-
@Lap και εγω το ιδιο, πήρα πέρυσι το Kuga ST line 1.5 ντίζελ και σκέπτομουνα να το αλλάξω κοντά στην πενταετία αλλά βλέπω οτι αν βρω ευκαιρία για πιο γρήγορα να μην την αφήνω. Με σημερινές τιμές 1.6 με τα 180 αλογάκια στην Premium me 27500€ δεν θα ηταν άσχημη επιλογή αμα παίζει και καμια προφορά τότε μια χαρά θα κάτσει.
Θέλω να ανεβάσω τα τεχνικά χαρακτηριστικά σε pdf, πως γίνεται ξέρει κανείς;
-
Λέω χωρίς παρεξήγηση γιατί αν βάλω φατσουλες και τέτοια δεν μου κάνει ανάρτηση το μνμ.
Μή βάζεις φατσούλες απ το πληκτρολόγιο του κινητού, μόνο αυτές που έχει διαθέσιμες το φόρουμ.
-
@Lap και εγω το ιδιο, πήρα πέρυσι το Kuga ST line 1.5 ντίζελ και σκέπτομουνα να το αλλάξω κοντά στην πενταετία αλλά βλέπω οτι αν βρω ευκαιρία για πιο γρήγορα να μην την αφήνω. Με σημερινές τιμές 1.6 με τα 180 αλογάκια στην Premium me 27500€ δεν θα ηταν άσχημη επιλογή αμα παίζει και καμια προφορά τότε μια χαρά θα κάτσει.
Πάρε το λίνκ απ΄το pdf ή ανέβασέ το κάπου και βάλε εδώ το λίνκ, δεν νομίζω να γίνεται αλλιώς.
-
Please do!
-
alex mix wrote:
Λέω χωρίς παρεξήγηση γιατί αν βάλω φατσουλες και τέτοια δεν μου κάνει ανάρτηση το μνμ.
Μή βάζεις φατσούλες απ το πληκτρολόγιο του κινητού, μόνο αυτές που έχει διαθέσιμες το φόρουμ.
Ευχαριστώ πολύ πηλιο
-
-
Ωραιο τραπέζι.... Wow
-
Απο εδω μπορείτε να κατεβάσετε τεχνικά χαρακτηριστικά στο κάτω μέρος της σελίδας
https://www.hyundai.news/eu/press-kits/the-all-new-hyundai-tucson-technical-data/
Απο τον εξοπλισμό που ανέβασε ο Ggeorg10 αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τα 180 άλογα αφου και ο εξοπλισμός δεν εχει κάτι που να κάνει τη διαφορά θεωρώ οτι με τη βασική και τα 150 άλογα πρέπει οι περισσότεροι να είναι καλυμμένοι.
-
Ιρλανδε@ όλα τα συστήματα ασφαλείας είναι διαθέσιμα απο τη βασική.
Οι διαφορές στις εκδόσεις είναι σε μέγεθος οθόνης,τροχών και λοιπών γκατζετ διασύνδεσης. Κατ'εμέ τίποτα το ουσιαστικό. Δεν ξέρω αν παίζει καμιά οροφή πανοραμική και διαφορετικό ηχοσυστημα στις κορυφαίες εξοπλιστικά εκδόσεις.
Αν καταφέρω και βρω τρόπο να ανεβάσω καμιά φωτογραφία που έβγαλα.
-
Σημεία το πρωί είδα από κοντά το Tucson,καθώς είχα πάει το i10 για το ετήσιο σέρβις.
27500€ με το κλειδί στο χέρι η Distinctive 1.6 hybrid48v iMT 180 hp.
Εξαιρετική ποιότητα με μαλακά πλαστικά,ύφασμα και δέρμα παντού!Το ταμπλό έχει εντυπωσιακές γραμμές και αρμονία με τις πόρτες.
Οι χώροι υπεραρκετοι και έντονα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
Μοναδικό φάουλ για εμένα αλλά πολύ φάουλ............το τάμπλετ αντί για αναλογικά οργανα!εμετική υλοποίηση.
Αν επιτρέπεται, μπορείς να μου πεις την αντιπροσωπεία?
Ειλικρινά η τιμή μου φαίνεται αδιανόητα φοβερή! Ήταν σίγουρα η Distinctive έκδοση και όντως σου είπαν 27500 τελική? Συγγνώμη αλλά ειλικρινά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Ενώ είχα αποφασίσει να μην κινηθώ για τόσο μεγάλο σε μήκος αυτοκίνητο, με αυτά που ακούω για τιμές και εξοπλισμούς, ειλικρινά μου φαίνεται δύσκολο να μην μπεις στον πειρασμό! Πόσο μάλλον όταν στα 25000 που είναι το μπάτζετ μου δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κάτι το αξιόλογο (σε τιμή, εξοπλισμό και κινητήρα/άλογα)... -
Μητρόπουλος στο Ίλιον. Νομίζω όμως ότι οπουδήποτε πας οι τιμές δεν θα διαφέρουν.
-
Πραγματικά δεν βλέπω καμία σοβαρή έλλειψη από εξοπλισμό, στη 2η τα παίρνεις όλα.
Το μόνο που λίγο με χάλασε είναι ότι φωτοχρωματικο παίρνει μόνο η 3η (full), χαζό αυτό γιατί το θεωρώ πολύ σημαντικό, αλλά για την τιμή το ξεχνάς..
-
GGAB wrote:
Σημεία το πρωί είδα από κοντά το Tucson,καθώς είχα πάει το i10 για το ετήσιο σέρβις.
27500€ με το κλειδί στο χέρι η Distinctive 1.6 hybrid48v iMT 180 hp.
Εξαιρετική ποιότητα με μαλακά πλαστικά,ύφασμα και δέρμα παντού!Το ταμπλό έχει εντυπωσιακές γραμμές και αρμονία με τις πόρτες.
Οι χώροι υπεραρκετοι και έντονα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.
Μοναδικό φάουλ για εμένα αλλά πολύ φάουλ............το τάμπλετ αντί για αναλογικά οργανα!εμετική υλοποίηση.
Αν επιτρέπεται, μπορείς να μου πεις την αντιπροσωπεία?
Ειλικρινά η τιμή μου φαίνεται αδιανόητα φοβερή! Ήταν σίγουρα η Distinctive έκδοση και όντως σου είπαν 27500 τελική? Συγγνώμη αλλά ειλικρινά μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Ενώ είχα αποφασίσει να μην κινηθώ για τόσο μεγάλο σε μήκος αυτοκίνητο, με αυτά που ακούω για τιμές και εξοπλισμούς, ειλικρινά μου φαίνεται δύσκολο να μην μπεις στον πειρασμό! Πόσο μάλλον όταν στα 25000 που είναι το μπάτζετ μου δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κάτι το αξιόλογο (σε τιμή, εξοπλισμό και κινητήρα/άλογα)...Η τιμή αφορά την Premium η Distinctive έχει 29700€.
-
Η τιμή αφορά την Distinctive.........Όπως ακριβώς έγραφε το stand δίπλα στο αυτοκίνητο.
Έχω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω να τις ανεβάζω! Βοηθήστε.
-
Πέρασα και το είδα από την αντιπροσωπεία στο μαρούσι χωρίς όμως να μπορέσω να μπω μέσα καθώς είχε κλείσει... πραγματικά χαίρομαι που λόγω covid δεν προχωρησα στην αγορα αυτοκινητου το μάρτιο ενώ το χρειαζόμουν επειγόντως.. αν οι τιμές που λέτε ισχύουν θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο μου..Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 3008, αλλά το 3008 βγαίνει τελείως από τη λίστα αφού για τον ίδιο εξοπλισμό θα χρειαστω τουλάχιστον αλλες 3-4 χιλιάδες..
-
Τιμοκατάλογος Tucson autotriti.gr
Tucson 1.6T 48V 150hp 2WD 6MT GLS Exclusive24.990
Tucson 1.6T 48V 180hp 2WD 6MT GLS Premium26.590
Tucson 1.6T 48V 180hp 2WD 6MT HGS Distinctive28.590
Tucson 1.6T 48V 150hp 2WD 7DCT GLS Premium28.090
Tucson 1.6T 48V 150hp 2WD 7DCT HGS Distinctive30.090
Tucson 1.6T 48V 180hp 4WD 7DCT GLS Premium30.790
Tucson 1.6T 48V 180hp 4WD 7DCT HGS Distinctive32.790
Tucson 1.6D 48V 136hp 2WD 7DCT GLS Premium31.290
Tucson 1.6D 48V 136hp 2WD 7DCT HGS Distinctive33.290
Tucson 1.6D 48V 136hp 4WD 7DCT GLS Premium33.590
Tucson 1.6D 48V 136hp 4WD 7DCT HGS Distinctive35.590
HEV 1.6T 230hp 2WD 6AT GLS Premium (υβριδικό)35.990
HEV 1.6T 230hp 2WD 6AT HGS Distinctive (υβριδικό)38.490
HEV 1.6T 230hp 4WD 6AT GLS Premium (υβριδικό)38.490
HEV 1.6T 230hp 4WD 6AT HGS Distinctive (υβριδικό)40.990
-
Πέρασα και το είδα από την αντιπροσωπεία στο μαρούσι χωρίς όμως να μπορέσω να μπω μέσα καθώς είχε κλείσει... πραγματικά χαίρομαι που λόγω covid δεν προχωρησα στην αγορα αυτοκινητου το μάρτιο ενώ το χρειαζόμουν επειγόντως.. αν οι τιμές που λέτε ισχύουν θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο μου..Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το 3008, αλλά το 3008 βγαίνει τελείως από τη λίστα αφού για τον ίδιο εξοπλισμό θα χρειαστω τουλάχιστον αλλες 3-4 χιλιάδες..
Και εγώ ανάμεσα στα 2. Νομίζω πολύς κόσμος θα έχει αυτό το δίλημμα. Πήγα χθες και είδα από κοντά και τα 2. Σαν αίσθηση όταν κάθησα στην θέση του οδηγού το 3008 έδινε το κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς με λέξεις. Έχει ανέβει πολύ εξοπλιστικά σε σχέση με πριν το facelift αλλά προφανώς δεν φτάνει το Tushon που έχει τα πάντα. Δύσκολη επιλογή... Ελπίζω να μου κλέψει κάποιο από τα 2 την καρδιά μετά τα Test Drive για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
-
Σου έδωσαν τιμές για το 3008;
-
28.000 περίπου για το Active Plus. Οι άλλες εκδώσεις περνούσαν άνω όριο του Budget μου οπότε δεν ασχολήθηκα να πάρω τιμές.
-
Nontas2056 wrote:
28.000 περίπου για το Active Plus. Οι άλλες εκδώσεις περνούσαν άνω όριο του Budget μου οπότε δεν ασχολήθηκα να πάρω τιμές.
Μα σε αυτά τα χρήματα παίρνεις την 1.6 με τα 180 άλογα σε έκδοση Premium με μεταλλικό καμιά σχέση με το 1,2 με 130 άλογα της Peugeot, ούτε σαν κινητήρας ούτε σαν εξοπλισμός. Το μόνο που θα σε βάλει σε σκέψη είναι η σχεδίαση και η αίσθηση στην οδήγηση. Αν δούμε και την κατανάλωση καυσίμου είναι στα ίδια, επίσης το Tucson εχει και επιλογές eco,normal,sport οπότε επιλέγεις ανάλογα.
Hyundai Tucson NX4 (2020)