-
Όπως μου είπαν μπαίνει acc κατόπιν παραγγελίας τώρα για απλά επί παραγγελία ( όχι δλδ με το acc ) μου είπαν για 3 μήνες. Blind spot δεν έχει στάνταρ σε καμία έκδοση αλλά υπάρχει ως προαιρετικος εξοπλισμός ενώ το acc ούτε ως προαιρετικος δλδ δεν έχουν βγάλει τιμή.
-
A6F 28 H
Νομιζω αυτο ειναι το κιβωτιο του υβριδικού
Είναι καλό αυτό; Μεταβλητής ροπής είναι; Κάνα λινκ;
-
Όπως μου είπαν μπαίνει acc κατόπιν παραγγελίας τώρα για απλά επί παραγγελία ( όχι δλδ με το acc ) μου είπαν για 3 μήνες. Blind spot δεν έχει στάνταρ σε καμία έκδοση αλλά υπάρχει ως προαιρετικος εξοπλισμός ενώ το acc ούτε ως προαιρετικος δλδ δεν έχουν βγάλει τιμή.
Καλησπερα!
Δεν εχω καταλαβει, το adaptive cruise control δεν υπαρχει προς το παρον στην Ελλαδα αλλά θα υποστηριζεται σε λιγο καιρο?
Μου φαινεται αδυνατο να μην το δωσουν καθολου -
Καταχωρήθηκε! Το full hybrid έχει αυτομ. μετατροπέα ροπής (στο 17:40-17:55)
Y.Γ. Η τιμή 33.350 που είπα παραπάνω για το υβριδικό στην Ιταλία είναι με το κλειδί στο χέρι (πινακίδες,τέλη,άδεια κ.τ.λ.). Προ αυτών η τιμή είναι 32.550. Τιμή εκκίνησης βασικής έκδοσης βενζίνης 1.6 150hp εκεί είναι 28.600
Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά:
https://s7g10.scene7.com/is/content/hyundaiautoever/NuovaTUCSON_SchedaTecnicapdf
-
Tkin73 wrote:
Καλησπερα!
Δεν εχω καταλαβει, το adaptive cruise control δεν υπαρχει προς το παρον στην Ελλαδα αλλά θα υποστηριζεται σε λιγο καιρο?
Μου φαινεται αδυνατο να μην το δωσουν καθολουΌπως γράφτηκε δεν υπάρχει ως τωρα στο κατάλογο των προαιρετικών αλλά μπορείς να ζητήσεις να σου πουν τιμή , που θα βγάλει η εισαγωγική και ανάλογα το μοντέλο θα διαμορφωθεί η τελική τιμή. Δλδ γενικά @αλακιες! Δεν μπορεί σε ένα αμάξι που σου βγάζει κάμερες ζωντανά στα όργανα αριστερά δεξιά και πίσω να μην έχει acc.
Πχ το τιγκουαν που κράζουμε έχει στάνταρ στην μεσαία έκδοση το acc.
-
Tkin73 εσύ που είσαι 7 πόδια πώς είσαι μέσα στο νέο Tuscon και στο Tiguan από χώρους; Πίσω σου χωράς χωρίς να ακουμπάνε τα γόνατα σου στην πλάτη του καθίσματος; Επίσης σε θέση οδηγού κάθεσαι άνετα 'με ανοικτά πόδια' η κάθεσαι όπως στο 2008 σαν να κατουράει κοριτσάκι δημοτικού;
-
Νομιζω το προβλημα θα λυθει αρκετα ευκολα, αν τους πρηξουμε τα @@ στα τηλεφωνηματα με request τιμολογησης acc και ταυτοχρονα παραπονα. Προσωπικα θα παρω αυριο 2 τηλεφωνα, το πρωτο στη Βελμαρ και το δευτερο στον Μητροπουλο ζητωντας το ACC
-
Tkin73 εσύ που είσαι 7 πόδια πώς είσαι μέσα στο νέο Tuscon και στο Tiguan από χώρους; Πίσω σου χωράς χωρίς να ακουμπάνε τα γόνατα σου στην πλάτη του καθίσματος; Επίσης σε θέση οδηγού κάθεσαι άνετα 'με ανοικτά πόδια' η κάθεσαι όπως στο 2008 σαν να κατουράει κοριτσάκι δημοτικού;
1.92 είμαι γιατί 7 πόδια είναι 2 και...άνετα καθόμουν στην θέση του οδηγού δεν με προβλημάτισε κάτι.
Πίσω από την θέση μου καθόμουν τα πόδια μου έβρισκαν στην πλάτη αλλά καθόμουν χωρίς να δυσανασχετω. Έχω πολύ καιρό που είχα μπει στο τιγκουαν δεν θυμάμαι πάνω κάτω τα ίδια πιστεύω. Πχ στο Κούγκα που είχα μπει πιο πρόσφατα νομιζω τέρμα πίσω τα καθίσματα είναι λίγο πιο άνετα στο Φορντ αλλά τότε ο χώρος αποσκευών γίνεται 465 δλδ αισθητά μικρότερος του τουσον.
Συνολικά στο τουσον δεν με προβλημάτισε κάτι από χώρους οι αποσκευές όπως το μέτρησα χωρίς τον χώρο πάνω από τους θόλους που βέβαια είναι σίγουρα από 30-40 από την κάθε πλευρά μου βγήκαν 400 λτ υπάρχει και ο χώρος κάτω απο το επίπεδο με τα χωρίσματα αλλά δεν γεμίζει το μάτι για τα 577 που λέει πχ του c5 aircross που είναι 580 δείχνει εμφανώς πιο μεγάλο. Δλδ πιο πολύ προς στα 520 που έχουν 3008 καροκ γκραντλαντ μου κάνει στο μάτι παρά τα 580 του Σιτροέν.
-
Ξέρω πόσο είναι το 7 πόδια μπασκετικός είμαι για πλάκα το είπα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τα οχήματα.
-
7 footer είναι το 2.13, αυτό που λείπει από την ομάδα του Ολυμπιακού φέτος δηλαδή!
-
Νομιζω το προβλημα θα λυθει αρκετα ευκολα, αν τους πρηξουμε τα @@ στα τηλεφωνηματα με request τιμολογησης acc και ταυτοχρονα παραπονα. Προσωπικα θα παρω αυριο 2 τηλεφωνα, το πρωτο στη Βελμαρ και το δευτερο στον Μητροπουλο ζητωντας το ACC
Το ρώτησα στον πωλητή λέω καλά δεν στο ζητάνε το acc σε αυτό το αμάξι στα 30000?
Και μου λέει άμα σου πω ότι είσαι ο πρώτος που το αναφέρει;!
Και όσες παραγγελίες λέει πήραμε ως τώρα κανένας δεν το ζήτησε!
Εντάξει πιστεύω στατιστικά οι μισοί υποψήφιοι αγνοούν τι είναι το acc υπάρχει ενα 10% που το ψάχνουν και οι υπόλοιποι το γνωρίζουν αλλά δεν θέλουν να το πληρώσουν ή αδιαφορούν το θεωρούν ανούσιο.
Εγώ ας πούμε αν έκανα τώρα κίνηση εννοείται θα το ζητούσα να μου βγάλουν τιμή αλλά αν μου το χρέωναν πάνω από 4 κατοσταρικά δεν θα το έβαζα γιατί το θεωρώ κοροϊδία ειδικά εν έτει 2021 όταν υπάρχουν κατασκευαστές και μοντέλα που το δίνουν από την βασική έκδοση ( όχι τζάμπα φυσικά αλλά χωρίς μεμονωμένη χρέωση).
-
7 footer είναι το 2.13, αυτό που λείπει από την ομάδα του Ολυμπιακού φέτος δηλαδή!
+1 αλλά μην ξύνεις πληγές...
Γενικά οποίος μάθει να μας πει πρώτον αν έχει τελικά εκτός από θερμενόμενα καθίσματα και θερμενόμενο τιμόνι η Distinctive. Δεύτερον επειδή φαντάζομαι είναι τα δύο που θα θέλουμε όλοι να βάλουμε εκτός του ACC να μάθουμε αν γίνεται κόστος των extras BVM+SVM...
-
Δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για θερμαινομενο τιμόνι μόνο για καθίσματα στις προδιαγραφές.
Εσωτερικό πλάτος μπροστά και πίσω 1.464
1.428 -
Πάντως αν πάω και ζητήσω παραγγελία για έξτρα (ACC, θερμ.τιμονι, BVM-SVM) και ακούσω 'κιχ' από τους πωλητές ειλικρινά θα φύγω χωρίς να τους πω κουβέντα και θα πάω να κλείσω επιτόπου Tiguan. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ποσό με ειχε ενοχλήσει η στάση τους όταν είχα ζητήσει προσφορά για το Xceed και δεν μου έχει τύχει ποτέ ξανά σε άλλη εταιρεία. Μόνο που το σκέφτηκα εκνευρίστηκα...
-
Το θερμαινόμενο τιμόνι το έχεις δει από παρουιασεις του εξωτερικού ότι υπάρχει έξω? το acc σιγουρα υπάρχει. Γιατί αν δεν υπάρχει ουτε έξω είναι παραλογο να το ζητάμε.
Για όσους ενδιαφέρονται για τα λοιπα έξοδα χρεώνουν 435 ευρω για πινακίδες τελη λοιπα έξοδα και όντας τα τελη 105 τα 330 ευρω για πινακίδες είναι το υψηλότερο κόστος που εχω λαβει ποτέ σε προσφορά!
Ο ανταγωνισμός τα χρεώνει ως 250 ευρώ για αντιστοιχα τελη.
Επίσης χρέωση μεταλλικου 650 ευρώ που και αυτό είναι από τα υψηλα που εχω λαβει ( εκτος από κάποια σπέσιαλ που είναι πάνω 1000 στον ανταγωνισμό).
Εξοδα φακελου για δανειο το κλασικο νταβαντζιλίκι των 250.
Δλδ με δανειο και χρώμα τελική τιμή κλειδί να υπολογίζεται +1335 ευρώ!!!...
-
Ναι ψηλέ φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα βίντεο ότι υπάρχει ως εξοπλισμός το θερμενόμενο ακριβώς όπως και το ηλεκτρικό άνοιγμα θύρας αποσκευών. Είναι στο αυτόματο σε κουμπάκια μπροστά απ' το κιβώτιο και στο μηχανικό στα πλάγια.
-
Μαλιστα οκ τοτε.
Προσωπικά το θερμενόμενο τιμόνι δεν με απασχολεί ως έξτρα όπως και η αυτοματη πορτα. Τυφλο σημειο , προειδοποίηση με καθετα διερχομενο , καθώς και την προειδοποίηση για ανοιγμα θυρών και εννοείται το acc Και 360 καμερα ειναι ωραια να τα εχεις για ενα αμαξι της επόμενης δεκαετίας το κανει τόσο future proof που το 2027 μόνο η πληρως αυτονομη οδηγηση που θα εχει το επόμενο τουσον θα σε κανει να ζηλέψεις.
Εννοειται στο εξωτερικό υπάρχει και η δυνατοτητα για το αυτοματο παρκαρισμα/ξεπαρκάρισμα μεσω του κλειδιου απομακρυσμένα ( πρακτικα κανει μπρος πισω και λιγο αριστερα δεξια το αμαξι σε καθετο παρκαρισμα) το οποίο βοηθά να σφηνωνεις το αμαξι σε στενο χωρο. Επίσης υπάρχει και το ανοιγοκλειμα του αμαξιου με κινητό και κάτι ανέπαφες καρτες που είδα.
-
Zητησα τιμές για τον εξτρα εξοπλισμό που συζητάμε δεν γνωρίζουν όχι μονο για το acc που δεν υπάρχει αλλά όυτε για τον εξοπλισμό που εμφανίζουν οι ίδιοι ως προαιρετικό! Ρώτησε περιμένει να του δώσουν τιμές.
Ρωτήσα επίσης αν παίζει κάποιο προωθητικό στα ετοιμοπαρόδοτα και μου είπε όχι μονο δεν παίζει αλλα ο ίδιος περιμένει και αύξηση!!! ( αυτο φανταζομαι ότι θα εξαρτηθεί από τις πρωτες παραγγελίες αν φυγουν αμεσα τα ετοιμοπαράδοτα που έχουν καμιά 25 αρια όπως πρόλαβα να δω στην οθονη του υπολογιστή και εμφανιστεί ξαφνικά καμιά βροχή παραγγελιών θα τσιμπήσουν την τιμή από το μάρτη...
81 ευρω τελη το φουλ υβριδικο
-
Καλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...
-
πας για τιγκουαν?
Hyundai Tucson NX4 (2020)