. Εναλλακτικά ένα Πεζώ 301 ή το ετεροθαλές αδελφάκι του το Σιτροέν Ελυζέ. Λίγο παραπάνω από 8Κ αμφότερα, αλλά με μπόλικους χώροι και τα δύο και με πετρέλαιο 1.6 σχετικά αξιόπιστο, αν και όχι σαν το Φίατ.
-
Καλό και άγιο το bravo, αλλά σε χώρο στο πίσω κάθισμα είναι πολύ στενόχωρο ιδίως κατά μήκος, όσο για την αξιοπιστία του και για αυτή έχω ενστάσεις. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με τα κλαπέτα του κλιματισμού και τα ημιαξόνια έχει και θέματα στο σαλόνι με επενδύσεις που ξηλώνονται και άλλες χαζομαρίτσες. Θεωρώ ότι με ένα focus mk2 1.6 θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
-
Καλό και άγιο το bravo, αλλά σε χώρο στο πίσω κάθισμα είναι πολύ στενόχωρο ιδίως κατά μήκος, όσο για την αξιοπιστία του και για αυτή έχω ενστάσεις. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με τα κλαπέτα του κλιματισμού και τα ημιαξόνια έχει και θέματα στο σαλόνι με επενδύσεις που ξηλώνονται και άλλες χαζομαρίτσες. Θεωρώ ότι με ένα focus mk2 1.6 θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
Για το mk3 έλεγα. Το mk2 το βρίσκω με 4500ε μοντέλο 2009 με λίγα χμ αλλά είναι 1600 βενζίνη και λογικά θα έχει διπλάσια κατανάλωση σε σχέση με το diesel
-
Κούμπωσε ένα υγραέριο και θα έχεις το κόστος κίνησης του πετρελαίου, μη σου πω κι ένα κλικ πιο κάτω.
Μικρομεσαιο έως 8000ε